V
viktora
Гостин
Бренда пичката а нас газот.И која е разликата?Брeнда ја боли пичката за тука
Бренда пичката а нас газот.И која е разликата?Брeнда ја боли пичката за тука
Ме цитираш 2 пати за една работаБренда пичката а нас газот.И која е разликата?
Не можеше и претседател да стане Командант Форина.Нема спас од "џебното вето". Закон не може да стапи на сила без указ (потпис) од Претседател.
Бре дебелово како би го претопил у чварки.... Он прв да земе да учи и да се пресели у Дебар.Еве јас би предложил убав закон. Задолжително плукање на вакви по улица.[DOUBLEPOST=1521069307][/DOUBLEPOST]
Она дека само вселената и човековата глупост се безкрајни не е целосна и македонскиот анус е безкраен.
Го пукам копчево по неколку пати,ме тепа нервозаМе цитираш 2 пати за една работа
Ете ме да не се дробишAbe kaj si ti srekjo da ni ja razveselis temata so tvoite dosetlivi slikicki?
avioni se rusat onaka bez najavaНема спас од "џебното вето". Закон не може да стапи на сила без указ (потпис) од Претседател.
Ne ti e vekje vreme za vo krevet. Normalnite deca veke spijatЕте ме да не се дробиш
Сам се закопа бе леле ретарда тешкa сиNe ti e vekje vreme za vo krevet. Normalnite deca veke spijat
Со фантомки и палки требаше пред да гласаат.Наместо дугме за гласање да стискаа дугме да дојде сестрата да им ги смени патките со изметот.Сега е касно освен лично задоволство друго ништо не може да се смени.Не можеше и претседател да стане Командант Форина.
Не можеа и многу други работи за кои не ми се пишува реферати.
Излезот од ситуацијата е еден. Со фантомки и палки на улица. Веќе не може со добро да се оди. Не помина со добро, така да сега може само со лошо.
Ete taka, da se potsetam kako izgleda strastven saren kurtonoiden revolucioner vo najsvetlite mometni od negoviot zivot. A ne ko sega kako posrani.Сам се закопа бе леле ретарда тешк си
Зедовме парите и сега молк, вие кај сте? Нема сендвичи ами масовна преселба у сдсмEte taka, da se potsetam kako izgleda strastven saren kurtonoiden revolucioner vo najsvetlite mometni od negoviot zivot. A ne ko sega kako posrani.