- Член од
- 6 јули 2017
- Мислења
- 2.273
- Поени од реакции
- 1.487
Уф, ќе бидат репер претседателскитеПромена на уставно име никогаш не ни било предмет на дискусија. Ама бате Зоки начукување сосе јајца. Малку беа 11 години опозиција, многу малку.
Уф, ќе бидат репер претседателскитеПромена на уставно име никогаш не ни било предмет на дискусија. Ама бате Зоки начукување сосе јајца. Малку беа 11 години опозиција, многу малку.
Mene iskreno ne mi e zal za tebe. Bez zaebancii.Владе, жал ми е. Стварно ми е жал за тебе. Без заебанции.
Под хитно!Ако сега изгласаат,веднаш народ на улица да излезе и кон Собрание !!!!!!!!!!
Да не ти е жал за никој. Жал е да се смета дека ќе напредне нешто само така. Мани си скриншот на она за што си се заложувал. За 5 години прочитај гиMene iskreno ne mi e zal za tebe. Bez zaebancii.
Мене лично, прилично многу ќе ми влијае разрешницата на Смилковско, во врска со оценката за оваа власт. Кога ќе заврши тоа ќе видиме.А ти, што потајно се надеваше некој да си лежи и бомбите од Смилковско да ти ги пушти Заев, пак тука![]()
Џабе, гледаме фарса на вемерото и другите. Ова беше кажано дека ќе биде, и е.. Само чекај момент кога вистината ќе мани во суратАко сега изгласаат,веднаш народ на улица да излезе и кон Собрание !!!!!!!!!!
Спремај се, јакна шал итн.. Не ја заборавај и ракијата.Ако сега изгласаат,веднаш народ на улица да излезе и кон Собрание !!!!!!!!!!
I lubrikantot!Спремај се, јакна шал итн.. Не ја заборавај и ракијата.
Иде да протестира против одлуките на власта и му треба лубрикант?I lubrikantot!
Za 5 velis? Aj vaziДа не ти е жал за никој. Жал е да се смета дека ќе напредне нешто само така. Мани си скриншот на она за што си се заложувал. За 5 години прочитај ги
Сега како Северџан си тројно понапорен од претходноИде да протестира против одлуките на власта и му треба лубрикант?
Демек ВМРО ги искористува протестите ли?
Demek za polesno mu vleze ova promenava za bolje utre so 500 evra plata.Иде да протестира против одлуките на власта и му треба лубрикант?
Демек ВМРО ги искористува протестите ли?
Ох, извини што ја потресов твојата фрагилна душа. Ветувам нема да ставам рибд кондом више.Сега,како Северџан си тројно понапорен од претходно