Остави некој коментар кај Грукале? Не му го лижна мадето? Ти си барем по мадињатаМоре глупо суштество тоа чудо едно.
Абе амебо комуњарска, шо е до мене цела платформа комплет нека ја прифатат. Колку ти е тоа тешко да го процесираш.
Морам да те манам на игнор, ќе ми падни интернетот од шо си глупОстави некој коментар кај Грукале? Не му го лижна мадето? Ти си барем по мадињата![]()
Остај го бе чоекот, потребен е некој таков да не насмее.Морам да те манам на игнор, ќе ми падни интернетот од шо си глуп![]()
Многу луѓе во државава имаат извитоперени перцепции и мотиви. На никој од тие што цело време повторуваме дека паторот треба да одговара за криминал не ни е мило да се тргува со национални интереси. Ниту Заев нема право на тоа, а мора да признаам дека игра опасна игра. На страна дебилната антипропаганда што се води против него преку дебело платените куртонски медиуми. Сепак во даденава ситуација, јасно е како бел ден кој ги стави националните прашања во залог. До предизборната кампања никој не проговори збор за ова. Исцрнет од бомбите, фатен дека по 1000-ти пат ветува лажни странски инвестиции, потемкинови села, руинирана економија, паторот си ја фати црната националистичка кампања чиј плод е онаа несреќна платформа која истиот предавник ни ја начука на цел народ до коска.Јас сфаќам дека повеќето не се патриоти, туку љубители на партијата. Ама тие што стварно се патриоти и не сфаќаат дека ова е политичка игра...
Си го гледал заев пред избори што викаше?Во Прилеп,во Швајцарија?Мислиш него к..от го заболе за македонските гласачи?Грдото лице на македонецот?И уште не му веруваш?Говното јасно и гласно кажа што ќе направи ако дојде на власт и повторно голем број македонци гласаа за него.Тогаш ситуацијата иако беше тазе после 2001ва, беше многу поинаква од сегашната. Тогаш народот не беше поделен толку по партии како сега и реално вмровците не беа секташки исперени како сега. Тогаш ВМРО беше речиси пропадната партија а немаше машинерија која може да направи нешто повеќе. Денес, ако се деси истото, ВМРОвците ќе направат многу повеќе од тоа што се деси тогаш. Факт е дека Македонците не се креваат на насилство ако нема позади нив некоја машинерија (со исклучок влезот во Собрание по Арачиново) СДСМ тоа го знае и убаво знае дека ако направи некоја глупост, ќе ги изгуби Македонците кои гласале за нив и би се вклучиле во бунтот.
Поентата е дека имаше и пред тоа прилики за манифестирање на македонскиот национализам и семакедонски консензус. Веќе тој воз е избеган. Сега треба да ги расчистиме нашите редови, а не да агититираме во полза на мафијата и "маестралните" измислици на Груевски, кои не би прошле ниту кај лица со посебни потреби. Мислам дека си посериозен од ова.Не ти го разбирам постот, ниту пак разбирам зошто ми е мене упатен.
Познавам дватројца такви од реалниот живот. Чавката оддамна избегана со се конец. Кај шо давал господ давал, ама кај што земал земал и то без исаф.Остај го бе чоекот, потребен е некој таков да не насмее.
Тој има талент, а и самиот не е свесен за тоа.
Може откровение добил денеска, сватил што напраил, му се сонило, му шепнал некој на сон.....Јас едно не разбирам. Каде беше понудата од Гвујо доброволно да оди во затвор кога жив го фатија како зема петнаесетина милиончиња провизија од Кинезите? Каде тогаш му беше доблеста?
*Flashnews*Никако во оваа земја за патриот не се смета човек што реагира дека од 1ви јануар 2017 до денеска се умрени 55 бебиња
Тогаш не постоеше платформата на браќава.Јас едно не разбирам. Каде беше понудата од Гвујо доброволно да оди во затвор кога жив го фатија како зема петнаесетина милиончиња провизија од Кинезите? Каде тогаш му беше доблеста?
Човек тоа е јавна изјава на личност што води партија... не е муабет меѓу мене и тебе на форум. Поентата за поминатите шанси не ти држи вода. сме имале шанси и шанси, не е оправдување тоа да не ја фатиме таа што ни се нуди. доброволен затвор за грујо фамилија сенародна влада со подршка од 2те партии и јас прв на плоштад со сликата на заев како спасител на македонија.Поентата е дека имаше и пред тоа прилики за манифестирање на македонскиот национализам и семакедонски консензус. Веќе тој воз е избеган. Сега треба да ги расчистиме нашите редови, а не да агититираме во полза на мафијата и маестралните измислици на Груевски, кои не би прошле ниту кај лица со посебни потреби. Мислам дека си посериозен од ова.
За пари не му се оди в затвор. Му треба нешто така национал романтично, на пример за мајка Македонија.Јас едно не разбирам. Каде беше понудата од Гвујо доброволно да оди во затвор кога жив го фатија како зема петнаесетина милиончиња провизија од Кинезите? Каде тогаш му беше доблеста?
Значи во ред е да украдеш 15 000 000 евра се додека не постои платформа?Тогаш не постоеше платформата на браќава.