Haski e dobar za sneg, Vucjakot e dobar za droga, Lesi sekogas se vraka doma, Dobermanot e dobar cuvar, Pticarot e dobar za lov, a sto e so tebe DZUKELO!?
Haski e dobar za sneg, Vucjakot e dobar za droga, Lesi sekogas se vraka doma, Dobermanot e dobar cuvar, Pticarot e dobar za lov, a sto e so tebe DZUKELO!?
nashe mi prijateljstvo puno znaci. kad ti placesh i ja placem, kad se smejesh i ja se smejem, kad se bacish kroz prozor ja pogledam dole i opet se smejem!
mozesh mi skinuti majicu, mozesh mi skinuti i grudnjake, pa ako mora bash biti mozesh skinuti i donje rublje. Ali samo molim te ostavi mi shtipaljke na zici!
Iz agencije "Play Girl" vas obavestavaju da slika koju ste poslali nije dosledna da je objavimo, zato vas molimo da sliku poshaljete u emisiju "Konji koji jure"
REMEMBER! If you need FUCK you can always count on me, cause F.U.C.K. stands for FRIEND U CAN KEEP. Fuck forever and promise me that we'll fuck till eternity!
Šetaj po šumi, šetaj po stazi, ali svoje dupence dobro pazi. Dupence strada dok čovjek migne, jer danas jebe 'ko koga stigne.
Najnovija istraživanja su pokazala da osobe koje nisu dobre u krevetu i nikad nisu imale dobar sex, prilikom čitanja poruka drže mobitel u desnoj ruci.
Оваа страница користи колачиња за персонализирање на содржината. Со продолжување на користењето, се согласувате со нашата политика за користење колачиња.