[FONT=Verdana, Arial, Helvetica][FONT=Verdana, Arial, Helvetica]
Кога се будиш наутро, го посакуваш него, сакаш да го допреш со устата, да го мириснеш и топлата течност да се истури во твоето грло. Тоа е тајната на доброто кафе.
[/FONT][/FONT][FONT=Verdana, Arial, Helvetica][FONT=Verdana, Arial, Helvetica]
Haski e dobar za sneg, Vucjakot e dobar za droga, Lesi sekogas se vraka doma, Dobermanot e dobar cuvar, Pticarot e dobar za lov, a sto e so tebe DZUKELO!?
Od kad te nema okruzuje me mraк... Kafa je ostala neispijena, a ja samo lezim i spavam... STRUJO VRATI SEEE!!!
Zemi me- topla sum, se peram cesto no sepak smrdam, ama ne sum kriva. Ti si mi prviot sto me nategna i me rastegna so svojata golemina. Zasekogash tvojata *corapa*.
ZIVOTOT MI PROPADNA, SONCETO VO MOITE OCI ZGASNA, DUSHATA MI SE ZATVORI, SRCETO ME STEGA I SAMO PORADI TEBE SE DADOV NA IGLA .............=> pocnaf da pletam <=
обожавам кога не бираш време да бидеме заедно, кога по цел ден ме гледаш, а најмногу сакам кога ме чепкаш таму каде што најмногу се палам. Твојот телевизор.
Ako imash dve jajca mislish maz si a?? A koga imash cetiri jajca nemoj da mislish deka si neshto posebno, toa nekoj te e*e!
Сексот е математика, го собираш креветот, ја одземаш облеката, ги делиш нозете и се множиш.
Не се гледај во огледалото пред спиење, да не имаш ноќни мори.
Tolku si grozen sto bi mozel da baras osteta od roditelite
Istrazuvanjata pokazuvaat deka licnostite koi ne se dobri vo krevet go drzat mobilniot telefon vo desna raka
Rozite se crveni,sinolickite sini dali ti si peder ili taka mi se cini?????????
koga vo glavata bi ti vgradile glupo metar strelkata bi puknala
Do you know what F.U.C.K. means?
F-for ever I love u
U- unhappy without u
C- care about u
K- kiss me with a warm hug
So give me the biggest F.U.C.K.
Nokeska te sonuvav kako sudija. Mi sudese za kokoskite i jajcata. Za kokoskite me osudi, za jajcata me pomiluva
Dojdi brzo,igram sah pa mi treba konj
Замисли дека си на дното од океанот...Заврзан си и се давиш, а моите јајца се кислородни боци...лапни го куров и дувај...не се смеј, ќе се удавиш!
Pridruzi se vo humanata akcija i prati poraka na retardirano drugarce, kako shto jas ti prativ tebe
Jas sum na mavrovo ovde ima goleme nevreme, lavina, zemjotres. Prati mi tvoja lika za da gi ubedam lugjeto deka ima pogolema katastrofa od ovaa...
[/FONT][/FONT]