И дебата на телма со претставници на невладини организации Стоп за Снегот, Оставка Сега и Анима Мунди (никој не знае што бараат таму ама нема врска сепак се невладини...).Сакат да ја затворат на најинтересното, таман почнавме да си играме Невреме.
Јас секој момент чекам на вести да кажат кој колку нозе, раце искршил поради замрзнати тротоари, на колку им се скарале женските поради закаснување на состаноци поради невремето и лижењето или поточно недостаток на истото, колку деца се направиле ради неможноста да се излези од дома што би рекле од досада и најбитното од се колку се загадил воздухот поради коледарските огнови. Во меѓувреме прилог како да се одмрзни шофершајбанта и замрзнатите врати, кога е најдобро да се менуваат летните со зимски гуми, како се проверува антифриз и секако директно интервју со еден од многуте експерти како ставањето на синџири влијае на порастот на долгот во државата, загадувањето, екологијата и секако љубовниот живот.
Ете пак си у право, кај мене за оружје го сметаат.ја ги смеам тебе те носат у станица кога го правиш тоа.
Од кога пинцета стана ладно оружје? Ееее мојата чудесна Македонија.Ете пак си у право, кај мене за ладно оружје го сметаат.
Тие техники се учат само на другарските средби на Халкидики.Не знаев како, еве чекам некој што има искуство од по штабови да ми покаже.
Можеш еве со брат ти брутуш еден на друг, да научиме и ние гревовите нешто.
За жал уште немаш напредувано на полето на размислување...Од кога пинцета стана ладно оружје? Ееее мојата чудесна Македонија.
Не го провоцирај, да не земи да го слика сега на ладното .Од кога пинцета стана ладно оружје? Ееее мојата чудесна Македонија.
Заебана е Канада друже...[DOUBLEPOST=1483704478][/DOUBLEPOST][DOUBLEPOST=1483704276][/DOUBLEPOST]![]()
Тие техники се учат само на другарските средби на Халкидики.
И ти си страшен.Не го провоцирај, да не земи да го слика сега на ладното .
![]()
Јас пак чуди се кај ми е шлеперот. Ах мамицата нивна.[DOUBLEPOST=1483704276][/DOUBLEPOST]![]()
Тие техники се учат само на другарските средби на Халкидики.
Само го посоветував да не ти дава луди идеи па да видиме тоа ками , мачети и други ладни оружја со кои располагаш во гаѓите. И тоа вака на ладно кога се скусени. Скраја да е да ти текни во лето ваква идеја, тоа балистичката интерконтинентална ракета очите ке ни ги истера.И ти си страшен.
И тоа ова е во пред-еректилна состојба.Не го провоцирај, да не земи да го слика сега на ладното .
![]()
Абе да си попаметен па да советуваш, ама вака...Само го посоветував да не ти дава луди идеи па да видиме тоа ками , мачети и други ладни оружја со кои располагаш во гаѓите. И тоа вака на ладно кога се скусени. Скраја да е да ти текни во лето ваква идеја, тоа балистичката интерконтинентална ракета очите ке ни ги истера.
![]()
и ти не си лош испаднат, малце си ми блед ама ок.Абе да си попаметен па да советуваш, ама вака...
Башка убави сте со брутус на сликава![]()
Е добро де сликај го шо да ти речам сега, само стави предупредување или во спојлер нешто. Сепак и млади моми гледаат што досега немаат видено ......... СнегАбе да си попаметен па да советуваш, ама вака...
Башка убави сте со брутус на сликава![]()