Директорот палел бадникарски огнови, а тие шефовите се на божиќен одмор, пфф...биле муслиманиНајпосле, дали некој новинар се јави да праша кај тие што се задолжени да чистат што правеле синоќа, колку возила употребиле колку сол песок и тн искористиле.
Нема врска они знаат што е ред, празник си е празник.Директорот палел бадникарски огнови, а тие шефовите се на божиќен одмор, пфф...биле муслимани
Газот ти знае![]()
Дечки не сте ми више предизвик, жал ми е.Значи да повториме, ти реши и оваа година да не ја изгубиш невиноста.
Трамп, Груевски, Путин и Ердоган се Божјите пратеници на новата ера и ѕвезди водилки на човештвото. На место да има второ доаѓање на Исус, они се пратени на земјава.Заборави да спомнеш дека и Трамп тепа на избори. Поголема несреќа од тоа за нас Амин.
Тузланскава не е здрава за организмот, оваа година ќе се нарачуе онаа на Храна и вино шо ја рекламираат.Дури Пастирот не излезе на терен и преку мобилен да нарачува тузланска сол, не признавам друго решение.
Ако се исчистени патиштата тогаш кажи му фала на тој што ги исчистил, ако не исчистени не го обвинувај тој што не ги исчистил бидејќи не е он крив, криво е времето и тие со летни гуми. Не сфаќам што е со прашањава, ко да полагам тест за влез во Македонија Пат... Скопје-Велес на ниво на Македонија споредбено со Скопје ти е исто ко да имаше толку снег на Партизанска. Ај да натрупаше 40-50 цм али за 15 цм и тоа на толку предупредување не требаше да се случат вакви проблеми.Ајде да дискутираме за тоа што е исчистен пат во зима. Еве на пример дали знаеш кога се фрла сол а кога се фрла песок на пат? Дали може со тоа што чисти снег да се откорне снегот на ниво на асфалт или останува сантиметар, два, пет снег на патот? Кога се чисти? Кога ќе почне да паѓа снег, во вијулица, после тоа, цело време? Дали е неисчистен патот ако ти се излизга кола со стари летни гуми или со нови зимски гуми? Најпосле, дали некој новинар се јави да праша кај тие што се задолжени да чистат што правеле синоќа, колку возила употребиле колку сол песок и тн искористиле.
Види ги бе ал џезира пред еден саат што објавиле ни срам ни перде. Вмровски медиум тоа ти е.
BALKAN
prije 1h
Snijeg i oluja blokirali saobraćaj u regiji
http://balkans.aljazeera.net/vijesti/snijeg-i-oluja-blokirali-saobracaj-u-regiji
ЕЈЈЈ Зајко рече дека ќе ги зголеми платите за х1,5 просечната, а за х3 минималната,Тузланскава не е здрава за организмот, оваа година ќе се нарачуе онаа на Храна и вино шо ја рекламираат.
Скраја да е јас да ти сум предизвик за онаа работа. Пу пу подмрднисе од место.[DOUBLEPOST=1483711271][/DOUBLEPOST]Дечки не сте ми више предизвик, жал ми е.
Јас само ти ги набројувам несреќите кои не задесија во последните 10 години.Трамп, Груевски, Путин и Ердоган се Божјите пратеници на новата ера и ѕвезди водилки на човештвото. На место да има второ доаѓање на Исус, они се пратени на земјава.
Те молам не го користи нивното име напразно.
Да бееее....... што ако Трамп е крив за се, А?Скраја да е јас да ти сум предизвик за онаа работа. Пу пу подмрднисе од место.[DOUBLEPOST=1483711271][/DOUBLEPOST]
Јас само ти ги набројувам несреќите кои не задесија во последните 10 години.
Што ако е крив за се е 50/50 можност и да не крив за се. Значи немој така.Да бееее....... што ако Трамп е крив за се, А?
Од кај ги изваде бе два дена. Чекај да проверам да не ја надминав квотата оти брат за брат, сирењето со пари.@мкд владе не се измори овие 2 дена бе?
Што ти е целта не разбирам, ај за брутус знаеме си ја тера неговата ама ти?
На секој член што постира тука му не пропушти да му вратиш со досетка, што изиграваш марика цанева овдека?