I Jas sakam da go vidam ama se misilam deka vo gr ke pomine lesno, tie tamu samo glumat nezadovolni, kolku da ja lazat glupava masa ovde kaj nas.Само чекам више да заврши оваа фарса , за да видам како цела земјина топка ке ни се смее кога во грција нема да пројде ова срање.Тоа е десет пати полошо него ли да го изгласаат тој договор.
ке ни се смеат и мајмуните од зоолошка..
А зошто би поминал во гр, секако ние ако се самоукинеме, они немаат после никаква одговорност понатаму за ЕУ и НАТО, никаде не го пишува тоа во договорот.I Jas sakam da go vidam ama se misilam deka vo gr ke pomine lesno, tie tamu samo glumat nezadovolni, kolku da ja lazat glupava masa ovde kaj nas.
Ne e toa patot. Ako tebe posle 27 godini ne ti e jasno deka Makedonija e iskluchok po site megjunarodni prava i povelbi na ON, deka Makedonija e poseben sluchaj kade Megjunarodnata Organizacija gi krshi osnovnite prava na Makedonija kako drzhava ti zhiveesh vo tra la la land.ЕУ е од второстепено значење.
Прво мора НАТО.
Сите земји прво влегоа во НАТО, па после во ЕУ. Тоа е патот. Ние нема да бидеме исклучок.
Никој не повикува на гласање ПРОТИВ...ни има кампања за тоа. Инаку точно најдобро е за Македонија да има излезност над 50%+1 и да има 50%+ гласови ПРОТИВ од излезените.Во моментот на промената на името на државата Македонецот ќе седел дома. Ќе остави малцинствата да решаваат за нив. Ќе остават владата да реши за нив. Многу глуп народ сме, не знаеме да си го заштитиме тоа што го имаме. Нека се организира ваков референдум во Франција, Германија, Полска, било каде, дали тие луѓе така ќе реагираат и ќе остават Сенегалци, Турци, или Макрон, Меркел да им решат како ќе им се вика државата. Јас не знам со која совест ќе си седите дома, а сте против промена на името. Против не се искажува со бојкотирање, бојкотирање означува не ме интересира, како сака нека се вика државата, а против се искажува со гласање против. А после ќе зборувате Заев е крив, ни го смени името - предавник еден. Не, не, сите вие што ќе си седите дома, а сте против, вие ќе бидете криви за промената на името.
види, СЈО има предмет за избори, главно е против пастирот, миле , брколинда и темелко, за гласањето на овие од Пустец а кој по сите закони ИМАА право да гласаат.. ПАЗИ сега, има во предметот и за ПРЕПРАВАЊЕ на ИЗБОРНИ резултати во Чаир против членои на Дуи... ама ова второво се забушава, така да ПРЕПРАВАЊЕ на изборни резултати и погрешно броење за новата власт и странскиот фактор ќе биде дозволено на овој квази референдумбидејќи се работи за стратешки интереси на нато против рускиот ѓаолНикој не повикува на гласање ПРОТИВ...ни има кампања за тоа. Инаку точно најдобро е за Македонија да има излезност над 50%+1 и да има 50%+ гласови ПРОТИВ од излезените.
Селективни беа бомбите, селективно е СЈО. Селективна правда не е правда...мене ништо не ми значи СЈО и не им пишувам негативни поени на тие што ги суди. Дури и СЈО е негативен поен за тие што го возат и го создадоа. Но, судење и осудување не ме интересира и засега, не сум тужен ни суден.види, СЈО има предмет за избори, главно е против пастирот, миле , брколинда и темелко, за гласањето на овие од Пустец а кој по сите закони ИМАА право да гласаат.. ПАЗИ сега, има во предметот и за ПРЕПРАВАЊЕ на ИЗБОРНИ резултати во Чаир против членои на Дуи... ама ова второво се забушава, така да ПРЕПРАВАЊЕ на изборни резултати и погрешно броење за новата власт и странскиот фактор ќе биде дозволено на овој квази референдумбидејќи се работи за стратешки интереси на нато против рускиот ѓаол
всушност ова го имаше и на локалните лани и помина неказнето, гласачки места каде 98% беа членови на опозиционата партија а добива владеачката, па дури и на изборот на Талат направија ЦИРКУС со броењето , а кој сега се потврди при сведочења за случајот 27 април...
е па ако оние од Пустец имаа право да гласаат тогаш и сегашнава власт може да подели едно 100.000 лични карти на албанци од Косово кои после ќе имаат право да гласаатвиди, СЈО има предмет за избори, главно е против пастирот, миле , брколинда и темелко, за гласањето на овие од Пустец а кој по сите закони ИМАА право да гласаат.. ПАЗИ сега, има во предметот и за ПРЕПРАВАЊЕ на ИЗБОРНИ резултати во Чаир против членои на Дуи... ама ова второво се забушава, така да ПРЕПРАВАЊЕ на изборни резултати и погрешно броење за новата власт и странскиот фактор ќе биде дозволено на овој квази референдумбидејќи се работи за стратешки интереси на нато против рускиот ѓаол
всушност ова го имаше и на локалните лани и помина неказнето, гласачки места каде 98% беа членови на опозиционата партија а добива владеачката, па дури и на изборот на Талат направија ЦИРКУС со броењето , а кој сега се потврди при сведочења за случајот 27 април...
Ne e nova praktika da se davaat drzhavjanstva na kosovari.е па ако оние од Пустец имаа право да гласаат тогаш и сегашнава власт може да подели едно 100.000 лични карти на албанци од Косово кои после ќе имаат право да гласаат
До толку сте очајни?е па ако оние од Пустец имаа право да гласаат тогаш и сегашнава власт може да подели едно 100.000 лични карти на албанци од Косово кои после ќе имаат право да гласаат