- Член од
- 12 октомври 2011
- Мислења
- 1.942
- Поени од реакции
- 711
Eve klipcinja ako ti pomagnat za osnoven del .
Eve klipcinja ako ti pomagnat za osnoven del .
Uzivaj i jas se ucev od ovie i jas ke polagam za 2-3 meseci i sakam da zemam na brzini nekoj motor
неможе.... ке го заебеш т.е. ке го запекнеш..да те потсетам дека треба да биде подмачкан со масло...?Ме пукна идеа да го правам моторот црно - црвен
Е сега, дали можам ланецот што го имам сега да го префарбам црвен? И ако може,како ?
-можат да се возат на подолги реалции, ако се ти е во ред со механиката, нема да прегрее...Вака сеа ,,, сакам да земам скутер кинез и тоа половен (не сакам да фрлам многу пари) имам неколку прашања само до оние кои имаат искуство со кинески скутери:
дали можат да се возат на подолги релации?
дали често се расипуваат?
и колку трошат бензин од 50 кубици 125 и 150 ....фала за информациите
братми има кинеска веспа, до сеа има 14.000 и нешто поминато... кинез со таа километража друг јас искрено непознавам. Како и да е, веспата е 150 кубици, најнормално оди (крајна 90 км/ч, има ролни за старт), и немала некој проблем, освен лагерите на тимоно (3 пати ги сменав, пак клата, ќе морам да барам поквалитетни).Вака сеа ,,, сакам да земам скутер кинез и тоа половен (не сакам да фрлам многу пари) имам неколку прашања само до оние кои имаат искуство со кинески скутери:
Dobro ama ne e isto so kinez da iskocis na avtopat i so Beverly Cruizer taka i toa e skuter ama ne e istoбратми има кинеска веспа, до сеа има 14.000 и нешто поминато... кинез со таа километража друг јас искрено непознавам. Како и да е, веспата е 150 кубици, најнормално оди (крајна 90 км/ч, има ролни за старт), и немала некој проблем, освен лагерите на тимоно (3 пати ги сменав, пак клата, ќе морам да барам поквалитетни).
Подолги релации, шознам, мене ми е непријатно да излезам на отворен пат со чудо кое можиш да го возиш со скрстени нозе.
Знајш шо е сличноста измеѓу жена (не жена како девојка, туку жена како објект шо некој го зел за подома) и фичо?Dobro ama ne e isto so kinez da iskocis na avtopat i so Beverly Cruizer taka i toa e skuter ama ne e isto
Не мислев толку долги релации да крстарам низ Македонијава, имам куќа на пример Охрид па да поминам едно 40 километри со девојката лагана вожња или до претор знаеш да не се малтретирам со кола.братми има кинеска веспа, до сеа има 14.000 и нешто поминато... кинез со таа километража друг јас искрено непознавам. Како и да е, веспата е 150 кубици, најнормално оди (крајна 90 км/ч, има ролни за старт), и немала некој проблем, освен лагерите на тимоно (3 пати ги сменав, пак клата, ќе морам да барам поквалитетни).
Подолги релации, шознам, мене ми е непријатно да излезам на отворен пат со чудо кое можиш да го возиш со скрстени нозе.
Moeто е околу 4 литри... така да горе долу на сите таа е бројката шо ја вадат, мада многу зависи од возачот.Сеа малку глупо прашање кој од овие што се 150 кубици троши најмалку знам дека различни има ама ако знае некој да е повеќе упатен нека пише фала...
Има топик на форумов, место за скутерџиски муабети! Ова е место за МОТОРИ, не за скутери.Вака сеа ,,, сакам да земам скутер кинез и тоа половен (не сакам да фрлам многу пари) имам неколку прашања само до оние кои имаат искуство со кинески скутери:
или вработен да си нај малку 3 месеци или депозит евра во банка да оставиш за кредит да земеш...znaci sakam da prasam nekoj sto znae od vas....kako moze da dojdam do kredit za kupuvanje na vespa,motor sto ke mi e potrebno i dali VO SITE slucai klientot mora da e vraboten t.e da poseduva raboten odnos na neopredeleno i dali mozam fiktivno da se vrabotam t.e mesec da rabotam so plateni pridonese za da go zemam kreditot pa posle mozam da si go otplakam sam ! MNOGU GOLEMA LJUBOV IMAM KON MOTORITE pred 4 meseca kola kupiv ama NE E toa toa