Веројатно е истата приказна и со Русковска. И таа e од семејство на судии и обвинители, а жената е за никаде. Толку звучи арогантно и немушто, и страшно е антипатична. Не можам до крај да изгледам една емисија со неа. На оваа снимка најитерсено ми е кога се појавува мачето на 0:49, лево.
Ако не си земал решение за една година од сега ќе разбереш многу брзо после изборите.А после година дена која партија ќе ја замени на власт?
Уште е во Алфа. Само што не е директор.Па не е баш цар, дрва и камења по сите ОТКАКО му удрија клоци од алфа. Текстов може држи вода али писателов е пристрасен во поголем дел од творештвата.
Автоматски споено мислење:
“МЕХМЕТИ: Држава која ја има ДУИ, не треба да се грижи за својата иднина – оти ја нема”
Моментално на Бихачка
Аууу где то ја живим .. чим овој дојде да биде министер, ја мислам време е да си фатиме пут под нозе, евентуално да се молиме да не рокне некој астероид и конечно да се спасиме !!!
Кирил Колемишевски ќе биде предложен за нов заменик-министер за економија
На вечерашната седница на ЦО на СДСМ за нов заменик-министер за економија, премиерот Заев ќе го предложи Кирил Колемишевски, дознава Алсат ТВ. Тој на ова место доаѓа од челната позиција во Македонската банка за поддршка на развојот каде последните пет месеци беше в.д. директор. Актуелниот заменик вfokus.mk
Абре луѓенца,Берикот или паднал робија со Катица или го држат заложник у некоја просторија без компјутер.Нема друго објаснување
На Халкидики е. Ја чува вилата на Катето.Може на одмор е, се сонча некаде.
Си вика : Дај нека заврши ова фолирањево,златна кафана ме чекаСдсм седница централен . Само еден е БОС Шилегов
Dude, моментално единствен приоритет ми е магистерската. А навистина не ми сте јасни сите кои што гледате да гледате да дојдете до решение гледајќи дали "нашите" или "нивните" се на власт. Туку, јасно ми е како функционира системот и дека единствено место што би можело да ме интересира во државна институција се доаѓа по тој пат како ме спомна. Можеби платите и не се многу високи таму, ама делокругот на работа е она за кое што сум се образувал. Среќа, пак мојата струка допрва е во развој во нашата земја, па имам повеќе можности и во земјава и во странство.Ако не си земал решение за една година од сега ќе разбереш многу брзо после изборите.
Песнава и спотов потсеќаат на еден "дечко" многу популарен периодов
Коста Петров - Град на порази
Го знаете ли чувството кога 5 пати ќе одгледате нешто а пак не знаете како тоа да им го раскажете на другите? Погледнете сами; ние само утврдивме дека овој Коста е јак ама дека таа црната им е најјака. Трупови сме ви ние за уметност.off.net.mk