Абе може лапнал некоја пара Геро за да објави.
Ја да сум Франција, би му платил ова да го напраи баш сеа, пред октомври, а не после. (тоа ако верувате дека афериве со бомби се поттикнати да го минираат октомвриското доделување датум)
Има и друга верзија, а тоа е дека ова сега е направено (со сите овие афери сега да излезат, а не по октомври), баш за да се расчисти со такви срања пред октомври, за евентуално да се добие датум тогаш.
Зависи у што верувате.
Isti vakov muabet kružeše za ,,odreden naš južen sosed,, deka potplatil da se sluči krvaviot ponedelnik...koga trebase da se glasa za budžetot( koga ja kubea kokoškata)Абе може лапнал некоја пара Геро за да објави.
Ја да сум Франција, би му платил ова да го напраи баш сеа, пред октомври, а не после. (тоа ако верувате дека афериве со бомби се поттикнати да го минираат октомвриското доделување датум)
Има и друга верзија, а тоа е дека ова сега е направено (со сите овие афери сега да излезат, а не по октомври), баш за да се расчисти со такви срања пред октомври, за евентуално да се добие датум тогаш.
Зависи у што верувате.
Не. Тоа беше задњи покушај на Груевски.Isti vakov muabet kružeše za ,,odreden naš južen sosed,, deka potplatil da se sluči krvaviot ponedelnik...koga trebase da se glasa za budžetot( koga ja kubea kokoškata)
Ми се чини (но не ме чуди), дека не сфаќаш што сум напишал.
Што печурки конзумираш дај кажи жити бога?
абе каков датум бе, кој му дава на овој датум. и кој го знае кој му е филмот што на сите од околината им лиже газ, сигурно добра пара лапа за тоа.Абе може лапнал некоја пара Геро за да објави.
Зависи у што верувате.
Полесно е вака да не се даде датум, неголи без ова.абе каков датум бе, кој му дава на овој датум. и кој го знае кој му е филмот што на сите од околината им лиже газ, сигурно добра пара лапа за тоа.
овој не е човек, овој е црв.
Другарчиња, завршив со Фрики и со Кики, наскоро одиме на некст левел!
Ништо од објавата на вистинските имиња на Кики и Фрики, следат сега во август Каки, Заки, Трики, Раки, Шеки, Џеки, Жаки.
Спремајте пуканки и семенки!
аххх тие провидни напори и граџански рефлекси да се пере гзот на Заев и да се праиме мутави дека потрчкото во ситуацијава уствари бил некој mastermind, а Заев за ова немал поима.Но, пред тоа, од почит кон премиерот Заев и кон неговата смелост прв да го пријави рекетот уште во април, но и од почит кон СДСМ, партијата за чие доаѓање на власт има и еден мал промил мој личен придонес,