Смешни/интересни фудбалски слики, стрипови и видеа

Член од
21 септември 2008
Мислења
14.591
Поени од реакции
14.398

dantemkd

demon hunter
Член од
5 јануари 2013
Мислења
10.285
Поени од реакции
9.396
Скаусери уште му немаат опростено што си ја рокна балдската. :pos:

dantemkd

demon hunter
Член од
5 јануари 2013
Мислења
10.285
Поени од реакции
9.396

Од копукот Саутгејт и Фудбал менаџер стример ќе е подобар. :D

Член од
7 јули 2013
Мислења
1.778
Поени од реакции
11.622
Која кринџовина е пиаров на детево што нема играно фудбал, а се претставува како да е Пеле. :pos:

Бонус: идол му бил Боби Чарлтон, :pos: татко му не бил роден кога играл Боби. :lolzz:

Цел твитер ми е преполн со статии и стории со него и да сакаш не можеш да игнорираш, страшно е на што е сведен фудбалов.

dantemkd

demon hunter
Член од
5 јануари 2013
Мислења
10.285
Поени од реакции
9.396
Која кринџовина е пиаров на детево што нема играно фудбал, а се претставува како да е Пеле. :pos:

Бонус: идол му бил Боби Чарлтон, :pos: татко му не бил роден кога играл Боби. :lolzz:

Цел твитер ми е преполн со статии и стории со него и да сакаш не можеш да игнорираш, страшно е на што е сведен фудбалов.
После 500 newgen најави на Меси редно е и Пеле да добие. :D

Член од
7 август 2011
Мислења
1.056
Поени од реакции
2.200
Белингем бил боље од Нејмар.:pos:
Мајка му сакала Ди Стефано да го крсти ама среќа ја спречиле навреме.:ROFLMAO:

Дефинитивно Мадрид ПР им нема рамен. Новиот Пеле жими куров. Оној нашион Роке имаше подобри партии во Бразил па не го потеа стапов.

Касно сватија дека се работи за две одлични превари од играчи. Ја па Чави го сумњав зашо не го игра, уствари дупе бил. Техника четврта лига Молдавија.

Сеа срамот е кај Реал, несмее да си дозволат 60 милионски флоп и нормално ќе го форсираат и со ПР ќе му држат цена. Чика Перез е доктор за овие работи.

images.jpeg

Член од
21 септември 2008
Мислења
14.591
Поени од реакции
14.398
Веќе го прогласуваат за флоп а сеуште нема ниту еден официјален натпревар одиграно за Реал. :pos:И за Винисиус вака беше па ене го на чекор до златна топка е. Да се откажуваа Реал така лесно од играчите, Родриго, Винисиус и Валверде досега ќе беа продадени.

Член од
7 август 2011
Мислења
1.056
Поени од реакции
2.200
Цигисиус барем трчаше и дриблаше а тоа што утињаше чисти шанси и ги пукаше надвор од терен е друг муабет, сепак 3 години му требаа а ова чукарево повеќе интервјуа има него пасови за Бразил, има разлика. Нека оладат малку, Арда 200 пати повеќе талентиран е па не потеа вака муда.

Ендрик е донесен како директна замена за Мбапе, не гледам ја простор каде што би можел да се развива, Циги барем беше цело време стартер и конечно му упали фудбалското за новиов Пеле допрва ќе видиме. Многу ми изгледа дека после Ламин фудбалскиве клубови очајно под камен ќе бараат и форсираат млади играчи за после да ги продаваат по нереални суми.

Тоа е само моја теорија дека Барса гледајќи го Роке а после тоа Ендрик сватиле дека се поебале, зашто тогаш очајно сакаат да се отарасат од него?
Додуша и Реал има повеќе простор за флопови, Барса очајно пробува да се врати на старите патеки и да им парира на Реал и неможат да си дозволат такво нешто.

Член од
14 април 2012
Мислења
32.528
Поени од реакции
66.059
Непопуларно мислење и веројатно за 2-3 години некој ке ме цитира во најсмешни мислења на форумот, ама овој Ендрик ми делува дека е на 2 сендвича од прејадување и дека малку му фали да се здебели. :D

Kajgana Shop

На врв Bottom