абе, со корупцијава како што е овде, ај што ќе излези од затвор, туку и надомест ќе му дадат.Darkwind напиша:Доживотна плус 745 години како што судат у америка па да го видам да искочи после и со помилување
ZIKS напиша:абе, со корупцијава како што е овде, ај што ќе излези од затвор, туку и надомест ќе му дадат.
А зошто ни треба стандард за да убиеме некого? Демек скапа е струјата или немаме пари за инекции? Јажињата се ефтини шо има врска...luchiana напиша:like it...за во Македонија не зошто стандардот не ни го дозволува тоа,абе најдобро како по муслиманските земји ако крадеш а те фатат ти ги сечат рацете...па утре ќе видиме дали пак ќе пробаш
Оганот па е беспари само за дрво малце ќе треба и бензин нешоВикторгг напиша:А зошто ни треба стандард за да убиеме некого? Демек скапа е струјата или немаме пари за инекции? Јажињата се ефтини шо има врска...
Абе разбирам што сакаш да кажеш, тој не заслужува да живее ама мене дилемата ми е: дали човек смее такво нешто да одлучи. Мислам не.за чедоморство каква казна да се даде?
за силување и педофилија?
СМРТНА КАЗНА!!!
смееАбе разбирам што сакаш да кажеш, тој не заслужува да живее ама мене дилемата ми е: дали човек смее такво нешто да одлучи. Мислам не.
Ок, твое мислење. Не е христијански да си дадеш право да одземеш нечиј живот. Ако го стават во затвор нема да има можност д аго направи пак истото, така да, јас таа опција би ја избрала - доживотен затвор.смее
кога тој одлучил да одземе живот оти општеството да не го одземе неговиот
во овој случај тоа е добро дело
точно тоа е мое мислењеОк, твое мислење. Не е христијански да си дадеш право да одземеш нечиј живот. Ако го стават во затвор нема да има можност д аго направи пак истото, така да, јас таа опција би ја избрала - доживотен затвор.