Снимање за време на секс?

• Креатор на темата Svetovid
  • Време на започнување
M

MrzaRules

Гостин
Да, само ако ми е маж.
АКо ми е дечко може утре да не ми биде и што со снимките?
Ако ми е маж нема да му биде сеедно па да не гледаат сите и да не покажуваат со прст. Ух, само мое мислење(y)
убаво мислење..имаше некоја страна уназад некој напишано еден вид решение и за тоа ако ти е дечко...значи се снимате,го гледате заедно и се брише во присуство на двајцата...интересно во секој случај....

S

Shellshock nam67

Гостин
Да, само ако ми е маж.
Ако ми е маж нема да му биде сеедно па да не гледаат сите и да не покажуваат со прст. Ух, само мое мислење(y)
и Сузана Манчич имаше видео од првиот маж и пред едно 3 години видеото во белград се продаде како алва

Член од
8 октомври 2009
Мислења
821
Поени од реакции
301
убаво мислење..имаше некоја страна уназад некој напишано еден вид решение и за тоа ако ти е дечко...значи се снимате,го гледате заедно и се брише во присуство на двајцата...интересно во секој случај....
аха, се бише, ама може и да се врати назад ;)
--- надополнето: May 31, 2011 7:36 PM ---
и Сузана Манчич имаше видео од првиот маж и пред едно 3 години видеото во белград се продаде како алва
А јас не сум Сузана Манчич и не планирам да станам како неа ;)

S

Shellshock nam67

Гостин
аха, се бише, ама може и да се врати назад ;)
--- надополнето: May 31, 2011 7:36 PM ---

А јас не сум Сузана Манчич и не планирам да станам како неа ;)
во животот ништо не знаеш како ќе се одвива во иднина а мала предострожност не е на одмет еве земиј и Џенифер лопез бившиот и маж ја уценува токму со тие видео снимки кои ги има поседува од заедничките акции :ROFLMAO:

Член од
8 октомври 2009
Мислења
821
Поени од реакции
301
во животот ништо не знаеш како ќе се одвива во иднина а мала предострожност не е на одмет еве земиј и Џенифер лопез бившиот и маж ја уценува токму со тие видео снимки кои ги има поседува од заедничките акции :ROFLMAO:
Абе чоек, ја не сум јавна фаца па да се притресувам дека маж ми ќе ме продаде за пари.
Се е чисто задоволство. Јас и тој. Не планирам развод за 2-3 години. Тоа е за пропаднати души(y)

Член од
13 октомври 2007
Мислења
3.175
Поени од реакции
434
Да, само ако ми е маж.
Па и финта е после неколку години ако зашкрипи со идеи да се извади од “архива“ за мало потсетување:)

ANTIKMAKKEDON

Патриот
Член од
6 јуни 2011
Мислења
27
Поени од реакции
6
Интересна настраност: Некој од љубопитство,друг за уцени а трет за профит...

Член од
18 јули 2012
Мислења
132
Поени од реакции
47
Јас би, ама ако јас снимам и после само јас имам пристап до снимките. Не би дозволила некој друг да ме снима.

Lady Blue

АМАЗОНКА
Член од
18 ноември 2008
Мислења
31
Поени од реакции
22
Ааааааа јок .... доказен материјал никако ....
Може некогаш ќе го налутам, па ќе станам многу популарна на нет ....

A

AnFem

Гостин
Имам едно видео на компјутер. Ако сака да ме остави, ќе почнам да го уценувам. :icon_lol:

831

רַב אושר של חוכמה
Член од
8 ноември 2009
Мислења
6.940
Поени од реакции
12.534
Имам едно видео на компјутер. Ако сака да ме остави, ќе почнам да го уценувам. :icon_lol:
Уствари горд ќе го направиш :icon_lol:

Иначе многу јака работа, ама се снима и се бриши истата вечер, никакво чување за друг пат...

Член од
8 март 2012
Мислења
3.058
Поени од реакции
1.250
Поглупо нешто според мене од ова немит :)

Член од
26 јуни 2012
Мислења
131
Поени од реакции
105
Може, ама да го изгледаме и после тоа одма delete. Ништо друго не прифаќам. Немам потполна доверба во никој, па дури и 10 години да идеме, или па маж да ми е.
А имам вакво искуство, снимавме со моја камера, доказниот материјал е одамна уништен, ама малку ми беше смешно да се гледам.

Член од
28 мај 2009
Мислења
3.361
Поени од реакции
3.963
Може, ама да го изгледаме и после тоа одма delete. Ништо друго не прифаќам. Немам потполна доверба во никој, па дури и 10 години да идеме, или па маж да ми е.
А имам вакво искуство, снимавме со моја камера, доказниот материјал е одамна уништен, ама малку ми беше смешно да се гледам.
Toa znaci deka si odlicna komicarka :P

Kajgana Shop

На врв Bottom