- Член од
- 18 јули 2018
- Мислења
- 1.068
- Поени од реакции
- 4.260
Видов нешто дека за Саше Политико идиотот поднеле кривична.Некој пишал пост на Фејсбук, во кој Канал5 ги нарекол Анал5 и овие ќе го тужат.![]()
![Пукам од смеа! :pos: :pos:](/styles/default/xenforo/emot/pos.gif)
Видов нешто дека за Саше Политико идиотот поднеле кривична.Некој пишал пост на Фејсбук, во кој Канал5 ги нарекол Анал5 и овие ќе го тужат.![]()
Залудно се надеваш. За жал. не грешиш.Ај да се надевам дека грешам за името, дајбоже дека си во право за враќање на некои позиции.
Клептоманија, еве и Катица, Коки, Кики и Фрики ги префатиОд што е болен Кочан, што барал да не иде у затвор?
Не, јас сум само зијан од таа партија, не сум сакал ништо освен што си вработував по некој близок ама наредно доаѓање на власт...здравје матер има да ебам.нека оде во индија кај субрата таму божество нека го прават
ве напика сите во администрација и полиција, па сега ќе си го славите дома св. грујо
Neka pobara mislenje od Gruevski, on e ekspert.Вилма вика дека не знае каде е Катица...![]()
Нема што да бара од него,он не би имал поим.Neka pobara mislenje od Gruevski, on e ekspert.
мажот на оваа немаше некоја фирма каде ги малтретираа вработените ?Прегледај го приврзокот 212950
Една од ретките која имаше мозок во таа партија, али ете и нејзе ја ишутираа.
Скопсково СДСМ после метлата очигледно влезе во отворена војна со провинцијалското СДСМ.Прегледај го приврзокот 212950
Една од ретките која имаше мозок во таа партија, али ете и нејзе ја ишутираа.
Значи збориме за Куновска, не за мажот имажот на оваа немаше некоја фирма каде ги малтретираа вработените ?
Скопско VS Провинцијалско, ама едно е сигурно, само Шеќеринска е вечна во партијата. Таа и со самиот ѓавол би седела само да е на удобна фотеља. У фаца и се гледа колку е расипана вештерката...Скопсково СДСМ после метлата очигледно влезе во отворена војна со провинцијалското СДСМ.
Геро пишува оти си има грб.