само прочитајте ми го потписот(го зедов од Ченто),а милојко нека не си играе мајтап туа со нас,знаиме они како поминаа,после ке се јаве некој на форумов од Срвија и ке се чуди од кај толкав антагонизам кон нив............си знаат они зошто
Реалност е дека ако те фатам во живо ќе ти ебам пичката мајчина и цела фамилија потесна.Смената на името на нашата држава е реалност колку и да не боли тоа и колку и да е теско да го прифатиме. Македонскиот народ е научен да трпи како што трпел и се покорувал и досега, па така можеби за некој можеби е тешко моево мислење, но јас мислам дека ќе трпи и сега. Па да не си правиме со умот бајрам дека некој од македонскиов ни народ ќе земе пушка во рака а не камо ли да се бори со гола рака за зачувување на името.
Абе дечко, а да си го прочиташ постот двапати пред да го стиснеш она копчето ИСПРАТИ МИСЛЕЊЕ. И сега што кажа? Смрт за предавниците=слобода за Македонците? Леб и земја? Катастрофа....Во случај на граѓанска војна:јас на земја позади мене 50 предавници најмалку во гроб.
Можеби и треба да се деси нешто такво за да си расчистиме со сите предавници во државата,тоа значи да ги испоубиеме оние на кој Македонија не им значи ништо а сепак живеат во Македонија и после ние ке си напраиме поредок во државата па макар после јаделе леб и земја,треба да мислиме само како да ја удостоиме нашата мајка Македонија,другото не е важно.
Бог простува,ВМРО НЕ
Ohhh detski prikaski, cuda pravi internetov, junaci na tastatura, na delo ....................
Абе дечко, а да си го прочиташ постот двапати пред да го стиснеш она копчето ИСПРАТИ МИСЛЕЊЕ. И сега што кажа? Смрт за предавниците=слобода за Македонците? Леб и земја? Катастрофа....
Дечко, никој не ти кажува дека не си ја сакаш Македонија, ама прееска истреска глупости тука. Ако одиш да убиваш "предавници" според твој терк треба да испоубиеш пола држава...Абе да дојде вакво нешто ке видиш дали само на тестатура или нешто друго,братко да ти кажам дека Македонија си ја сакам повеќе од колку самиот што се сакам,па ти пресуди дали ке е само на тестатура.
ДА ДА ДА смрт за предавниците,конечно слобода за Македонците.
Skeptik sum. Vo izminative 20 godini mnogu polosi raboti ni se slucija i nikoj nisto ne napravi. Najgolem bunt na makedonskiot narod do sega bese 1999 kako odgovor na nato agresijata vrz Srbija i 2001. Dokolku dojde do miksanje na ovie dve grupi luge CUDA MOZAT DA SE SLUCAT VO MAKEDONIJA. No kako sto rekov vo izminative 20 godini masakar se napravi vrz Makedonija i narodot no nisto, ama bas nisto ne se desi.Абе да дојде вакво нешто ке видиш дали само на тестатура или нешто друго,братко да ти кажам дека Македонија си ја сакам повеќе од колку самиот што се сакам,па ти пресуди дали ке е само на тестатура.
Дечко, никој не ти кажува дека не си ја сакаш Македонија, ама прееска истреска глупости тука. Ако одиш да убиваш "предавници" според твој терк треба да испоубиеш пола држава...
Оооо, Милојко, менуваме терминологија. Веќе не е оваа територија, туку Македонија, а? Браво, браво...Skeptik sum. Vo izminative 20 godini mnogu polosi raboti ni se slucija i nikoj nisto ne napravi. Najgolem bunt na makedonskiot narod do sega bese 1999 kako odgovor na nato agresijata vrz Srbija i 2001. Dokolku dojde do miksanje na ovie dve grupi luge CUDA MOZAT DA SE SLUCAT VO MAKEDONIJA. No kako sto rekov vo izminative 20 godini masakar se napravi vrz Makedonija i narodot no nisto, ama bas nisto ne se desi.
Milojko e mnooogu lojalen graganin. :smir:Оооо, Милојко, менуваме терминологија. Веќе не е оваа територија, туку Македонија, а? Браво, браво...
Ај од кај знаеш дека пола Македонија се предавници.Вие меѓу себе да не си комуницирате.Дечко, никој не ти кажува дека не си ја сакаш Македонија, ама прееска истреска глупости тука. Ако одиш да убиваш "предавници" според твој терк треба да испоубиеш пола држава...
А стварно ли си Србин или од оние што уште плачат по Белград.Milojko e mnooogu lojalen graganin. :smir: