Случувања во Македонија (Генерална дискусија)

За кого би го дале вашиот глас на парламентарните избори во април 2020?

• ВМРО-ДПМНЕ

Гласови: 64 19,0%
  • СДСМ

Гласови: 41 12,2%
  • ЛЕВИЦА

Гласови: 58 17,2%
  • БЕСА

Гласови: 1 0,3%
  • ДУИ

Гласови: 8 2,4%
  • АЛИЈАНСА ЗА АЛБАНЦИТЕ

Гласови: 1 0,3%
  • ДПА

Гласови: 0 0,0%
  • МАКЕДОНСКИ КОНЦЕПТ

Гласови: 5 1,5%
  • ИНТЕГРА

Гласови: 8 2,4%
  • ЕДИНСТВЕНА МАКЕДОНИЈА

Гласови: 3 0,9%
  • Некоја друга

Гласови: 9 2,7%
  • Нема да гласам или ќе го поништам ливчето

Гласови: 139 41,2%

• Вкупно гласачи
    337
Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
22 јули 2016
Мислења
1.748
Поени од реакции
750
Груевски не пристана на компромис ни коа му ги објавуваа шамарите, мерцедесот, брцањето во вреќи, Мартин... До толку беше надмен. Али коа дојде време за Смилковско да се пуштат бомбите, пристана на компромис со услов да прекине објавувањето на бомби. Тоа барање беше дел од Пржино. Зашто така кога нели он е скроз чист во врска со Смилковско?

Да речеме дека некој ми го руши угледот, ме обвинува дека сум му влегол у двор да му крадам и дека ме има снимено како тоа го правам, па продолжува да ме уценува со тие снимки и понатаму.
Јас ако стварно никад не сум влегол кај него и немам благе везе со глупостите кои ги тропа за мене, одма ќе му кажам да ги објави тие снимки. Нема да му речам - аман не ги објавувај. Зарем ќе дозволам цело време наоколу да збори како имал снимки за мене кај што крадам, а ја знам дека не е така, дека нема такви снимки.

Да беше Груевски чист во врска со Смилковско до сега на нос снимките на Заев ќе му извадеше и на секоја прес конференција ќе го набедуваше дека лаже и ќе бараше да ги пушти. Немаше да заташкува увек кога ќе се споменат.
Верувам дека е прљав но, шипите вооружени што ги фатија не се ни деви марии колку што ни ги претставуваат...
Повторно, ги осудија на доживотни на ислушани снимки..

Последно уредено:
Член од
14 август 2006
Мислења
45.556
Поени од реакции
85.164
,,,,pochni da uchish latinica,,,kako gi vodat rabitive tvoive bidi siguren deka ke ti treba,,,
,,,i pak crvot vo tebe raboti,,,,vaka ko shto prodolzhuvash ni na neznam kolku ti vetuvanja ke bidesh ko nekoj,,,reche odreche,,,
,,,,bidi siguren deka koga ke se vratam ke ja nauchish latinicata,,,
,,,ajt pozzz,,,
Се шегувам бе.
Не би се замарал со читање на твој пост, ни преведен на писмен јазик.

Не знаат за шала, бреее[DOUBLEPOST=1510334157][/DOUBLEPOST]
Верувам дека е прљав но, шипите вооружени што ги фатија не се ни деви марии колку што ни ги претставуваат...
Кој вика дека се невини?
Нивните роднини и пријатели и куртониве кога покушаваат да спинуваат.

shutrak

opsenar
Член од
3 јуни 2011
Мислења
37.763
Поени од реакции
31.927
Се шегувам бе.
Не би се замарал со читање на твој пост, ни преведен на писмен јазик.

Не знаат за шала, бреее[DOUBLEPOST=1510334157][/DOUBLEPOST]
Кој вика дека се невини?
Нивните роднини и пријатели и куртониве кога покушаваат да спинуваат.
,,,znachi imalo pismen i ne pismen jazik,,,a ti kako nepismen uspea da prochitas nekakov si jazik,,,
,,aj da ne puknesh me iznasmea,,,

Член од
14 август 2006
Мислења
45.556
Поени од реакции
85.164
,,,znachi imalo pismen i ne pismen jazik,,,a ti kako nepismen uspea da prochitas nekakov si jazik,,,
,,aj da ne puknesh me iznasmea,,,
пер дај иди тамо глеј замокот ти го освоија спанџбоб и патрик
остај не нас возрасните малку на раат да си зборме за возрасни работи

shutrak

opsenar
Член од
3 јуни 2011
Мислења
37.763
Поени од реакции
31.927
пер дај иди тамо глеј замокот ти го освоија спанџбоб и патрик
остај не нас возрасните малку на раат да си зборме за возрасни работи
,,,ti se smetash za vozrasen,,,i aj prodolzhi da kopash kashkaval,,,za vakvi temi diskutiraat ozbilni vozrasni,,,a ne ni tamu ni vamu ni godini ni pamet,,,,ako tvoite triesetina gidinki se vozrasni ,,,spored pishuvankite si ligush koj plache za shareno lizhavche,,,
,,,i kraj na diskusijata za da ne ti zovrie sivata masa,,,
,,,

Член од
12 март 2009
Мислења
20.950
Поени од реакции
17.204
Ако сме спремни да разговараме за темата "Преименување на аеродромот", тогаш ќе прогледаш. Не е некоја комплицирана филозофија.

Што се однесува до можното име, ако бараме лик на кој за ништо не може да му се замери, најарно да остане без име. Од друга страна пак во ред е да му се даде почит на некој кој бил вкучен во создавањето на државава. Дали ќе биде Киро, Ченто, Апостолски, е прашање на политички консезус.
наместп Александар Големиот може само Сулејман Величествениот , нека бират Грците од тие 2 имиња :icon_mrgr:

Klin

Колце
Член од
6 јануари 2014
Мислења
4.411
Поени од реакции
7.871
Ако сме спремни да разговараме за темата "Преименување на аеродромот", тогаш ќе прогледаш. Не е некоја комплицирана филозофија.

Што се однесува до можното име, ако бараме лик на кој за ништо не може да му се замери, најарно да остане без име. Од друга страна пак во ред е да му се даде почит на некој кој бил вкучен во создавањето на државава. Дали ќе биде Киро, Ченто, Апостолски, е прашање на политички консезус.
Рекоа дебата и транспарентност за се, е сеа може мислеа исклучиво на внатре партиска дебата.

Одличен предлог е Методија Андонов Ченто.

Член од
23 ноември 2011
Мислења
14.322
Поени од реакции
32.864
Ченто или Глигоров, најдобри имиња за аеродромот, во случај едниот да го добие аеродромот, другиот треба да добие некој друг значаен објект, доста беше веќе, време е да заврши времето на новоисторијата.

shutrak

opsenar
Член од
3 јуни 2011
Мислења
37.763
Поени од реакции
31.927
Да не плачеше по Груевски, како оној на утринска?

Shutrak ти ли беше тоа?
Признај, нема да те заебаваме многу.
,,,,pomedju janko burek i tebe nema nikakva razlika,,,
,,,od sega si berik jadi burek,,,
,,iPS,,,ti ozbilno sledish utrinski i gi sledish platenite govorancii,,,na niski granki si spadnal berik jadi burek,,,
,,,a za zaebavanjeto ni tvoite bliski tukashni sochlenivi ne ti kazhuvaat za kakov potsmev si,,
,,,aj vreme e za ozbilni raboti,,,
,,,pozzz berik jadiburek,,,

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
Ченто или Глигоров, најдобри имиња за аеродромот, во случај едниот да го добие аеродромот, другиот треба да добие некој друг значаен објект, доста беше веќе, време е да заврши времето на новоисторијата.
11 години се работеше на случајот да се избрише се од историјата во периодот од 1945-1991

Член од
12 март 2009
Мислења
20.950
Поени од реакции
17.204
Рекоа дебата и транспарентност за се, е сеа може мислеа исклучиво на внатре партиска дебата.

Одличен предлог е Методија Андонов Ченто.
одличен е ако блгарчета не го сметаат и Ченто за нивен... не сум запознаен во нивниот список за промена на историјата...

Член од
23 ноември 2011
Мислења
14.322
Поени од реакции
32.864
Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom