Че одредиме и под чија одговорност е шефе ...Тоа би прифатил. Ама за тоа гласачи одлучуваат![]()
Ако е така зошто тогаш ја подржуваш оваа влада и нејзината политика(барем по анкетите така испаѓа)Dude, моментално единствен приоритет ми е магистерската. А навистина не ми сте јасни сите кои што гледате да гледате да дојдете до решение гледајќи дали "нашите" или "нивните" се на власт. Туку, јасно ми е како функционира системот и дека единствено место што би можело да ме интересира во државна институција се доаѓа по тој пат како ме спомна. Можеби платите и не се многу високи таму, ама делокругот на работа е она за кое што сум се образувал. Среќа, пак мојата струка допрва е во развој во нашата земја, па имам повеќе можности и во земјава и во странство.
Ова е се само престава.Мафија од правници.Прават слика лажна ....Сите знаат,ако не падне СЈО,ќе падне ОЈО.Или обратно ....Да не пратиш постапки и слични гомна и смешни обвиненија со 5.000 евра мебел е смешно .....Ова е политичко-правна мафија ....Сега гледаат да ја жртвуваат Јанева и да ја местат оваа сеа шо ја гони .... Вмро имаат свој човек и Сдс бркаат и купуваат време пред избори да пополнат вакуумВеројатно е истата приказна и со Русковска. И таа e од семејство на судии и обвинители, а жената е за никаде. Толку звучи арогантно и немушто, и страшно е антипатична. Не можам до крај да изгледам една емисија со неа. На оваа снимка најитерсено ми е кога се појавува мачето на 0:49, лево.
НеееУште Алачки и Вучиќ да влезат некаде и дрим тимот е комплетен.
Amdi Bajram so negovoto postoenje bese predvesnik na haosov.Уште Алачки и Вучиќ да влезат некаде и дрим тимот е комплетен.
Мој впечаток е дека друг стои зад случувањата, некој поголем и од ДПМНЕ и од СДС.Ова е се само престава.Мафија од правници.Прават слика лажна ....Сите знаат,ако не падне СЈО,ќе падне ОЈО.Или обратно ....Да не пратиш постапки и слични гомна и смешни обвиненија со 5.000 евра мебел е смешно .....Ова е политичко-правна мафија ....Сега гледаат да ја жртвуваат Јанева и да ја местат оваа сеа шо ја гони .... Вмро имаат свој човек и Сдс бркаат и купуваат време пред избори да пополнат вакуум
Тоа е таа алчност,тој комплекс.За да викаат комшиите еве ја министерката,да и мочаат у уста би се нафатила.На крај краева нека ја наместат кога е глупа ко qrОсеќам дека девојкава од Групер, министерка за финансии што ќе биде, опасно ќе ја насамарат. Каде бе девојко со топ развиен бизнис се мешаш у политика, со опасни кримоси, дали од овие или предходниве. Знаат дека нема уште долго да траат, ништо чудно да имаат и договор Зоки и Мицко, за примопредаја на власт, а овие ќе докрадат што може да се докраде, ќе не задожат уште толку, па така нафатирани за наредни 50 поколенија, ќе си отидат без никој да одговара. Цел терет ќе падне на девојкава или некој небитен ко Миле. Ништо чудно да ја заглават, па да глумат некоја си правда на неа. Гледам никои пишуваа дека девојката е паметна, али наивно е да се впушта у политика, бар не дур не дојде некоја нова трета опција, а не докажаниве криминалци и гробари на Македонија. Ако мисли дека ќе може биснисот да си го крене на ново ниво вака, многу се лаже. Па не е она Кочо Анѓушев, ниту бизнисот и е од размери како неговиот, ниту ја има неговата моќ. За жал, мислам дека само ќе ја искористат и тоа што го има изградено до сеа на крај со тоа ќе и го уништат.
Ако навистина е паметна ова ќе биде најмал проблем, во медот ја ставаат, за година дена може да укради повеќе од што ќе заработи во три животи со моменталниот бизнис, секако никој не одговара дури и од тие што ги фатија дека крадат.Осеќам дека девојкава од Групер, министерка за финансии што ќе биде, опасно ќе ја насамарат. Каде бе девојко со топ развиен бизнис се мешаш у политика, со опасни кримоси, дали од овие или предходниве. Знаат дека нема уште долго да траат, ништо чудно да имаат и договор Зоки и Мицко, за примопредаја на власт, а овие ќе докрадат што може да се докраде, ќе не задожат уште толку, па така нафатирани за наредни 50 поколенија, ќе си отидат без никој да одговара. Цел терет ќе падне на девојкава или некој небитен ко Миле. Ништо чудно да ја заглават, па да глумат некоја си правда на неа. Гледам никои пишуваа дека девојката е паметна, али наивно е да се впушта у политика, бар не дур не дојде некоја нова трета опција, а не докажаниве криминалци и гробари на Македонија. Ако мисли дека ќе може биснисот да си го крене на ново ниво вака, многу се лаже. Па не е она Кочо Анѓушев, ниту бизнисот и е од размери како неговиот, ниту ја има неговата моќ. За жал, мислам дека само ќе ја искористат и тоа што го има изградено до сеа на крај со тоа ќе и го уништат.
Плаче за у Германски садо-мазо порничЛииииј, дефиниција за сељанка, пазете и поза и погледОваа не би ја ставил гробишта да чува, а не пак да ми глуми обвинителка...
Дуи?Мој впечаток е дека друг стои зад случувањата, некој поголем и од ДПМНЕ и од СДС.
Neznam za vas ama Jas eve nekolku dena oko nemam sklopeno od sekiracii za zenava.Осеќам дека девојкава од Групер, министерка за финансии што ќе биде, опасно ќе ја насамарат. Каде бе девојко со топ развиен бизнис се мешаш у политика, со опасни кримоси, дали од овие или предходниве. Знаат дека нема уште долго да траат, ништо чудно да имаат и договор Зоки и Мицко, за примопредаја на власт, а овие ќе докрадат што може да се докраде, ќе не задожат уште толку, па така нафатирани за наредни 50 поколенија, ќе си отидат без никој да одговара. Цел терет ќе падне на девојкава или некој небитен ко Миле. Ништо чудно да ја заглават, па да глумат некоја си правда на неа. Гледам никои пишуваа дека девојката е паметна, али наивно е да се впушта у политика, бар не дур не дојде некоја нова трета опција, а не докажаниве криминалци и гробари на Македонија. Ако мисли дека ќе може биснисот да си го крене на ново ниво вака, многу се лаже. Па не е она Кочо Анѓушев, ниту бизнисот и е од размери како неговиот, ниту ја има неговата моќ. За жал, мислам дека само ќе ја искористат и тоа што го има изградено до сеа на крај со тоа ќе и го уништат.