Секогаш подобра опција било ВМРО од СДСМ, заради менталниот склоп највеќе. Во ВМРО имаш луѓе што влегувале во ризик заради некои националистички побуди и лично знам многу од тие луѓе, додека другото ти е само за пари....шарена револуција пример. СДСМ ти е се што е останато од таа бирократија од СФРЈ, се она со врски што гурало напред, се она што е одвратно од тој комунистички режим.....додека на другата страна е спротивното. Генерално земено тоа е тоа, колку и да се буни некој.
Не викам не, од 2006 до 2015 усраа многу....требаше да се дојде до 700 евра просечна плата. Може и требаше да се случи се ова, затоа што немаа абер да покачат стаандард. Сега ќе тапкаме во место 4 год. за да наредните надокнадиме за се....тоа е тоа.
Али струмичкиве директорчиња дефинитивно треба да се избркаат од канцеларии.
Без навреда ама со вакво мислење има од двата табора луѓе/подржувачи и од вакви мислења ни се еба мамата. Нема тие да научат друже ние требаше да научиме досега тие убо си ја имат научено а и скроено работата.
не, истиот ќе биде, затоа и тој на таков глуп начин сака да ги придобие, не може со глуп народ да игра паметен, знаеш како беше она народната, "меѓу 100 будали ти си будалата"
Тие што се бореле у други светски рат се пак тие вмровци и дедовци на овие денешни деца, во глобала земено....тоа е факт. Дедо ми имал 100 офци, 10 крави, 2 ѕевгари волови, коњ, свињи незнам колку, земја преку 20 хектари, продавница тоа време и воденица за брашно во време на колективизација 50 и некоја.....се му земале. Морал од Србија пченка да купува и да ја крие под земја за да се прехранат.
Да не зборам 80 ти со експропријација што пак му имаат земено уште земја....остај. Иста група на педерана ни ја ебе државава во континуитет.
Без навреда ама со вакво мислење има од двата табора луѓе/подржувачи и од вакви мислења ни се еба мамата. Нема тие да научат друже ние требаше да научиме досега тие убо си ја имат научено а и скроено работата.
Ako vi treba dokaz deka Micko ne go biva, ete. Snimano i vecno ke bide izvadeno toa video za diskreditacija i vo pravo ke bidat. Ko ucenice e prema Borisov.
Cekaj malku, zosto Micko da igra na patriotizam koga narodot go boil uvo za patriotizam,narodot saka da seta I pari da ima, cumu patriotizam ako ne mozes do Tirana da prosetas? Ako na narodot mu bese do patriotizam ne go nosea na vlast onaj ciganot od Murtino da ne prodava za tri para gasti na pazar ko stoka.
Ako si patriot ne mozes da setas i da bides situiran? Ili treba ko Zajko da se nudis ko prostitutka za na kraj uste kloca da ti udrat? Taka li ke setame?
Ako vi treba dokaz deka Micko ne go biva, ete. Snimano i vecno ke bide izvadeno toa video za diskreditacija i vo pravo ke bidat. Ko ucenice e prema Borisov.
Паметен човек што ќе заклучи?
Дека Борисов е со Заев другарче, и сака да го намести Мицко а со тоа да му помогне на Заев да победи на сл. избори
Друга работа е што политички му одговори Мицко со тоа што ги спомна интересите на Македонија.....како и да е, Мицко е за Заев Ајнштајн.
Тие што се бореле у други светски рат се пак тие вмровци и дедовци на овие денешни деца, во глобала земено....тоа е факт. Дедо ми имал 100 офци, 10 крави, 2 ѕевгари волови, коњ, свињи незнам колку, земја преку 20 хектари, продавница тоа време и воденица за брашно во време на колективизација 50 и некоја.....се му земале. Морал од Србија пченка да купува и да ја крие под земја за да се прехранат.
Да не зборам 80 ти со експропријација што пак му имаат земено уште земја....остај. Иста група на педерана ни ја ебе државава во континуитет.
Автоматски споено мислење:
Станува збор за математика, да оставиме еве и емоции на страна. Удри есап и одлучи,некој мора да е подобар
Автоматски споено мислење:
Станува збор за математика, да оставиме еве и емоции на страна. Удри есап и одлучи,некој мора да е подобар
Нема и да има никој нема да гласа зошто мислењето му е слично на она погоре, во ментален склоп ние мора да е вмро или сдсм и дека еден е подобар од др итн итн. Зато сме до ова тереџе дојдени.
Не те ограбиле тебе, па кажуваш колку била добра колективизацијата и национализацијата. Со пот е стекнато се тоа, се изгрбавувале луѓе со работа за да стигнат до тоа.....работеле сите од 10 год. па нагоре.
Не збори жити бога, појма немаш.....
Нема и да има никој нема да гласа зошто мислењето му е слично на она погоре, во ментален склоп ние мора да е вмро или сдсм и дека еден е подобар од др итн итн. Зато сме до ова тереџе дојдени.
Не те ограбиле тебе, па кажуваш колку била добра колективизацијата и национализацијата. Со пот е стекнато се тоа, се изгрбавувале луѓе го работа за да стигнат до тоа.....работеле сите од 10 год. па нагоре.
Не те ограбиле тебе, па кажуваш колку била добра колективизацијата и национализацијата. Со пот е стекнато се тоа, се изгрбавувале луѓе со работа за да стигнат до тоа.....работеле сите од 10 год. па нагоре.
Оваа страница користи колачиња за персонализирање на содржината. Со продолжување на користењето, се согласувате со нашата политика за користење колачиња.