Случувања во Македонија (Генерална дискусија)

За кого би го дале вашиот глас на парламентарните избори во април 2020?

• ВМРО-ДПМНЕ

Гласови: 64 19,0%
  • СДСМ

Гласови: 41 12,2%
  • ЛЕВИЦА

Гласови: 58 17,2%
  • БЕСА

Гласови: 1 0,3%
  • ДУИ

Гласови: 8 2,4%
  • АЛИЈАНСА ЗА АЛБАНЦИТЕ

Гласови: 1 0,3%
  • ДПА

Гласови: 0 0,0%
  • МАКЕДОНСКИ КОНЦЕПТ

Гласови: 5 1,5%
  • ИНТЕГРА

Гласови: 8 2,4%
  • ЕДИНСТВЕНА МАКЕДОНИЈА

Гласови: 3 0,9%
  • Некоја друга

Гласови: 9 2,7%
  • Нема да гласам или ќе го поништам ливчето

Гласови: 139 41,2%

• Вкупно гласачи
    337
Статус
Затворена за нови мислења.

мкд владе

arch-enemy
Член од
21 ноември 2009
Мислења
18.869
Поени од реакции
23.265
Ти си жив пример за тоа дека господ има смисла за хумор бе, селски опинок измочан.
Твоите обиди за сарказам се идентични како обидите на бабами да стане шампион во кик бокс.
Опинок еден неписмен.
I kako sto rekov samo eden posto pogore.Slika i prilika zosto nemozeme da izgradime normalno opstestvo
Ako na nekoj ne mu e jasno ete toa e toa :(

INDIJANEC123

Женкар, Илуватар
Член од
17 март 2014
Мислења
3.815
Поени од реакции
6.373
леле одбраната на оној со суканиците на фб за кафињата, ручеците у министерство :pos: Да не сте да идеме на некое кафе во министерство за култура?
Хехе би било интересно да му се собереме 100 луѓе пред врата. Министре ние дојдовме! На тој другиот поглупава беше одбраната. 170 луѓе јаделе во министерството на негов цех. Сака да каже дека секој вработен административец има право на репрезентација?

Член од
16 јануари 2014
Мислења
2.342
Поени од реакции
1.619
I kako sto rekov samo eden posto pogore.Slika i prilika zosto nemozeme da izgradime normalno opstestvo
Ako na nekoj ne mu e jasno ete toa e toa :(
Пак ќе напишам.
Твоите обиди за сарказам се исти како обидите на бабами да стане шампион во кик бокс.
грујово_маде не заслужува подобар однос, така вие се разбирате во селото.

INDIJANEC123

Женкар, Илуватар
Член од
17 март 2014
Мислења
3.815
Поени од реакции
6.373
Грујо е крив, бизон бизоносан!

Член од
6 април 2010
Мислења
1.578
Поени од реакции
10.590
леле одбраната на оној со суканиците на фб за кафињата, ручеците у министерство :pos: Да не сте да идеме на некое кафе во министерство за култура?
Државата части :D

Аналогно на ова:
Светски познатиот балетан во агонија: Во Македонија три месеци немам плата, немам што да јадам и се плашам за својот живот

И тој нашол со кого да си фати работа

Последно уредено:
Член од
12 март 2009
Мислења
20.169
Поени од реакции
16.304
Македонија покажува солидарност со ЕУ: Од земјава ќе биде протеран еден руски дипломат
Руските дипломати протерани од 14 земки
http://www.kanal5.com.mk/vesti_detail.asp?ID=150050

ама НЕ од Грција, Кипар, Австрија, Унгарија и други членки на ЕУ ..
работата е видела жаба да се коњ поткива...

а чекаме Русија да не подржи во спорот со името...
водиме 24/7 ку*опошачка политика, со што уште повеќе се одалечуваме од НАТО и ЕУ

INDIJANEC123

Женкар, Илуватар
Член од
17 март 2014
Мислења
3.815
Поени од реакции
6.373
Македонија покажува солидарност со ЕУ: Од земјава ќе биде протеран еден руски дипломат
Руските дипломати протерани од 14 земки
http://www.kanal5.com.mk/vesti_detail.asp?ID=150050

ама НЕ од Грција, Кипар, Австрија, Унгарија и други членки на ЕУ ..
работата е видела жаба да се коњ поткива...

а чекаме Русија да не подржи во спорот со името...
водиме 24/7 ку*опошачка политика, со што уште повеќе се одалечуваме од НАТО и ЕУ
Си имаат Русите инфо не се сеќирај нема да го препишат на Македонија ова. На зајко директно[DOUBLEPOST=1522086698][/DOUBLEPOST]Хаха сите словенски земји се сплотија со саксонците. Полска, Чешка, Македонија, Бугарија. За Словенија и Хрватска незнам.

Член од
16 јануари 2014
Мислења
2.342
Поени од реакции
1.619
Aman nemoj ne pisuvaj povekje, kako si potonat vo gomna , uste malce ako popisis vo Kina od nekoja septicka jama ke izlezis. Svesta na nekoj Kinez ke mu ja zemis :D
Колку си само смешен, а ти имаш видено во животот повеќе од изметот во селoто? :D :D[DOUBLEPOST=1522087276][/DOUBLEPOST]
Не замарај.
Колку сте само интересни, двајцава небањати, да не постоевте требаше некој да ве измисли. :D

мкд владе

arch-enemy
Член од
21 ноември 2009
Мислења
18.869
Поени од реакции
23.265
Колку си смешен само, а ти имаш видено во животот повеќе од изметот во селoто? :D :D[DOUBLEPOST=1522087276][/DOUBLEPOST]
Колку сте само интересни, двајцава небањати, да не постоевте требаше некој да ве измисли. :D
Ke ti odgovorev nesto vo Stavro stil ama si velam batali ne vredis ni za tolku.

Член од
6 април 2010
Мислења
1.578
Поени од реакции
10.590
A sto pravime so mnozinstvoto na gragjani so pravo na glas koi ete ne go delat tvoeto mislenje? Sega koj gresi Ti ili Tie?
Мислиш на она мнозинство кое гласаше за Заев и коалицијата на последните парламентарни и локални избори?
Јас се сомневам дека мнозинството гласало за договор под овие услови, промена на идентитет, јазик, GornaMakedonija слеано и без превод, промена на устав...не верувам дека мнозинството граѓани на државава ако утре се одржи референдум ќе прифати промена на име под овие услови.
Впрочем, мене не би ме чудело Заев да исфорсира решение изгласано без референдум, во собрание.

INDIJANEC123

Женкар, Илуватар
Член од
17 март 2014
Мислења
3.815
Поени од реакции
6.373
Мислиш на она мнозинство кое гласаше за Заев и коалицијата на последните парламентарни и локални избори?
Јас се сомневам дека мнозинството гласало за договор под овие услови, промена на идентитет, јазик, GornaMakedonija слеано и без превод, промена на устав...не верувам дека мнозинството граѓани на државава ако утре се одржи референдум ќе прифати промена на име под овие услови.
Впрочем, мене не би ме чудело Заев да исфорсира решение изгласано без референдум, во собрание.
Можно е и референдум со цака. Две прашања во едно на пр: Дали сте за влез во НАТО и промена на името?[DOUBLEPOST=1522087884][/DOUBLEPOST]Мене мн други работи ме секираат мн пивеќе од името. Последно што ме секира е името.

Björn

Does Your Mother Know?
Член од
14 август 2006
Мислења
45.010
Поени од реакции
83.400
Ако Заев го направи тоа и добие пак на следните изори, тогаш - да, мнозинството гласало за тоа.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom