Фејсбук статус на Бранко Тричковски Езоп го скрши “рекетот”, судијата го дисквалификува! Мало су ми се ови рекетари укакили! И сега, преку резервната положба на котата на која ќе попаламудат малку за тоа зошто политичарите и граѓаните на Северна Македонија не се смеат кога мобилизираните лудаци...
Фејсбук статус на Бранко Тричковски Езоп го скрши “рекетот”, судијата го дисквалификува! Мало су ми се ови рекетари укакили! И сега, преку резервната положба на котата на која ќе попаламудат малку за тоа зошто политичарите и граѓаните на Северна Македонија не се смеат кога мобилизираните лудаци...
Не знам што ке каже,ама моментално нема по дно од нашиве.Оние у Албанија,апа да не зборам зборам за Косоварите се светлосни години напред.Жените па нема шанси да ги познаеш а мужите слични фаци.Косово и за нас ке стане за многу кратко време држава
Никад не бил телохранител на Арафат. Бил инструктор на личната гарда на Гадафи и еден краток период обучувал оперативци на некои арапски служби најверојатно на Сирија и Египет во озлогласените кампови во Либија. Не говорел Арапски, туку само Француски и малку Англиски. Имаше изразено нетрпение кон муслимани и затоа бил повлечен од Либија кај што бил не по своја воља туку ради некои приватни околности.
Овие податоци се општо познати за припадници на МВР и може секој постар припадник на МВР (најверојатно сега пензиониран) да ги каже....
Околу атентатот на Киро Глигоров никад немал никакви податоци ниту пак мафтал со нив. Податоците за кои говореше на неколку пати во медиумите се однесуваа за наводниот атентат на Јордан Мијалков. Дури и не беше тајна приказната што ја кажуваше. Он тврдеше дека Мијалков го собрале со друга кола, додека Алигаторот и неговиот шофер, малку покасно отишле да го соберат и не го нашле дома. Оваа приказна беше напишана и во книгата на Димко Тасевски, Крив Правец. Он никогаш не го кажа мотивот за атентатот и тврдеше дека информацијата(доказот) за мотивот што ја има е гарант за живот за него и за неговото семејство.
Иначе за оние кои не знаат Јордан Мијалков е татко на Сашо Мијалков и во тој момент беше министер за внатрешни работи.
Ја разбирам потребата да се промовираш само немој тоа да го правиш на сметка на други!
Зарем мислиш дека тоа што го напишав е резултат на “нешто некој напишал на форум“ па јас пренесувам или можеби лично подолг временски период сум разговарал со човекот?
Види вака немам намера никого да убедувам ниту да пишувам за нешто што не можам да го потврдам со некаков доказ-аргумент, но многу добро знам што збореше кога и каде. Ако тебе повеќе ти одговара да веруваш во твоите сознанија јас немам ништо против, од мене толку, само уште за арапскиот (Палестинците верувам говорат некоја верзија на арапски) говореше пред мене, а до кој степен го знаеше не би можел да речам затоа што не говорам но многу добро ги знам и Иранците и Ирачаните и Алжирците и Палестинците и Либијците, можеби и јас сум ги обучувал, кој би знаел!
Дали имал и какви информации околу атентатот на Глигоров, ќе мора да ти веруваме сепак не успеа да ми ги даде дискетите, а бидејќи ми е доста од “расправии“ со однапред дисквалификувања, нека биде ти знаеш, ти речи, јас ќе молчам.
Косове ќе стане држава кога врбата ќе роди грозје!
Вчера беше протекторат, денес е протекторат и утре ќе биде протекторат и така се додека не се врати во составот на Србија или преку војна не го приклучат на Албанија.
Косове ќе стане држава кога врбата ќе роди грозје!
Вчера беше протекторат, денес е протекторат и утре ќе биде протекторат и така се додека не се врати во составот на Србија или преку војна не го приклучат на Албанија.
Да ама свеста дека нема ќар да живееш ко животно им е разбудена.Више се цивилизирани и се едно 50 години понапред од нашиве.Значи пак мешате баби и жаби,границите не ја прават државата,луѓето ја прават.Ако продолжат со ова темпо,за кратко време ке станат запад за нас
Ja promasuvas poenata. Ajde ke probam vaka. Ti koga se registrira na forumot si go izbra nikot Taksist taka? Kako bi preferiral drugite da te oslovuvaat ? Nema da ti bidi navredlivo ako drugite te narekuvaat poinaku protiv tvojata zelba i nikot koj si go izbral? Ete da recime namesto Taksist site da pocnime da te vikame soznam Sofer? Isto i tuka. Naseto oficijalno ime spored ustav e toa i tuka e kraj na muabetot za site drugi. Isto tuka se gleda i apsurdnosta za predlogot za domasna i nadvoresna upotreba. Pak za site drugi ke bevme Severna. Dodusa ovie i taa dilema ja resija taka da edno gajle pomalce .
Да ама свеста дека нема ќар да живееш ко животно им е разбудена.Више се цивилизирани и се едно 50 години понапред од нашиве.Значи пак мешате баби и жаби,границите не ја прават државата,луѓето ја прават.Ако продолжат со ова темпо,за кратко време ке станат запад за нас
Не знам до каде се со “свеста“, само знам дека и понатаму се организирани во племенски заедници нешто слично на кастинскиот систем.
Дека меѓу нив има и поприлично интелегентни никогаш не било прашање, сепак збориме за традицијата и културата а таа е племенска!
Инаку растот на кој му се восхитуваш е резултат на тоа дека се нарко-картел-протекторат, па така тој вносен бизнис си го праи своето, ете и Зокито настојува да не уфрли во тој бизнис преку канабисот, велиш и ние ќе напредниме и станеме свесни!
Ако продолжат со оваа темпо за многу кратко време ќе мора да се реши статусот затоа што се како буре барут, прашање е кој ќе го запали.
Дали имал и какви информации околу атентатот на Глигоров, ќе мора да ти веруваме сепак не успеа да ми ги даде дискетите, а бидејќи ми е доста од “расправии“ со однапред дисквалификувања, нека биде ти знаеш, ти речи, јас ќе молчам.
Ja promasuvas poenata. Ajde ke probam vaka. Ti koga se registrira na forumot si go izbra nikot Taksist taka? Kako bi preferiral drugite da te oslovuvaat ? Nema da ti bidi navredlivo ako drugite te narekuvaat poinaku protiv tvojata zelba i nikot koj si go izbral? Ete da recime namesto Taksist site da pocnime da te vikame soznam Sofer? Isto i tuka. Naseto oficijalno ime spored ustav e toa i tuka e kraj na muabetot za site drugi. Isto tuka se gleda i apsurdnosta za predlogot za domasna i nadvoresna upotreba. Pak za site drugi ke bevme Severna. Dodusa ovie i taa dilema ja resija taka da edno gajle pomalce .
Види точно јас можеби како што велиш сум ја промашил поентата но едно големо НО, јас поставив прашање а ти не одговори на прашањето.
Не мора да одговориш, само немој да говориш за онаа што не беше прашање или нема интерес.
Оваа страница користи колачиња за персонализирање на содржината. Со продолжување на користењето, се согласувате со нашата политика за користење колачиња.