Случувања во Македонија (Генерална дискусија)

За кого би го дале вашиот глас на парламентарните избори во април 2020?

• ВМРО-ДПМНЕ

Гласови: 64 19,0%
  • СДСМ

Гласови: 41 12,2%
  • ЛЕВИЦА

Гласови: 58 17,2%
  • БЕСА

Гласови: 1 0,3%
  • ДУИ

Гласови: 8 2,4%
  • АЛИЈАНСА ЗА АЛБАНЦИТЕ

Гласови: 1 0,3%
  • ДПА

Гласови: 0 0,0%
  • МАКЕДОНСКИ КОНЦЕПТ

Гласови: 5 1,5%
  • ИНТЕГРА

Гласови: 8 2,4%
  • ЕДИНСТВЕНА МАКЕДОНИЈА

Гласови: 3 0,9%
  • Некоја друга

Гласови: 9 2,7%
  • Нема да гласам или ќе го поништам ливчето

Гласови: 139 41,2%

• Вкупно гласачи
    337
Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
12 декември 2010
Мислења
10.637
Поени од реакции
11.706
Aj vaka edno prasanje za vas prodadenite isprani tikvi... slucajot potkup e kriminal ili ne e? slucajot global e kriminal ili ne e?
10 години се твоите на власт и нишо не направија околу ова и сеа ти нас не прашуваш?
и тоа во 10 години на кој секој шо крена глас против нив му ебаа матер на никој не му опростија шо значи ако имаше за Заев можност да го затворат мислиш немаше?
подразмисли малце околу ова

Sent from my iPhone using Tapatalk

Член од
19 мај 2012
Мислења
1.550
Поени од реакции
364
И кај Борјан и кај Тричковски на врата користење на малолетници за вакви цигански работи.
На толку храбри мажишта во црни маички со бради и беретки, најдоа малолетници да праќат за вакви работи.

Абе прави херои, чеда александрови :icon_lol:
На младите останува иднината мора да се научат што е патриот што е изрод.

Sent from my MI 5s using Tapatalk

Член од
26 јануари 2007
Мислења
830
Поени од реакции
842
Mislam deka denovive ke pocnat da se praat predavnickite spisoci.... Govedata kako borjan da znaat deka toa so mu se desi e samo pocetok....
Добро бе ти точен ли си што пишуваш? Ги молам админите да реагираат. Ширење омраза и закани, лечи си ги фрустрациите на друго место...

Член од
2 септември 2010
Мислења
7.148
Поени од реакции
7.516
Полека ќосиња не е стигната наредбата за провокации, какви ретардоси, земале провоцираат ко демек на некој му е гајле. Абе пак ќе кажам, си ја пропуштивме ние шансата пред година дена, сега касно е, урлајте сами и плукајте по Македонци. Немој случајно во чаршија да влезете и да исплукате некого, или да искршите штаб на Дуи.

Член од
30 мај 2012
Мислења
5.027
Поени од реакции
2.889
Добро бе ти точен ли си што пишуваш? Ги молам админите да реагираат. Ширење омраза и закани, лечи си ги фрустрациите на друго место...
Ne smeat, da ne gi stavime na predavnickiot spisok, a i kajgana kako cela....
:oeoeoe:

Con Artist

the man with the key
Член од
1 мај 2012
Мислења
5.349
Поени од реакции
21.733
И? Да му дадеме аплауз на плукачот?

Мене ми е Борјан многу одвратен лик, ама сигурно нема да одам да го плукам.
Не е за аплауз, ама нека стои евидентирано на темава, секако е дел од целиот овој циркус. Инаку, и јас не би го плукнал. Не вреди на мрсул плунка да лепиш.

И кај Борјан и кај Тричковски на врата користење на малолетници за вакви цигански работи.
На толку храбри мажишта во црни маички со бради и беретки, најдоа малолетници да праќат за вакви работи.

Абе прави херои, чеда александрови :icon_lol:
Цигански не цигански, тоа е. За цигани на цигански начин. :icon_lol:

Инаку, тоа со венецот беше токму една од циганските финти на Борјан т.е глумење жртва, за да има причина за плачење. Али ете, дури и такви ефтини цигански финти лесно проаѓаат како вистина кај слободоумните и високоинтелигентни граѓани.

Член од
20 септември 2008
Мислења
12.774
Поени од реакции
9.902
Во недостиг на аргументи повеќе ќе спинувате клипчиња од по 16 секунди каде Шилегов рекол дека 100,000 луѓе се фашисти. А што не кажете нешто за тоа што неколку дена по ред, прво Шеќеринска а потоа и Спасовски и Шилегов и еве, Заев вечерва рекоа дека промена на Устав нема да има, нема да има промена на знаме, грб и химна. Не ми е јасно повеќе, што треба да се случи за да им поверувате? За што се протестираа воопшто?[DOUBLEPOST=1488494893][/DOUBLEPOST]

Ај те молам сега, Заев самиот рече дека не му се допаѓа изјавата на од вчера Рама! И пак ќе повторам, рече дека тој не е за менување на Устав, грб, химна и знаме. Уставот нема да се менува!
На овие што ги спомна дома не им веруваат ја ќе им верувам,ти улав да не си?
Абе имате ли грам акл у главата,имате ли линија до која мислите со своја глава а не со туѓа.Ебати и патрии и све у мајчину,душмани и дојденци од страна држава ни делат он му верува на жими мајка :tapp:

Член од
1 март 2010
Мислења
7.888
Поени од реакции
14.441
Ја и на тебе како се самоорганизираат а некој сака да ги спречи.

Sent from my MI 5s using Tapatalk
Или си средношколец(втора година макс) или си редовен во некој комитет, трето нема.

Член од
20 септември 2008
Мислења
12.774
Поени од реакции
9.902
Полека ќосиња не е стигната наредбата за провокации, какви ретардоси, земале провоцираат ко демек на некој му е гајле. Абе пак ќе кажам, си ја пропуштивме ние шансата пред година дена, сега касно е, урлајте сами и плукајте по Македонци. Немој случајно во чаршија да влезете и да исплукате некого, или да искршите штаб на Дуи.
Некој Ќосе очајно треба у оваа ситуаија другар..очајно.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom