Снег

m.marko21

-STR8-
Член од
16 мај 2008
Мислења
1.177
Поени од реакции
75
Ќе врнело цела вечер и утре цела ден скоро низ цела Македонија така да утре кога ќе станете пазете да не ве изненаде:jaj:,јас сега си идам од надвор па се сушам, како снешко сум цел сум навеан,носот црвен уште тенчере ми фале на главата :pos2:

Boomerang

Немој CTRL+W.
Член од
18 јуни 2006
Мислења
3.709
Поени од реакции
809
Ќе врнело цела вечер и утре цела ден скоро низ цела Македонија така да утре кога ќе станете пазете да не ве изненаде:jaj:,јас сега си идам од надвор па се сушам, како снешко сум цел сум навеан,носот црвен уште тенчере ми фале на главата :pos2:
Ќути брат, онака стануеш утре и глеаш метро снег паднало:pos2:

jeeeee8

Like dreams
Член од
28 ноември 2008
Мислења
647
Поени од реакции
16
Леле колку го сакам снегов, се радувам како мало дете, ме прави позитивна и му се воодушевувам многу:)
Сакам едно недела дена бар да биде бело, вака убаво, како што е сега.
Еве сега си се облакам па ќе одам маллце да прошетам надвор хиххии:vozbud:, а после ќе си пијам чај некаде на топло:)
Да немав обврски, месец дена би идела на планина, а како што ми изгледа може нема ни за викенд да отидам некаде:toe:
Епа затоа да си се порадувам додека има и во Скопјево снег.

JeepMkd

Scratch model builder
Член од
25 јуни 2008
Мислења
1.576
Поени од реакции
468
Не можам да издржам дома, заминав да прошетам... супер е надвор

bucio

Урбан индијанец.
Член од
8 јули 2008
Мислења
16.330
Поени од реакции
7.799
Снег, виулица, го чувствував допирот на снегулките врз моите очи,допир кој што не беше болен туку пријатен, надвор е снежна идила која што за момент ми ја врати убавината во животот.Ако продолжи вака утре околинава ќе биди како дел од зимска бајка.

апец

Јувентус фан
Член од
5 декември 2007
Мислења
1.083
Поени од реакции
60
Утре кога ке станам сакам да видам дека 1 метар наврнало.

Кирца

Монк
Член од
7 април 2008
Мислења
7.051
Поени од реакции
2.289
Утре кога ке станам сакам да видам дека 1 метар наврнало.
Нема да е метро ама вака ако продолжи ќе може да има 25-30 цм.Ептен многу врне тука.Утре не си идам дома.:baeh:

Фокси

Talk nerdy to me
Член од
11 октомври 2007
Мислења
2.358
Поени од реакции
1.390
Во Охрид не престанува да врни.Какво е се бело мх мх мх.
Утре ќе се облечам убо и ќе излезам на снегон се надевам дека многу ќе има наврнато:pipi:

Член од
12 јуни 2008
Мислења
5.227
Поени од реакции
974
Утре изгледа нема да постирам...како врне во Радовиш цел ден ке сум вонка...:vozbud::vozbud:

Milanez`

Tutta lα miα vitα...
Член од
6 август 2007
Мислења
14.562
Поени од реакции
5.556
Само што дојдов од надовр милина е, до сеа игравме фудбал со [zEUs] и *Каталонец* :vozbud:

... утре ќе биде појако :icon_lol:

Boomerang

Немој CTRL+W.
Член од
18 јуни 2006
Мислења
3.709
Поени од реакции
809
Само што се вратив, надвор е прекрасно, не престанува да врне, ако продужи вака...утре ќе биде фешти :)

m.marko21

-STR8-
Член од
16 мај 2008
Мислења
1.177
Поени од реакции
75
Дечки ајде сите надвор кој ќе чека ова до утре :vozbud:, јас а спремав санката и заминав :salut:

Дивајн

блаблабла
Член од
3 април 2005
Мислења
15.748
Поени од реакции
1.855
Јас удрив една убава повеќечасовна шетња по снегов. Леле колку е најпрекрасно и уште врне и врне и врнеее:vozbud: Планирам и утре исто т.е. многу повеќе. Ах колку сум среќна, немогуче!!!:vozbud::vozbud::vozbud:

Kajgana Shop

На врв Bottom