Снег

Bojan Van Buuren

Колектор
Член од
11 април 2008
Мислења
8.394
Поени од реакции
12.058
и ти не си лош испаднат, малце си ми блед ама ок.
Интелектуално си заостанат, ама јбг и вие мора да живеете...
Е добро де сликај го шо да ти речам сега, само стави предупредување или во спојлер нешто. Сепак и млади моми гледаат што досега немаат видено ......... Снег ;)
Не се секирај бе, еве зошто вие двајца изјавивте толку голема желба, по ПП ќе ви пуштам.

мкд владе

arch-enemy
Член од
21 ноември 2009
Мислења
19.492
Поени од реакции
24.274
Ич да не ми се секираш, еве закажав за шминка и за фризура да напраат, има да добиеш првокласна слика.
Добро бе немој со вакви информации, шминка и фризура. Кој во денешно време уште чува влакна таму долу. Ти изгледа си решен и оваа 2017 година да ја завршиш невино. Така мене ми личи работава.
Нема врска ке го обвиниме снегот ( ова колку да се вратиме на темата за да не не карат )

Последно уредено:

Кирца

Монк
Член од
7 април 2008
Мислења
7.051
Поени од реакции
2.289
Му кажа фала на Коце за улиците вчера и денес? Не. Кој гледа тоа никој. Тоа си е негова рабоа. Вест е ако некој заглавил негде па да кукаме сите заедно.
На Коце му е работа да бидат улиците и булеварите чисти исто како што им е работа на овие од Македонија Пат патиштата да бидат исчистени од снег. Значи ај да беше некој селски пат заглавен али автопатот да ти биде заглавен и притоа да не ги критикуваш тогаш мора да си испран ко Севернокореец.
И да, вчера и ја се изненадив колку беа исчистени улиците.

Bojan Van Buuren

Колектор
Член од
11 април 2008
Мислења
8.394
Поени од реакции
12.058
Добро бе немој со вакви информации, шминка и фризура. Кој во денешно време уште чува влакна таму долу. Ти изгледа си решен и оваа 2017 година да ја завршиш невино. Така мене ми личи работава.
Нема врска ке го обвиниме снегот ( ова колку да се вратиме на темата за да не не карат )
Ти ич не се секирај за мене, боље глеај купи си вазелинче за у штаб :)

Член од
31 јануари 2014
Мислења
5.169
Поени од реакции
2.272
На Коце му е работа да бидат улиците и булеварите чисти исто како што им е работа на овие од Македонија Пат патиштата да бидат исчистени од снег. Значи ај да беше некој селски пат заглавен али автопатот да ти биде заглавен и притоа да не ги критикуваш тогаш мора да си испран ко Севернокореец.
И да, вчера и ја се изненадив колку беа исчистени улиците.
Го критикував. Времето и луѓето со летни гуми.[DOUBLEPOST=1483707534][/DOUBLEPOST]
Еј многу фер бе. Таман се расположивме и одма се лутиш. Да не е до темата? Нема ништо на лагер деновиве?

мкд владе

arch-enemy
Член од
21 ноември 2009
Мислења
19.492
Поени од реакции
24.274
Не се секирам јас само онака добронамерен совет. Шо ако си од кај душманите, пак си машко. Треба да си помагаме. Сега додуша на човек сосила можеш да му земеш само, да му дадеш неможиш. Дајму ке го фрли.
П.с Бегам јас, требало на ручек да се оди. Таков бил денот. Вие продолжете си да си играте невреме. Ке си се караме после а доттогаш очекувам слика во ПП од јатаганот како што вети.

Toma

Корона стронг
Член од
22 април 2014
Мислења
4.186
Поени од реакции
3.431
Шо е овоа бе, ќе правете гангбанг, а нас не не викате:(

Xibalba

Corona Australis
Член од
24 јануари 2012
Мислења
6.094
Поени од реакции
11.502
Снегот попрестана да врне, патиштата абер немаат да се исчистат (ова е од пред малку на влез во Куманово)

Поминаа 5 пати со камиони чистачи и фрлија некаде 25 тони сол. .
Како бе ги измери?

Член од
5 ноември 2012
Мислења
2.807
Поени од реакции
6.248
Можда пастирот свесно не ги пушта гревчињата од Македонија Пат да чистат, пошто подобро народот дазбори за снегот, отколку за преговорите на власта со Дуи во Маврово ? Абе ПиАр, ти текнува....

Инаку дур сме на муабетот, ве поздрви МП

Директор

Патиштата се крвоток на државата.

Ние се грижиме тој крвоток да функционира и во зимски период, во услови на снег, дожд и магла, како и во летен период, кога температурите на отворено се преку 50 степени.

Секојдневно со нашиот труд го градиме имиџот на компанијата, како сигурен партнер кој ви овозможува безбедно да стигнете до саканата дестинација.
Со мое големо залагање, ова ќе биде година на Македонијапат.

Директор,
Д-р Гајур Кадриу, дипл. инж. арх.

ПС. не ги гледајте знамињата во позадина, тоа Заев мати вода......

мкд владе

arch-enemy
Член од
21 ноември 2009
Мислења
19.492
Поени од реакции
24.274
Не си бил расположен денеска, башка и не си бањат.
Плус тоа и голем верник си а денес е тежок пост.
Ако дозволи Бојан ке ти ја препратам сликата на проценка како независен експерт да дадеш твое мислење околу должина, ширина и можноста да биде употребен како ладно оружје.

Bojan Van Buuren

Колектор
Член од
11 април 2008
Мислења
8.394
Поени од реакции
12.058
Не се секирам јас само онака добронамерен совет. Шо ако си од кај душманите, пак си машко. Треба да си помагаме. Сега додуша на човек сосила можеш да му земеш само, да му дадеш неможиш. Дајму ке го фрли.
П.с Бегам јас, требало на ручек да се оди. Таков бил денот. Вие продолжете си да си играте невреме. Ке си се караме после а доттогаш очекувам слика во ПП од јатаганот како што вети.
Значи да повториме, да си попаметен па совети да даваш, вака...

Од каде ова бе ?
Чекај брутус и владе уште обуката у Халкидики ја немаат поминато...

Kajgana Shop

На врв Bottom