Снег

Член од
31 јануари 2014
Мислења
5.169
Поени од реакции
2.272
Ех Заев да беше хималајска сол ќе фрлаше од таа убавата розевата.

Toma

Корона стронг
Член од
22 април 2014
Мислења
4.186
Поени од реакции
3.431
Најпосле, дали некој новинар се јави да праша кај тие што се задолжени да чистат што правеле синоќа, колку возила употребиле колку сол песок и тн искористиле.
Директорот палел бадникарски огнови, а тие шефовите се на божиќен одмор, пфф...биле муслимани

Член од
31 јануари 2014
Мислења
5.169
Поени од реакции
2.272
Директорот палел бадникарски огнови, а тие шефовите се на божиќен одмор, пфф...биле муслимани
Нема врска они знаат што е ред, празник си е празник.

Bojan Van Buuren

Колектор
Член од
11 април 2008
Мислења
8.394
Поени од реакции
12.058
Член од
8 мај 2013
Мислења
11.901
Поени од реакции
36.962
Заборави да спомнеш дека и Трамп тепа на избори. Поголема несреќа од тоа за нас Амин.
Трамп, Груевски, Путин и Ердоган се Божјите пратеници на новата ера и ѕвезди водилки на човештвото. На место да има второ доаѓање на Исус, они се пратени на земјава.

Те молам не го користи нивното име напразно.

Toma

Корона стронг
Член од
22 април 2014
Мислења
4.186
Поени од реакции
3.431
Сега ќе увеземе Грчка од бело море:P

Bojan Van Buuren

Колектор
Член од
11 април 2008
Мислења
8.394
Поени од реакции
12.058
Дури Пастирот не излезе на терен и преку мобилен да нарачува тузланска сол, не признавам друго решение.
Тузланскава не е здрава за организмот, оваа година ќе се нарачуе онаа на Храна и вино шо ја рекламираат.

Кирца

Монк
Член од
7 април 2008
Мислења
7.051
Поени од реакции
2.289
Ајде да дискутираме за тоа што е исчистен пат во зима. Еве на пример дали знаеш кога се фрла сол а кога се фрла песок на пат? Дали може со тоа што чисти снег да се откорне снегот на ниво на асфалт или останува сантиметар, два, пет снег на патот? Кога се чисти? Кога ќе почне да паѓа снег, во вијулица, после тоа, цело време? Дали е неисчистен патот ако ти се излизга кола со стари летни гуми или со нови зимски гуми? Најпосле, дали некој новинар се јави да праша кај тие што се задолжени да чистат што правеле синоќа, колку возила употребиле колку сол песок и тн искористиле.
Ако се исчистени патиштата тогаш кажи му фала на тој што ги исчистил, ако не исчистени не го обвинувај тој што не ги исчистил бидејќи не е он крив, криво е времето и тие со летни гуми. Не сфаќам што е со прашањава, ко да полагам тест за влез во Македонија Пат... Скопје-Велес на ниво на Македонија споредбено со Скопје ти е исто ко да имаше толку снег на Партизанска. Ај да натрупаше 40-50 цм али за 15 цм и тоа на толку предупредување не требаше да се случат вакви проблеми.

Toma

Корона стронг
Член од
22 април 2014
Мислења
4.186
Поени од реакции
3.431
Види ги бе ал џезира пред еден саат што објавиле ни срам ни перде. Вмровски медиум тоа ти е.
BALKAN
prije 1h
Snijeg i oluja blokirali saobraćaj u regiji
http://balkans.aljazeera.net/vijesti/snijeg-i-oluja-blokirali-saobracaj-u-regiji
:shok2: овие и Сорос беа како браќа

си знаат шеиците кој им е газда, после 20 ќе предат како мачиња[DOUBLEPOST=1483710448][/DOUBLEPOST]
Тузланскава не е здрава за организмот, оваа година ќе се нарачуе онаа на Храна и вино шо ја рекламираат.
ЕЈЈЈ Зајко рече дека ќе ги зголеми платите за х1,5 просечната, а за х3 минималната,
Хималајската е 70 ден за 300 грама, тузланската е 20 ден за кило, покачување за 11 пати, ја рушиш математиката на Зајко, не планираме тие 15% од ДДВ да ги трошеме на сол.

Грчката е најефтина, на рефус и за 8-9 можеш да ја најдеш(y)

Последно уредено:

мкд владе

arch-enemy
Член од
21 ноември 2009
Мислења
19.492
Поени од реакции
24.274
Дечки не сте ми више предизвик, жал ми е.
Скраја да е јас да ти сум предизвик за онаа работа. Пу пу подмрднисе од место.[DOUBLEPOST=1483711271][/DOUBLEPOST]
Трамп, Груевски, Путин и Ердоган се Божјите пратеници на новата ера и ѕвезди водилки на човештвото. На место да има второ доаѓање на Исус, они се пратени на земјава.

Те молам не го користи нивното име напразно.
Јас само ти ги набројувам несреќите кои не задесија во последните 10 години.

Toma

Корона стронг
Член од
22 април 2014
Мислења
4.186
Поени од реакции
3.431
Скраја да е јас да ти сум предизвик за онаа работа. Пу пу подмрднисе од место.[DOUBLEPOST=1483711271][/DOUBLEPOST]
Јас само ти ги набројувам несреќите кои не задесија во последните 10 години.
Да бееее....... што ако Трамп е крив за се, А?

W

wicked_1

Гостин
@мкд владе не се измори овие 2 дена бе?

Што ти е целта не разбирам, ај за брутус знаеме си ја тера неговата ама ти?
На секој член што постира тука му не пропушти да му вратиш со досетка, што изиграваш марика цанева овдека?

мкд владе

arch-enemy
Член од
21 ноември 2009
Мислења
19.492
Поени од реакции
24.274
Да бееее....... што ако Трамп е крив за се, А?
Што ако е крив за се е 50/50 можност и да не крив за се. Значи немој така.
Ке речиш Трамп е крив за се и точка.[DOUBLEPOST=1483712115][/DOUBLEPOST]
@мкд владе не се измори овие 2 дена бе?

Што ти е целта не разбирам, ај за брутус знаеме си ја тера неговата ама ти?
На секој член што постира тука му не пропушти да му вратиш со досетка, што изиграваш марика цанева овдека?
Од кај ги изваде бе два дена. Чекај да проверам да не ја надминав квотата оти брат за брат, сирењето со пари.
Инаку весел сум бе, си се радвам на снегот, неработни денови, пари префрлени, уште сум под импресии на новогодишните и божиќните празници, дејство на разни алкохоли и така.
А ти шо вака стандардно намќорест?
П.с море вадење муабети и ти цццц. Сега само шо проверив, нема ни 24 часа како сум тука така поактивно вклучувајќи го и спиењето, во секој случај далеку далеку од два дена. Срамота не те личи на професијата вака муабети да вадиш. Како Катица ист се имаш направено.

Последно уредено:

Kajgana Shop

На врв Bottom