Смешни СМС

ThA-BiTcH

~*~Blonde Bitch With a Brain~*~
Член од
23 септември 2005
Мислења
4.338
Поени од реакции
62
Izbanjaj se,doteraj se,obleci se ubavo,napravi ubava frizura.Doagam po tebe vo 8.GOSPOD :pos: :pos: :pos: :pos: :pos: :pos: :pos:

Член од
10 март 2005
Мислења
567
Поени од реакции
10
ZIVOTOT MI PROPADNA, SONCETO VO MOITE OCI ZGASNA, DUSHATA MI SE ZATVORI, SRCETO ME STEGA I SAMO PORADI TEBE SE DADOV NA IGLA

pocnaf da pletam

Член од
10 март 2005
Мислења
567
Поени од реакции
10
Haski e dobar za sneg, Vucjakot e dobar za droga, Lesi sekogas se vraka doma, Dobermanot e dobar cuvar, Pticarot e dobar za lov, a sto e so tebe DZUKELO!?

Член од
10 март 2005
Мислења
567
Поени од реакции
10
nashe mi prijateljstvo puno znaci. kad ti placesh i ja placem, kad se smejesh i ja se smejem, kad se bacish kroz prozor ja pogledam dole i opet se smejem!

Член од
10 март 2005
Мислења
567
Поени од реакции
10
mozesh mi skinuti majicu, mozesh mi skinuti i grudnjake, pa ako mora bash biti mozesh skinuti i donje rublje. Ali samo molim te ostavi mi shtipaljke na zici!

Член од
10 март 2005
Мислења
567
Поени од реакции
10
Orgazam ima sest faza:

Asmaticnu:
Ah,Ah!

Geografsku:
Tu,Tu!!

Matematicku:
Vise,Vise!!

Religioznu:
Oh,Boze!!

Samoubilacku:
Umirem!!

Ubilacku:
Ako stanes ubicu te!!

Член од
10 март 2005
Мислења
567
Поени од реакции
10
Iz agencije "Play Girl" vas obavestavaju da slika koju ste poslali nije dosledna da je objavimo, zato vas molimo da sliku poshaljete u emisiju "Konji koji jure"
:pos: :pos: :pos: :pos:

Член од
10 март 2005
Мислења
567
Поени од реакции
10
REMEMBER! If you need FUCK you can always count on me, cause F.U.C.K. stands for FRIEND U CAN KEEP. Fuck forever and promise me that we'll fuck till eternity!

Tonchie

BATTERY +
Член од
15 јуни 2005
Мислења
13.510
Поени од реакции
8.117
Rozes are red, violets are blue, i thought i was ugly but than i saw you!

Tonchie

BATTERY +
Член од
15 јуни 2005
Мислења
13.510
Поени од реакции
8.117
I saw 3 monkeys in the jungle, the 1st one was eating bannana, the 2nd one was drinking pepsi and the 3rd one was reading this message!

Наташа Радио Милева Мара

Проф. Др. Маг. Мами
Член од
29 април 2005
Мислења
3.835
Поени од реакции
1.118
Šetaj po šumi, šetaj po stazi, ali svoje dupence dobro pazi. Dupence strada dok čovjek migne, jer danas jebe 'ko koga stigne.

Najnovija istraživanja su pokazala da osobe koje nisu dobre u krevetu i nikad nisu imale dobar sex, prilikom čitanja poruka drže mobitel u desnoj ruci. :pos:

Kajgana Shop

На врв Bottom