Ryan Giggs
tearing you apart since 1991
- Член од
- 27 мај 2009
- Мислења
- 11.873
- Поени од реакции
- 21.779
Кога она свесно за кеш навредила цел еден народ, нема што да ја жали никој (затоа и ги избрала парите). Ги откажала концертите биг дил и онака кешот што го лапнала е далеку поголем од она што ќе заработи од двата концерти. За ваквите треба да ја следиме Америчката демоктратија, ... ја праќаат у затовор, а таму се сопнува на ф100 цевка и другото од нејзе е само една бледа историја.Смирен сум јас, туку ти се напна.
Како тоа поединец пишал навреда? Читаш што се случува деновиве? Што се правиш на Тошо?
Илјадници луѓе пишуваат, уште толку ставаат лајкови за поддршка на клетвите и навредите.
Илјадници од цела земја, а не еден поединец.
Па се собираа на бојкот, па да фрлале со јајца по неа
Јас не посакувам некому смрт, туку кажав реалноста дека живееме во бедна држава.
Само пишав мислење дека никогаш нема да поддржам такви коментари, а ни на крај памет не помислив на гасни комори на кои само монструозен ум може да ги смисли... но ете тебе одма ти текна на коморите.
И да, мизерен и беден народ сме. Општо. И за политика, и за јавни фаци, и за се.
Ако ве навредува реалноста тогаш ваш проблем.
Не станува за ненамерна грешка, сценарио е во кое она си е платена ... само што касно и текна дека рејтингот ќе и се сведе на нула.