Сега кур те боли за Гвујо, ама за 11 години во кој паторот ја направи Македонија Белорусија на Балканите еден пост не стигна да напишеш како критика. А сега не можеш да престигнеш на дневна основа.
Страшно, гадно, одвратно лицемерие.
Ај што си глуп како кур, туку си ќор како лилјак, класичен полтронски вазелин...збориш како не сум јадел говна за Грујо, Гоца, Ставре, Латас, Јанко, а те мрзи малце да пролисташ наназад да видеш кој го критикуваа најмногу тогаш кога излегоа бомбите.
Груки и останатите ќе си лежат затвор, затоа тие веќе на кур не ги ставам, дека во овој момент тие се небитни на политичката сцена. Моментално ми е битно што кур прави Муртинскава издркотина со државава, ветуваше мед и млеко за секого, а моментално сме дамбетер од пред 2 години, кога беше кризава во земјава. Земал ми решава тука име на држава со пропаднат референдум, а економијата самошто не го пробушила дното. 1000 затвореници аболицираше, ги смести Цацко, Љубе и Самка за странски инвестиции, а Кочо си дели тендери ко алва.
Ама јас не те гледам да пишеш некоја ебена критика за ова, критиките беа додека не падна Пастирот, од тогаш се ти е рамно... ох да, ти напиша една нежна тивка милозвучна критика за власта, кога го допреа дното со НАТОфестот, сигурно за таа критика ќе ти скратат од вазелинот што ќе го донесат дсновиве.
Прими сочуство.