- Член од
- 18 април 2010
- Мислења
- 2.656
- Поени од реакции
- 3.570
![www.youtube.com](https://i.ytimg.com/vi/dndbuKqc48Y/maxresdefault.jpg)
Интервју со Нефи Усеини: Ако решиле да рушат, нека рушат
Ова изгледа како скеч на Фчерашни. Од 1 до 15 минута. Позадината од Голфот и позадината. SPOT ON
Автоматски споено мислење:
Moze li kontra predlog - da castis u kafana, pa ke ja prifatam kladbata.ако не излезе така јас ќе се повлечам од од овој пдф, ти што нудиш?
Nema potreba od kloci sam da si mavas, samo prodolzi da pisuvas tuka kako i dosega...Ete samo sto ne me stavile(pooo sam kloca ke si manam).
Rikanjeto e vid na komunikacija, izrazuvanje emocii, ama pak se upotrebuva pomegju odredena grupa na zivotni, ne lugje. Prasaj vo stabot da vidis, sigurno po ZPO nekoj ucelmuuuu point.
Stavot e konzistenten, toa so ne vi se bendisuva ne znaci deka ne bil izgraden t.e go nemalo.I dobro e sto konecno izgradi stav ama za zal
Прво да кажам не следам политика, а само сум видел анкета на Иси?? така нешто таму немаше ни 1% од Македонци кој би гласале за различно од ВМРО и СДСМ. Незнам ни сум чул за трета партија со шанси за освојување на пратеници. Освен ако не се сменило нешто многу значајно во последните месеци не очекувам дека на следните избори трета партија би направила нешто значајно. Најверојатно ВМРО ќе тепа но тешко со 60+ пратеници. Па ќе се прават коалициони игри иста шема како во 2016та Албанци ќе бараат нешто пак и Македонски побединици или второ пласирани ќе мора да попуштаат и прифаќаат.Не ми е по ќеф некој да го напушта форумот заради облог, ама спремен сум да го прифатам истиот услов. Сепак јас би предложил само едно јавно признавање дека другиот многу подобро ја анализира политичката ситуација. Ти избери.
И да бидеме начисто. Формирале или не коалиција, заедно ќе имаат максимум 50 пратеника. Јас велам ПОВЕЌЕ!
Овде јас ниту барам решение, ниту изговор. Само го искажувам моето мислење во врека со политичката ситуацуја, конкретно рејтингот на политичките партии пред парламентарните избори.
Jas toa sto trebase da se napisi go napisav pred dve godini. Zemi citni ke naucis nesto posto neli nekogas e podobro da se spreci otkolku da se leci. Ti dodeka ja cekas taa tvoja treta opcija ovaa vtorata za koja site se pravevte na mutavi dodeka imavte najdobri nameri, gradevte stavovi i prodavavte madinja za bubrezi mame i rasplaka na republikata.Nema potreba od kloci sam da si mavas, samo prodolzi da pisuvas tuka kako i dosega...
Navidum tolku pameten decko a tolku da ja promasi poentata na toa muuu point. Daleku e od rikanje no za zal mnogu poblisku do tvojot svetogled na realnosta. Ete poveli ke ti se najdiRikanjeto e vid na komunikacija, izrazuvanje emocii, ama pak se upotrebuva pomegju odredena grupa na zivotni, ne lugje. Prasaj vo stabot da vidis, sigurno po ZPO nekoj ucel
De potsetime koj ti bese stavot pred dve tri godini za da vidime od sto vo sto evoluira vo megjuvreme .Stavot e konzistenten, toa so ne vi se bendisuva ne znaci deka ne bil izgraden t.e go nemalo.
Ti teknuva na vremeto kolku gomna se izedoja od banjatite , progresivnite, setanite koga Milenko so tokmak iskrsi edna bugarska ploca. Kaj se be denes tie umni pametni i setani ljugenca?Го чекаме утрешниот ден да видиме што срање ќе ни приредат за Илинден
Во меѓувреме, како загревање денес гомното Муртинско и Борисов во Дојран ќе положат цвеќе на новиот споменик на Константин Каварналиев, бугарски мајор од WW1.
Колку што знам Каварналиев се борел за окупација и ропство на Македонија. Македонски премиер нема што цвеќе да остава ни што споменик да има во Македонија.Го чекаме утрешниот ден да видиме што срање ќе ни приредат за Илинден
Во меѓувреме, како загревање денес гомното Муртинско и Борисов во Дојран ќе положат цвеќе на новиот споменик на Константин Каварналиев, бугарски мајор од WW1.
Od koga e zabraneto oblozuvanje pa da treba da dozvolat. Najdi nekoj moderator ili admin za svedok ili sto bi rekle da ve natera da se pridrzuvate do kladbata ako vo slucaj e napustanje na forumot i gotova rabota.Добро, ете прашај во администрација нека дозволат обложување, па да видиме кои се мали а кои се ... ете ставам на тоа дека сдсс+дспне зедно ќе имаат до 50 мандати.
Кој е спремен да стави свои пари, од буџет е забрането?!![]()
Каварналиев (наводно) ја разбил англиската војска на крајот на војната и така успеал да ја спаси Бугарија (и покрај поразот во војната). Инаку сојузничките војски ќе ја окупирале цела Бугарија. Толку ми останало во сеќавање.Колку што знам Каварналиев се борел за окупација и ропство на Македонија. Македонски премиер нема што цвеќе да остава ни што споменик да има во Македонија.
Заев би му изградиш и споменик и положил цвеќе на било кој касап и странска војска што била тука. Не се замара тој со историја и значење на личности. Нешто ЕУ овоа она малку тапкање по рамо и ќе помине. А има фаци што и Тоше би го направиле што ќе им побараат. Се само за 2-3% поголема плата. Има многу ефтини во Северна...за пари се се продава во Севернава.Каварналиев (наводно) ја разбил англиската војска на крајот на војната и така успеал да ја спаси Бугарија (и покрај поразот во војната). Инаку сојузничките војски ќе ја окупирале цела Бугарија. Толку ми останало во сеќавање.
А тоа што е изграден споменик и премиер со цвеќе го чествува... Па нели имаме договор за добрососедство и заедничка историја. Подобро речено, немаме заедничка историја. Македонската историја ја продадовме (некои, не сите) на Бугарија. Наша историја е од ’91 па наваму, а може да се рече дека и таа не е наша. Ни останува само историјата после верификацијата на преспанскиот договор од страна на Грција.
Значи обложувањето е прифатено! (влогот треба да се определи ти што имаш на ум?)Не ми е по ќеф некој да го напушта форумот заради облог, ама спремен сум да го прифатам истиот услов. Сепак јас би предложил само едно јавно признавање дека другиот многу подобро ја анализира политичката ситуација. Ти избери.
И да бидеме начисто. Формирале или не коалиција, заедно ќе имаат максимум 50 пратеника. Јас велам ПОВЕЌЕ!
Овде јас ниту барам решение, ниту изговор. Само го искажувам моето мислење во врека со политичката ситуацуја, конкретно рејтингот на политичките партии пред парламентарните избори.
Од моја страна прифатено, само што не знам како би се извело тоа, некои не живеат во метро-пољата...Moze li kontra predlog - da castis u kafana, pa ke ja prifatam kladbata.
Па да бидам искрен не знам, само претпоставувам затоа што на сите други форуми е забрането па мислев дека е и овде, а бидејќи е јавно и сите прочитаа не е потребен модератор доволно е да се истакне, ако членот држи до својот збор ќе исполни ако е бот нема!Od koga e zabraneto oblozuvanje pa da treba da dozvolat. Najdi nekoj moderator ili admin za svedok ili sto bi rekle da ve natera da se pridrzuvate do kladbata ako vo slucaj e napustanje na forumot i gotova rabota.
P.s i jas si imam kladba so moderator koja uste e vo sila( vidi potpis ).
Па што мислеше дека од денес ќе почнеме да апсиме криминалци и терористи?Пуштаат од притвор човек кого го бараат од Интерпол
ДУИнг бизнис...Како пушат СДС кај Али, секоја им чест. И една Миа Калифа би подзавидела на Заев и компанија