Случувања во Македонија (Генерална дискусија)

За кого би го дале вашиот глас на парламентарните избори во април 2020?

• ВМРО-ДПМНЕ

Гласови: 64 19,0%
  • СДСМ

Гласови: 41 12,2%
  • ЛЕВИЦА

Гласови: 58 17,2%
  • БЕСА

Гласови: 1 0,3%
  • ДУИ

Гласови: 8 2,4%
  • АЛИЈАНСА ЗА АЛБАНЦИТЕ

Гласови: 1 0,3%
  • ДПА

Гласови: 0 0,0%
  • МАКЕДОНСКИ КОНЦЕПТ

Гласови: 5 1,5%
  • ИНТЕГРА

Гласови: 8 2,4%
  • ЕДИНСТВЕНА МАКЕДОНИЈА

Гласови: 3 0,9%
  • Некоја друга

Гласови: 9 2,7%
  • Нема да гласам или ќе го поништам ливчето

Гласови: 139 41,2%

• Вкупно гласачи
    337
Статус
Затворена за нови мислења.

jamajka

mode: Calm
Член од
28 април 2007
Мислења
19.578
Поени од реакции
27.426
Чив изговор, не разбирам? Веројатно мислиш на меѓународната
Ај пак ке те прашам слично ко претходно, стварно мислиш дека на меѓународната и треба изговор, односно да му се правда на некого за тоа што го прави, потикнува или поддржува?
Како ќе делува меѓународна? Ќе не бомбардира? Што ќе праи?
Ние ќе си го вратиме достоинството продадено од криминалциве.... Што може да ни направи меѓународна, освен да бае нема ЕУ, нема НАТО.... Толку ти кошта достоинството тебе ?

Жалосно е што тоа ќе биде изговор на дпмне, како соучесници во оваа игра ... а луѓето попут тебе жално ќе го потврдуваат тоа... особено кога Мицко ќе каже дека им требаат 119 пратеници, 90 градоначалници и претседател, за да го изменат ова.. и тоа ќе го спомнува на сите ебани избори во иднина...

Последно уредено:

A__

Супер модератор
Член од
16 март 2005
Мислења
5.206
Поени од реакции
12.159
Неоткриено амазонско племе кое немало контакт со човештвото да донесеа за Влада на Република Македонија во 2017 помалку штета ќе направеше на овој народ

jamajka

mode: Calm
Член од
28 април 2007
Мислења
19.578
Поени од реакции
27.426
Неоткриено амазонско племе кое немало контакт со човештвото да донесеа за Влада на Република Македонија во 2017 помалку штета ќе направеше на овој народ
Дури и да беа човекојадци...

chef_cook

._perlous
Член од
25 октомври 2011
Мислења
4.325
Поени од реакции
13.244
ИМА.
Знам дека си премногу напорен и досаден... и дека се ближат избори... а јас не заборавам.

Знам и дека на анкетава Левица е во водство, а на изборите прашање е дали ќе добие еден пратеник.

Знам и дека некое движење Бојкотирам нааместо да бојкотира ќе се обиде да добие некој пратеник, ама мало сутра (извини Црпе за авторски права).

Знам уште некои работи, ама да не ги откривам пред време.
левица 2-3 пратеници!

Член од
20 април 2012
Мислења
3.678
Поени од реакции
9.692
Член од
8 јануари 2012
Мислења
10.323
Поени од реакции
15.497
Ne gledam razlika na našite sorosoidi kako Tričko and company.....i drugite kako Obradović vo Srbija
Omraza kon kulturnite vrednosti na nacijata i ekstremna arogancija kon drugite

Член од
8 јануари 2012
Мислења
10.323
Поени од реакции
15.497
Trickovski e noviot Milenko
Milenko barem ima nekoja konstanta....pičkarajki sve što e ZA promena na imeto....i vklucuvajki gi i tie sto ne go sprečile toa. Pluka po Grujo zosto se soglasil na Pržino....na izborot na negovite kadri( Krsto....)
Ne se soglasuvam so nego...da ne bidam pogrešno razbran.....OSVEN vo delot kade neoliberalive gi smeta za moderni fašisti

Tuka se soglasuvam so nego

Член од
23 ноември 2011
Мислења
14.322
Поени од реакции
32.864
Героски:
А ми го зедоа и моето чедо, мојот весник што го создадов, заедно со тимот што јас лично го избрав и со сопствениците што јас ги анимирав да влезат во приказната која сега им носи високи профити. За да си го сочувам образот и да си ја задржам слободата, кога ме притиснаа, бев буквално принуден да дадам отказ од “Слободен печат”. Нема човек во весникот кој тоа не го знае, кој не ја знае вистината.

Тоа била значи маката, затоа ја прифатил улогата која сега му е доделена.

Con Artist

the man with the key
Член од
1 мај 2012
Мислења
5.363
Поени од реакции
21.810
Почнаа сдс-овциве очајнички да претаат, изгледа почнало да тече низ ногавици.

Полека стигнува аферата "Рекет" до главните, и како со шило да ги прободел некој, испливаа сите како лепешки на површина, почнаа со хистеришање и напаѓање на секој кој им ја напаѓа партијата, па макар тоа била нивната родена мајка.

Кои фанатици, која секта се, страшна работа.

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
Почнаа сдс-овциве очајнички да претаат, изгледа почнало да тече низ ногавици.

Полека стигнува аферата "Рекет" до главните, и како со шило да ги прободел некој, испливаа сите како лепешки на површина, почнаа со хистеришање и напаѓање на секој кој им ја напаѓа партијата, па макар тоа била нивната родена мајка.

Кои фанатици, која секта се, страшна работа.
Види во темана Кисела Вода, почнаа веќе со спам.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom