santelli
IP
- Член од
- 15 јануари 2008
- Мислења
- 5.041
- Поени од реакции
- 12.035
Дај више нека објават се, не утепаа со овој копнежSe šuška deka edna od preostanatite bombi e snimka.od direkten razgovor na Z.Z. i Kamčev...![]()
![Насмевка :) :)](/styles/default/xenforo/smilies/smile.png)
Дај више нека објават се, не утепаа со овој копнежSe šuška deka edna od preostanatite bombi e snimka.od direkten razgovor na Z.Z. i Kamčev...![]()
Станувам нетрпелив...Se šuška deka edna od preostanatite bombi e snimka.od direkten razgovor na Z.Z. i Kamčev...![]()
Да, има ли некој чист! Секој ретардиран лик споделува доверливи file-ови од работа на нет (чисто дека е многу јак и информиран). Загрозување на безбедност во сообраќај? Што значи ова? Не пропуштила пешак?![]()
ПРОТЕКОА ДОКУМЕНТИ: Нина Групер во МВР е заведена како сторител на кривични дела!
ПРОТЕКОА ДОКУМЕНТИ: Нина Групер во МВР е заведена како сторител на кривични дела!lider.com.mk
Добро има ли некој чист што треба да седне на фотелја у државава?
Колку се глупи.Без никакви нај основни проверкии,даваат простор за дополнително ругање и фаќање сеир од страна на опозицијата...
Wow, јакото дело што го извршила![]()
ПРОТЕКОА ДОКУМЕНТИ: Нина Групер во МВР е заведена како сторител на кривични дела!
ПРОТЕКОА ДОКУМЕНТИ: Нина Групер во МВР е заведена како сторител на кривични дела!lider.com.mk
Колку се глупи.Без никакви нај основни проверкии,даваат простор за дополнително ругање и фаќање сеир од страна на опозицијата...
Se šuška deka edna od preostanatite bombi e snimka.od direkten razgovor na Z.Z. i Kamčev...![]()
Од Орцо не е чаша вода да земеш...Se šuška deka edna od preostanatite bombi e snimka.od direkten razgovor na Z.Z. i Kamčev...![]()
Bez da ja znam Grouper.mk mi lici eptem na poznatiot Portal Groupon, so ime pa i zelenata boja, pa i izgledot na sajtovite im se slicni.![]()
Одамна требаше да си го исчистат дворот од убк за да нема вакви работи.Како год, Шилегов секојдневно ја загрозува безбедноста на сообраќајот возејќи цреп напраен,па никому ништоДа, има ли некој чист! Секој ретардиран лик споделува доверливи file-ови од работа на нет (чисто дека е многу јак и информиран). Загрозување на безбедност во сообраќај? Што значи ова? Не пропуштила пешак?
Тој што ги пратил информациите од системот е труло нешто во оваа приказна!
Власта, небитно за кое ниво‘ од истата се работи, е „слика„ за морално-етичката состојба од народот од кој таа власт произлегува, односно од каков народ е гласана...![]()
Lele mori majko sho napraila. Jakoto delo. Ja sum sigurna deka na 90% od skopjani pajak im ja ima sobrano kolata, pa takvi glupi prekrshoci ne treba ni da se rachunaat.![]()
Па еBez da ja znam Grouper.mk mi lici eptem na poznatiot Portal Groupon, so ime pa i zelenata boja, pa i izgledot na sajtovite im se slicni.
Ako ova e uspesna biznis-licnost ne znam. Krades nesto i go implementiras Doma. Za toa ne treba nekoe visoko znaenju tuku dobar oset, sto ocigledno ima.
За пајак НЕ се поднесува кривична пријава.Lele mori majko sho napraila. Jakoto delo. Ja sum sigurna deka na 90% od skopjani pajak im ja ima sobrano kolata, pa takvi glupi prekrshoci ne treba ni da se rachunaat.
Daj realno, nikoj ne e svetec tuka.