Случувања во Македонија (Генерална дискусија)

За кого би го дале вашиот глас на парламентарните избори во април 2020?

• ВМРО-ДПМНЕ

Гласови: 64 19,0%
  • СДСМ

Гласови: 41 12,2%
  • ЛЕВИЦА

Гласови: 58 17,2%
  • БЕСА

Гласови: 1 0,3%
  • ДУИ

Гласови: 8 2,4%
  • АЛИЈАНСА ЗА АЛБАНЦИТЕ

Гласови: 1 0,3%
  • ДПА

Гласови: 0 0,0%
  • МАКЕДОНСКИ КОНЦЕПТ

Гласови: 5 1,5%
  • ИНТЕГРА

Гласови: 8 2,4%
  • ЕДИНСТВЕНА МАКЕДОНИЈА

Гласови: 3 0,9%
  • Некоја друга

Гласови: 9 2,7%
  • Нема да гласам или ќе го поништам ливчето

Гласови: 139 41,2%

• Вкупно гласачи
    337
Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
23 јуни 2011
Мислења
10.341
Поени од реакции
3.847
Со фантомки и палки требаше пред да гласаат.Наместо дугме за гласање да стискаа дугме да дојде сестрата да им ги смени патките со изметот.Сега е касно освен лично задоволство друго ништо не може да се смени.
Не е ни сега касно. дпмНЕ и сдсШ ни ја заебаа државата. А паторот сега сила да им покажува на УЧК мислам дека не е потребно. Нека си иде дома кај мајка му сила да покажува. Веќе не е никаков фактор во државава.

Треба лидер да дојде и да не организира. Вака на своја рака е потешко.
Реков да очекувате во брзо време и контра протест. Така да, играта сега започнува. Ситуацијата да се подобри не може веќе.

Член од
30 мај 2012
Мислења
5.027
Поени од реакции
2.889
Не е ни сега касно. дпмНЕ и сдсШ ни ја заебаа државата. А паторот сега сила да им покажува на УЧК мислам дека не е потребно. Нека си иде дома кај мајка му сила да покажува. Веќе не е никаков фактор во државава.

Реков да очекувате во брзо време и контра протест. Така да, играта сега започнува. Ситуацијата да се подобри не може веќе.
Drzava kade sto nekoj predavnicki proliv kako zaev dobil i eden glas od narodot ednostavno ne treba da postoi.

Кајганеро

Немој не ме радуј!
Член од
3 јули 2010
Мислења
2.887
Поени од реакции
2.799
I sega kao ti se potrosija parite a ?
Има, има.. се опаривме ептен со разнебитување на Македонија, бидејќи ние одродените македонци кои не мислеа како Груевски и компанија сме виновни за дешавките у МК а не верните следбеници на Вмро и Сдсм. Иначе, сега работиме против СДСМ бидејќи Сорос ни спомна дека бил ептен зачуден од боксерската реакција на Груевски за која се смета дека и Мухамед Али не би можел да реагира на тој начин. Така да.. Сорос ептен беше импресиониран па најави враќање на голема врата ама овој пат целна група ќе биде ВМРО и Груевски nazaddasevrati

Член од
16 јануари 2014
Мислења
2.342
Поени од реакции
1.619
Drzava kade sto nekoj predavnicki proliv kako zaev dobil i eden glas od narodot ednostavno ne treba da postoi.
Уште неможете да го преболете господинот Груевски, мизерни сте вие што си ја имате мувата на капата да глумите загрижени патриоти.

Член од
30 мај 2012
Мислења
5.027
Поени од реакции
2.889
Уште неможете да го преболете господинот Груевски, мизерни сте вие што си ја имате мувата на капата да глумите загрижени патриоти.
e be isprani tikvicki, koj go spomnuva grujo be pedercinja. drzavata otide u kurac ovie uste grujo go sonuvaat.

JimmyFloydBottleBank

Rimtutituki
Член од
29 ноември 2010
Мислења
6.801
Поени од реакции
8.600
Ја мислам дека нема пост на темава да не сум прочитал а да го немаш спомнато Грујо, мислам дека тролаш јако.:D

V

viktora

Гостин

11г Грујо ни попреку ги нема погледнато ДУИ а денес рипа по говорници.Ајде може за десетина години и мадиња да му израснат.

Лидер тешко да најдеме.Немаме ни еден нормален лик.Нешто слично на Путин или Ердоган.Тешкаш а не пиче па да се чалами незаконски било ова или она.

Член од
16 јануари 2014
Мислења
2.342
Поени од реакции
1.619
Ја мислам дека нема пост на темава да не сум прочитал а да го немаш спомнато Грујо, мислам дека тролаш јако.:D
Нема веза, само ги цитирам загрижениве "патриоти" кои ги величеа Албанциве се додека одбија да коалицираат со паторот.

JimmyFloydBottleBank

Rimtutituki
Член од
29 ноември 2010
Мислења
6.801
Поени од реакции
8.600
Нема веза, само ги цитирам загрижениве "патриоти" кои ги величеа Албанциве се додека одбија да коалицираат со паторот.
Ма знам дека ги пецкаш, немогуче Грујче толку да се спомиња, па Бране што беше фаца не беше толку експониран.:D

Член од
30 мај 2012
Мислења
5.027
Поени од реакции
2.889
Najdi eden moj post kade so ne plukam po divite pleminja. I odi na bajacka da ti go izbrise gujo od glavata, ke ti.prokuva mozokot.

CELTIK

magionicar
Член од
23 декември 2007
Мислења
2.909
Поени од реакции
839
definicija za demokratija : OPSESTVO KADE DVAJCA BUDALI NADGLASUVAAT EDEN PAMETEN

V

viktora

Гостин
Прва и втора смена ти се банирани.Ти како трета смена прикажи се јако.Ајде почни прво со АМА ГРУЈО...па заврши како ќе се средат работите кога ќе влеземе во ЕУ и НАТО.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom