мкд владе
arch-enemy
- Член од
- 21 ноември 2009
- Мислења
- 19.492
- Поени од реакции
- 24.268
Toa e toj prepoznatliv komunjarski humor koj samo elitata go razbira.Влегваме во Нато.
Toa e toj prepoznatliv komunjarski humor koj samo elitata go razbira.Влегваме во Нато.
Референдумот не е обврзувачки. Не се ни надеваат да помине. Кога ќе заврши, фино ќе речат, овие што излегоа се за другите беа зафатени. Плоча тура. Ај сеа собранискиГледам околу 250К албанци гласале на изборите во 2016. Тука ако ставиме кај СДС 20-40К албански гласови. На овие избори со масовно полнење би требало до 300К да стигнат, стави тука цигани, турци и мак. муслимани би требало да се до кај 350К.. Не ме фаќајте за збор не дека сум експерт онака нагаѓам.
Е сега СДС минус албанските добиле околу 400К, колку од овие ќе задржат може само да се нагаѓа. Би требало да се околу 300К.
Пак 650К е и оптимистично според мене дека ќе извлечат од членството на СДС+малцинствата, све зависи од останатите етнички македонски гласови. Ај да видиме дали пак ќе се покакаме, како и обично.
Зошто хумор ?Toa e toj prepoznatliv komunjarski humor koj samo elitata go razbira.
Koe nase se vide vsusnost. Ja vidi ja anketata. Jas odma si kazav deka em ke odam em ke glasam Za i toa obrazloziv zosto. Ke dodadam uste samo za inaet na dedoti prvoborecot.Се виде вашето пред некој ден.
Потури се со пепел.
Ти си еден од така, како да речам - поспецифични и поинтересни примери на опуртуниста кој веројатно, покрај кризата на идентитет има и делузионо пореметување. Бидејќи, може да станува збор за одредени аномалии на мозокот ќе немам предрасуди но сепак, не ја исклучувам можноста да си сосема во ред но со дијагноза buthurt вмровец кој си го продал својот газ одамана (правејќи профит преку маката на обичниот македонец кој е принуден да смени идентитет за да добие европски пасош за да емигрира) или како што може да се сретне во научната литератруа; Алхуја Салалалолович - човек кој што паџа у несвест на дупе и онда ко че стане се понаша као ништо да не се десило.Се гледа појмата
Ili humor ili glupost. Vo osnova samo toa izleguva od komunjarski mozok pa ti biraj sto ti odgovara povekje, da ne recis deka ti nametnuvam nesto.Зошто хумор ?
Па нормално, за разлика од твојот хумор кој само ретардирани го разбираат, а може и ни тие бидејќи ти си под нив.Toa e toj prepoznatliv komunjarski humor koj samo elitata go razbira.
Ti si odamna vlezen majstore, ti zivees u 3018ta godina vaka ko so te gledamВлегваме во Нато.
Ne mi se pravat matematiki , ama ja ne bi gi vpisal site muslimanski glasovi na konto na zaev, ima tuka i drugi kelneri osven dui i partiite.Гледам околу 250К албанци гласале на изборите во 2016. Тука ако ставиме кај СДС 20-40К албански гласови. На овие избори со масовно полнење би требало до 300К да стигнат, стави тука цигани, турци и мак. муслимани би требало да се до кај 350К.. Не ме фаќајте за збор не дека сум експерт онака нагаѓам.
Е сега СДС минус албанските добиле околу 400К, колку од овие ќе задржат може само да се нагаѓа. Би требало да се околу 300К.
Пак 650К е и оптимистично според мене дека ќе извлечат од членството на СДС+малцинствата, све зависи од останатите етнички македонски гласови. Ај да видиме дали пак ќе се покакаме, како и обично.
Зошто хумор ?
Смешко, биди краток и конкретен. Не можам да ти посветам толку вниманиеТи си еден од така, како да речам - поспецифични и поинтересни примери на опуртуниста кој веројатно, покрај кризата на идентитет има и делузионо пореметување. Бидејќи, може да станува збор за одредени аномалии на мозокот ќе немам предрасуди но сепак, не ја исклучувам можноста да си сосема во ред но со дијагноза buthurt вмровец кој си го продал својот газ одамана (правејќи профит преку маката на обичниот македонец кој е принуден да смени идентитет за да добие европски пасош за да емигрира) или како што може да се сретне во научната литератруа; Алхуја Салалалолович - човек кој што паџа у несвест на дупе и онда ко че стане се понаша као ништо да не се десило.
Значи свесен си за своите постапки, немаш некои сериозни растројства (прашање дали воопшто ги имаш) а продолжуваш со лицемерието и продавањето на муда за бубрези. Ги имаш сите карактеристики на buthurtism от. За жал, за buthurtism от сеуште немаме доволно познанија ниту пак методи каде што оваа душевна состојба може да се корегира или барем да биде држена во контрола од страна на добро обучени и стручни лица. Секое добро и ти посакувам брзо опоравување!
I ti sliko se javi? Ve sobraja a ?Па нормално, за разлика од твојот хумор кој само ретардирани го разбираат, а може и ни тие бидејќи ти си под нив.
Ќе има уште барем 200к вмровци и неопределени што ќе гласаат за промена, преку такво им е дојдено на народот и во секој случај ќе вадат бугарски или се во постапка илјадници, а дел веќе и имаат па нема што да изгубат и така се веќе пишани бугари, така да од ова што гледам секојдневно од луѓе што ги сретнувам има шанса да помине референдумот. А и да не помине, може да стават некоја илјадарка во броењето, секако е променето името само прашање е дали ќе биде неколку недели порано или подоцна официјално.Гледам околу 250К албанци гласале на изборите во 2016. Тука ако ставиме кај СДС 20-40К албански гласови. На овие избори со масовно полнење би требало до 300К да стигнат, стави тука цигани, турци и мак. муслимани би требало да се до кај 350К.. Не ме фаќајте за збор не дека сум експерт онака нагаѓам.
Toa se onie poznati analizi na Djoni. Barem na sportska da fakja nesto, koj ke go gleda so lilavo maice na postojkaСДСМ од 497000 гласа во 2002ра (најмногу во историја) се сведе на 218000 во 2006та (најмалку во историја за големите партии). Ама водела одлична политика и ако по некоја случајност останеле уште некоја година ќе не внеселе во ЕУ и НАТО.
Тука веќе ни психијатар не помага...