мкд владе
arch-enemy
- Член од
- 21 ноември 2009
- Мислења
- 19.023
- Поени од реакции
- 23.472
I kako, zadovolen ?ако заглаат у затвор доволна сатисфакција ќе ми биде што сум гласал за СДС.
I kako, zadovolen ?ако заглаат у затвор доволна сатисфакција ќе ми биде што сум гласал за СДС.
Уште малце ќе бидат застапени како белиот носорог.Тие беа нападнати од албанци. Албанците во Македонија се заштитени од УНЕСКО.
Па бизарно е ама народот се залета.Бизарно, смртта на луѓево да ја користиш?
Сеедно, народот не ја избра власта.Па бизарно е ама народот се залета.
Оние кој гласаа.Сеедно, народот не ја избра власта.
Наместо да ќути таа уште провоцира.[DOUBLEPOST=1521149039][/DOUBLEPOST]Пратеничката на СДСМ реагира: Не ви се плашам, кукавички ми го запаливте автомобилот
Море, и куќата да ти ја запалат, краво една.
Наместо да ќути таа уште провоцира.Пратеничката на СДСМ реагира: Не ви се плашам, кукавички ми го запаливте автомобилот
Море, и куќата да ти ја запалат, краво една.
Тие кои гласаа беа во поголем број за ВМРО ДПМНЕ. Ама некој друг ја избра владата.[DOUBLEPOST=1521149560][/DOUBLEPOST]ВАКА НЕ ЈА БИВА РАБОТАТА, И НЕМА ДА ЈА БИДЕ: Професорката Астеруд најави битка против сопартијците – нема простување!Оние кој гласаа.
Иванов ќе биде заобиколен јас така мислам. Се друго ќе им ги мати сметките.[DOUBLEPOST=1521150906][/DOUBLEPOST]Скоро цела професорска фела труби дека е неуставно донесен само Фрле вика океј е. Ех бе џабе го лустриравте удбашов.Тие кои гласаа беа во поголем број за ВМРО ДПМНЕ. Ама некој друг ја избра владата.[DOUBLEPOST=1521149560][/DOUBLEPOST]ВАКА НЕ ЈА БИВА РАБОТАТА, И НЕМА ДА ЈА БИДЕ: Професорката Астеруд најави битка против сопартијците – нема простување!
Не смее да има простување.[DOUBLEPOST=1521150087][/DOUBLEPOST]Иванов не е над Уставот
Мрсуливе зборуваат за Устав? Па кај е амандманската расправа за вчера изгласаниот закон? Кај е седница за избор на Таљат.... Море семето да ви се сотре.
Иванов ако истрае (што е тешко) и да не го потпише указот за законов, ќе треба да го славиме како херој.
Cekaj sega koga ke ti dojdat do vcerasnite pogolemi srbi od srbite.Ова не се дискутира, ова се делува. Ебаве оперираните од достоинство.
Извини,не е глупо на македонски да се спроведе рочиште само така ќе се разбираме во судскиот процес со сите националности и не само албанци истото како секаде по државите и ако не разбирате македонски и имаш право државата да ви додели и преведувач или адвокат . Така функционира секадеНа пример во судско рочиште во Тетово, судијата албанец, адвокатите албанци, сите албанци, но мораат на македонски да ја спроведат судското рочиште. Нели е глупо?
Кажи ти мене што чекаше канализацијата до денеска?
i ova pravo go imas segde vo svetot pr ako napres pizdarija vo sad a si oden kako turista ne znaes engleski ti sledva advokat i tumac i posle toa deportacija valdaИзвини,не е глупо на македонски да се спроведе рочиште само така ќе се разбираме во судскиот процес со сите националности и на само албанци истото како секаде по државите и ако не разбирате македонски и имаш право државата да ви додели и преведувач или адвокат . Така функционира секаде
Sent from my iPad using Tapatalk