- Член од
- 23 мај 2019
- Мислења
- 4.541
- Поени од реакции
- 5.273
Се гледа дека не си излегол на референдум, што си се уплашил толку?Пичо еден, јас не излегов на референдумот од х технички причини. Кој ти дава парво да сметаш дека мојот глас е против? Ако сум бил против ке сум гласал против, ако сум бил за ке сумгласал за, ако не сум излегфол на гласање никој нема право да прејудицира кој е мојот став. Како таоа ако не излегол е против. Еве јас тврдам, со исто право како тѕвоето, тој што не излегол е ЗА. Нема што да излегува, се знае дека е ЗА. Смрдловци. Ве немаше во доволен број глувци да излезете и да бидете повеке од оние кои беа за па ајде сега сите ресто од он ие кои гласале сме против?! Ѓупска логика. Продавајте пувки на проста раја, на сендвичи и сладоледи а не на друг. Ајде малку пичовци едни за денешните бомби! Нешто ве нема. Мукла.
Ќе има амнестија.
Добро така “ватрен“ подржувач на северџистан да не му се овозможи д агласа нареферендум е срамота, што се случи, кој те спречи?
Или да го повикаме Мицковски да каже....?
П.С.
Уште еднаш, среди си го речникот, немам намера да пријавувам, кодоши органски не поднесувам и ги ставам на игнор, но ако продолжиш вака може да им се приклучиш.