Од денес по Закон мора, инаку казна е 5000 евра.
Мислам дека е 8 дена по објавување во Службен Весник. Ама ваква објава не знам колку е валидна. Нема потпис од „прецеднико“.
А и секако закон за двојазичност нема, тоа е фатаморгана во главите на вмровците.[DOUBLEPOST=1547645501][/DOUBLEPOST]
Чекај малце. Тоа ќе го направат кога по третпат ќе дојдат на власт.
Тоа е само во главите на вас вмровците. Нема такво нешто и никогаш нема да има. Додека го дишеме овој воздух...[DOUBLEPOST=1547645671][/DOUBLEPOST]
Тоа е... Дали и колку постојат Македонци кои го бранат ова ѓубре од човек ?
Има многу.. да се чудиш, да се крстиш со две раце. И дури прават алибија, за оправдување. Не можеш да издискутираш, веднаш кажуваат колку Грујо не чинел, дека и Грујо ќе го сторел тоа, итн, итн, ... тешки моронштини.
Сепак, џабе Грујо отвори факултети, нивото на IQ остана на IQ33 (ама се совпаѓа со нечии иницијали).[DOUBLEPOST=1547646016][/DOUBLEPOST]
Pa zajko veke ne popisa, nema sto nie da se piseme.[DOUBLEPOST=1547599074][/DOUBLEPOST]Edna rabota ne mi e jasna, ne znam kako ovie od VMRO ke baraat glasovi na izbori, AMA so koe lice ovie od sdss ke izlezat pred narod za nov mandat posle site ovie lagi sto gi napravia.
Ќе излезе Зокито и целиот „окезен“ да прави "gimme five" со членови. Штом ова го направи, се изнарадуваа, се изнабакнуваа кога го променија името... ќе излезе и пак ќе се издерава на бините (повеќето работи лажни, како и до сега). И што е трагично, многу Македонци го прифаќаат самоуништувањето.
Впрочем, сега веќе не (ми) е важно кој ќе бара и кој ќе добие мандат. Зелениов ја изврши предавничката мисија. Се надевам дека ќе влезе во учебниците по историја како предавник, или барем во народните преданија... конспиративно и тајно.[DOUBLEPOST=1547649484][/DOUBLEPOST]
пак третина до половина од овие што колнат по социјални мрежи до трето колено, летоска ќе се нацртаат грција, бугарија, албанија. Можат да бојкотираат референдум, не можат еден одмор.
Што има тоа врска со уредувањето на државава? Животот мора да се живее, не е проблемот меѓу луѓето, политиката е.[DOUBLEPOST=1547649733][/DOUBLEPOST]
Еве да почнам од себе, немам многу недвижнини, кој сака нека ми се јавува по пп ќе му ги продадам, сите че ги продадам, и скутерот дури...
... го продавал кучата.. и скутерот