Anco
За солун ДА, ЗА срем НЕ
- Член од
- 1 ноември 2011
- Мислења
- 8.603
- Поени од реакции
- 15.409
А за во пролет 2014 година т.с. финале е оставена зградата на Гордана, т.с.МВР-Скако ГТЦ стане во барок сметајте дека МТВ е на ред
А за во пролет 2014 година т.с. финале е оставена зградата на Гордана, т.с.МВР-Скако ГТЦ стане во барок сметајте дека МТВ е на ред
Две цистери кои ќе имаат еден и два водени топови ќе набави Министерството за внатрешни работи поради што завчера е објавен тендер за набавка на две специјални возила кои ќе се употребуваат за одржување на јавниот ред и мир при поголеми нарушувања.Мене само ме интересира дали нашата МИЛИ - оп пардон Полиција има
водени топови. И да тркнам до Трст да купам шушкавци да продавам пред протестот.
Ќути бе, ќе те сместат за автор на контрапротестот.Се кладам во 5000 евра дека ќе има контра протест, иницирано од здружение „ГТЦ е грдо решение“ на чело со архитект со долгогодишно искуство од 0 денови.
Па потоа иде нов студентски град целиот во барок,после 25 години независностА за во пролет 2014 година т.с. финале е оставена зградата на Гордана, т.с.МВР-Ск
Со битушанец ќе идеме рака под рака да ја исплукаме немакедонштината.Ќути бе, ќе те сместат за автор на контрапротестот.
Море и болниците нека бидат во барок, како во стил така и во време. Нокшири и легени нека инсталираат наместо комунална хигиена и канализација.Со битушанец ќе идеме рака под рака да ја исплукаме немакедонштината.
bitushanec; патем што мислиш ГТЦ во барок е подобар нели?
Да не испадне дека им давам идеи и ги потхранувам со иницијативи, ама мислам дека за инат на градоначалникот бараките на општина центар да ги направат во барок . Кој се буни ќе му ги викнеме сендвич - протестантитеМоре и болниците нека бидат во барок, како во стил така и во време. Нокшири и легени нека инсталираат наместо комунална хигиена и канализација.
А кој нив ги прашува дали да има или не?Ако сега се отвори анкета: „Дали треба да има контрапротести на протестите против Ск2014“, тие што гласаа сега со НЕ, тогаш каде ќе кликнат?
Со битушанец ќе идеме рака под рака да ја исплукаме немакедонштината.
bitushanec; патем што мислиш ГТЦ во барок е подобар нели?
Во право си. Они само треба да излезат кога ќе им се кажеА кој нив ги прашува дали да има или не?
Немаш опција како сакаат, туку иде во барок. Ќе идеме на контрапротести? Ова невернициве ќе се собирале да протестираат замисли, барок им сметало.Леле бре Леандрић, ти ко да ми се удвараш Да не ти дојде време за мОжење?
Абе побргу нека го средат ГТЦ како сакаат, ми здосади веќе да го гледам трговскион со надворешен изглед ко албански бункер од кој извираат некои треви-пузавци.