Собиранка +25

Статус
Затворена за нови мислења.

демнач

Неафирмиран кајганџија
Член од
11 август 2008
Мислења
1.621
Поени од реакции
413
Што е ова тема за собиранка или за препуканка?

Член од
19 април 2005
Мислења
1.806
Поени од реакции
75
Гарфилде, да те питам нешто?
Ај, чути.:wink:
Него, ја да ја донесам ли жена ми? Ем не пие, ем ќе ги реши сите потенцијални недоразбирања. Со еден - убав збор.

Мистичен

Човек
Член од
23 јануари 2005
Мислења
13.578
Поени од реакции
1.097
Оф топик сте, Capisce? : )

Не, сериозно, нека остане темава за тоа за што е.

Крусер

Тотем Пума
Член од
4 јули 2008
Мислења
3.556
Поени од реакции
1.613
Ако е за он-топик: дали е веќе резервирано? Дали треба да носиме нешто што ќе биде знак на распознавање (на пример кајгана спремена дома, па да му ја дадеме на келнерот, па тој да ни ја послужи кога ќе седнеме)? Дали ќе треба сепак сите да ја чекаме Леандра, која е überорганизатор, да влезе прва, па сите ние како нејзина придружба да влеземе и никој да не смее да влезе пред неа?

Дајте малку упатство за употреба на 25+ собиранка, за нас новаците :smir:

leandra

Модератор
Член од
25 јануари 2007
Мислења
23.641
Поени од реакции
38.562
Ќе не собере ли? :)
20 места се резервирани,плус ако треба ваљда ќе донесат некое столче,ако не во скут :))
Крусер јас во 20 часот ќе бидам пред Папу,ќе ве чекам 5-10 минути зошто е ладно па да не замрзнам.Досега знам дека Марионка з треба да ја чекам друг не се пријавил.
Ако дојдете покасно,а не познавате никого од нас ќе влезете и ќе побарате маса 20ка или разгледајте фотки за да препознаете некој :)Бидејќи ќе имате изгубен поглед,ние ќе ве препознаеме :)))
Затоа е најдобро да бидете точни и јас да ве пречекам :smir:

Член од
28 март 2006
Мислења
17.876
Поени од реакции
12.408
Едно прашање. Toa како што видов (пошто министерствата не ги знам кај се) е до улицата кај Св. Банка. Ако е таму, скоро немам паркирано посебно откако ставија зонско паркирање. Ќе има проблем пред 9 саат да се паркира некаде?

Zemzela

носител на титулата ултимативен клабер
Член од
19 јули 2006
Мислења
5.045
Поени од реакции
152
Можно е и јас да влетам онака на по едно пиво :vozbud:

KeleS

insolitus res
Член од
22 јануари 2008
Мислења
734
Поени од реакции
57
Јас само да кажам дека нема реална а богме и теоретска шанса да стигна .
Ме претрупаја со работи а богме и сум малце ундер д ведер ( не свински али е некој грип ) така да нај умно е да не патувам .
ПА ке се видиме у прва наредна прилика .

Мистичен

Човек
Член од
23 јануари 2005
Мислења
13.578
Поени од реакции
1.097
20 места се резервирани,плус ако треба ваљда ќе донесат некое столче,ако не во скут :))
Крусер јас во 20 часот ќе бидам пред Папу,ќе ве чекам 5-10 минути зошто е ладно па да не замрзнам.Досега знам дека Марионка з треба да ја чекам друг не се пријавил.
Ако дојдете покасно,а не познавате никого од нас ќе влезете и ќе побарате маса 20ка или разгледајте фотки за да препознаете некој :)Бидејќи ќе имате изгубен поглед,ние ќе ве препознаеме :)))
Затоа е најдобро да бидете точни и јас да ве пречекам :smir:
Одлично штом сте резервирале, јас ќе дојдам околу 8ипол-9.

leandra

Модератор
Член од
25 јануари 2007
Мислења
23.641
Поени од реакции
38.562
Само што се слушнав со кафаната,да побарам плус место две...фул била вечерва.Ова како за информација :)

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom