TpH_Bo_OkO
Трноризец
- Член од
- 18 мај 2005
- Мислења
- 11.537
- Поени од реакции
- 879
Има луѓе кои се природно глупи, има некои кои со сила изводат...
Не седам дома извини си се шетам најнормално ако добијам ќутек ќе добијам, како и да е и да одам и во Нујорк да се шетам навечер 100000 % и таму ќе добијам ќутек? и што ајде на протест ЈАС ДОБИВ ЌУТЕК ОД МусЛИМАн или ОД ДРУГА ВЕРАТебе ако ти одговара таквата состојба, седи си дома и ќути си.
оф боже.. леле леле. ским то ја живим земјо македонска.да во алфите има пријател кој е Муслиман кој беше во Војната заедно со таткоти ми се бореше против Муслиманите Вие немате појма дека има на светов и добри луѓе муслимани.
Трн, се согласувам со мирен протест за промени, но во моментов сеуште само се шпекулира за мотивот на убиството.Тебе ако ти одговара таквата состојба, седи си дома и ќути си.
Се додека ВМРО И СДСМ И ДУИ И ДПА СЕ ВО СОБРАНИЕ ЌЕ БИДЕ ТАКА ЗНАЕШ КАКО ВИКААТ СЕ ДОДЕКА ИМА ОВЦИ ЌЕ СЕ ШТРИЖЕНе, се додека не обрнуваме внимание државата ќе ја снема.
Ај врати се на првото мое мислење, против што јас ќе излезам на плоштад - мирно.Не седам дома извини си се шетам најнормално ако добијам ќутек ќе добијам, како и да е и да одам и во Нујорк да се шетам навечер 100000 % и таму ќе добијам ќутек? и што ајде на протест ЈАС ДОБИВ ЌУТЕК ОД МусЛИМАн или ОД ДРУГА ВЕРА
Во каква држава сакаш твоите деца да растат? во Држава каде што Косоварите и Македонците се тепаат? си има закони и ред др работи кои можат да спречат вакви ствариоф боже.. леле леле. ским то ја живим земјо македонска.
Баш ваквите како тебе, кои покрај стотиците евидентирани и уште квадрирано неевидентирани случаи на дискриминација на Македонци од страна на Албанци лежерно ги ублажуваат или пострашно негираат флагрантните обиди на Албанците да ги угнетуваат Македонците, ваквите Квислинзи се дури поодбивни од самите варварски орди на Албанците.да во алфите има пријател кој е Муслиман кој беше во Војната заедно со таткоти ми се бореше против Муслиманите Вие немате појма дека има на светов и добри луѓе муслимани.
Кај ја вртиш водата оооо телетабису еден...да во алфите има пријател кој е Муслиман кој беше во Војната заедно со таткоти ми се бореше против Муслиманите Вие немате појма дека има на светов и добри луѓе муслимани.
Fyi*, ради тие овци пропаѓаат протестите, ради тие овци на протестите има по 100 души. Тие овци седат по штабовите и дома и не смеат да писнат. И не зборам за овој протест (ако го има), зборам за последниве протести од страна на Македонци.Се додека ВМРО И СДСМ И ДУИ И ДПА СЕ ВО СОБРАНИЕ ЌЕ БИДЕ ТАКА ЗНАЕШ КАКО ВИКААТ СЕ ДОДЕКА ИМА ОВЦИ ЌЕ СЕ ШТРИЖЕ
Работата е што повеќето гледаат на тоа еј па шипарине излегоа на протест за тие 2 што ги утепа оној полицаецон па зашто па мие да не излеземе. Они тоа и чекаат бре луѓе вие да излезете и после многу е лесно да има и др протести само дај боже да не биде така како што викам јас ако биде е тек тогаш ќе биде леле мајкоАј врати се на првото мое мислење, против што јас ќе излезам на плоштад - мирно.
Едно е да се рпотивиш на идејата, друго е да се противиш и притоа да сценираш работи кои не се повикани. Сељачење со сила не одразува некој посебен знак на интелигенција.
Се согласувам со тебе комплетно. Остај тоа, се согласувам дека треба протест и за работи кои не се предмет на шпекулација како на пример енормните цени на горивата, струјата, греењето. Ама и за тоа ќе се најде некој macedonian.boy123 што ќе ги оправдува таквите поскапувања директно удирајќи по џебот на граѓаните.Трн, се согласувам со мирен протест за промени, но во моментов сеуште само се шпекулира за мотивот на убиството.
Да се знае мотивот, па ајде нека се протестира, да не се брзаме како прле пред магаре, да се собереме, пцуеме албанци па потоа да излезе мотивот да бил нешто сосема трето.
Не се согласувам со протест воден од шпекулации и рекла-казала муабети, да дознаеме повеќе па да реагираме.
Ајде вака. Признај си колку те плаќаат за да го пишуваш ова по форуми.Работата е што повеќето гледаат на тоа еј па шипарине излегоа на протест за тие 2 што ги утепа оној полицаецон па зашто па мие да не излеземе. Они тоа и чекаат бре луѓе вие да излезете и после многу е лесно да има и др протести само дај боже да не биде така како што викам јас ако биде е тек тогаш ќе биде леле мајко
Ах Македонијо какви све луѓе ти нема Да дај боже Овие партии еднаш засекогаш да ги нема. Тогаш би бил задоволен.Fyi*, ради тие овци пропаѓаат протестите, ради тие овци на протестите има по 100 души. Тие овци седат по штабовите и дома и не смеат да писнат. И не зборам за овој протест (ако го има), зборам за последниве протести од страна на Македонци.
*for your information