Случувања во Македонија (Генерална дискусија)

За кого би го дале вашиот глас на парламентарните избори во април 2020?

• ВМРО-ДПМНЕ

Гласови: 64 19,0%
  • СДСМ

Гласови: 41 12,2%
  • ЛЕВИЦА

Гласови: 58 17,2%
  • БЕСА

Гласови: 1 0,3%
  • ДУИ

Гласови: 8 2,4%
  • АЛИЈАНСА ЗА АЛБАНЦИТЕ

Гласови: 1 0,3%
  • ДПА

Гласови: 0 0,0%
  • МАКЕДОНСКИ КОНЦЕПТ

Гласови: 5 1,5%
  • ИНТЕГРА

Гласови: 8 2,4%
  • ЕДИНСТВЕНА МАКЕДОНИЈА

Гласови: 3 0,9%
  • Некоја друга

Гласови: 9 2,7%
  • Нема да гласам или ќе го поништам ливчето

Гласови: 139 41,2%

• Вкупно гласачи
    337
Статус
Затворена за нови мислења.
D

Daedalus

Гостин
Опишува збир карактерни особини и менталитет, нешто слично кога на некој скржав ќе му кажеш ебате Влавот, Евреј, Егеец итн. само малце е по така, метафизик.

Парадокс у движење си.
Дур не ти каже некој дека си „шкрет“, се трпи!

jamajka

mode: Calm
Член од
28 април 2007
Мислења
19.577
Поени од реакции
27.422
Опишува збир карактерни особини и менталитет, нешто слично кога на некој скржав ќе му кажеш ебате Влавот, Евреј, Егеец итн. само малце е по така, метафизик.

Парадокс у движење си.
Зошто парадок море.... Шопите се сметаат за племе, исто како Струмјаните Дарданците и сл. Имаат некакво чувство на припадност...

Manga

Golem alat
Член од
21 април 2006
Мислења
7.775
Поени од реакции
5.104
Бог да се чува од некои членови.

Повеќе се навредуваат од зборот шипо него самите они.Мал милион ги има шо се у некој бизнис или дружат некао со Македонци и коа ќе им кажеш "абе ш.иптар" ни малку не се лутат.

У кој универзум живеете.

LordDragonII

Dr.Strangelove
Член од
15 август 2008
Мислења
10.995
Поени од реакции
5.726
Зошто парадок море.... Шопите се сметаат за племе, исто како Струмјаните Дарданците и сл. Имаат некакво чувство на припадност...
Кои се тие Струмјани и Дарданци бре шта причаш ?

S

staycalm

Гостин

Повеќе се навредуваат од зборот шипо него самите они.Мал милион ги има шо се у некој бизнис или дружат некао со Македонци и коа ќе им кажеш "абе ш.иптар" ни малку не се лутат.

У кој универзум живеете.
Ќе му пренесам да се чува :)

LordDragonII

Dr.Strangelove
Член од
15 август 2008
Мислења
10.995
Поени од реакции
5.726

У кој универзум живеете.
Аааа значи треба да си близок, исто како што не секој белец му вика на црнец нига или педер, глуп шоп, брат итн. на некој рандом лик.

D

Daedalus

Гостин
Аааа значи треба да си близок, исто како што не секој белец му вика на црнец нига или педер, глуп шоп, брат итн. на некој рандом лик.
Ја иам другар еден геј и нонстоп му викам „буљаш еден“ и не ми се лути!
Еднаш сум го носел у геј клуб, да му местам дечко. Има ли бољи мулти култи од мене?
За вакви ствари ваљда не :))
Абе нема везе, политички некоректни заебанции се најбоље. Има разлика меѓу говор на омраза и заебанција, се гледа според намерата на тој што ја кажуе. Ја сум егеец и нонстоп се заебавам за егејци на пример. :D

Manga

Golem alat
Член од
21 април 2006
Мислења
7.775
Поени од реакции
5.104
А како тогаш не им е навредливо,значи ако имаш некој бизнис и има корист не му е гајле као го викаш.

Член од
1 ноември 2005
Мислења
2.142
Поени од реакции
1.256
Interesno e da se vidi lekarskiot izveshtaj od priemot na policajkata vo "emergency". Neli mora da kazhe dali ima tragi , modrici, znakovi po teloto koi ukazhuvaat na pretrpeno fizichko nasilstvo. Ama toj izveshtaj e "privacy" se dodeka ne se zpochne sudski proces, do koj sigurno nema da dojde.
A nekoj ako poseduva video klip od sluchajot, ke mu bide najpametno da im go prodadi videoto na MVR i teraj rabota.

S

staycalm

Гостин
Ја иам другар еден геј и нонстоп му викам „буљаш еден“ и не ми се лути!
Еднаш сум го носел у геј клуб, да му местам дечко. Има ли бољи мулти култи од мене?

Абе нема везе, политички некоректни заебанции се најбоље. Има разлика меѓу говор на омраза и заебанција, се гледа според намерата на тој што ја кажуе. Ја сум егеец и нонстоп се заебавам за егејци на пример. :D
Меѓу пријатели такви заебанции се дозволени, ама кон комплетен странец е сосема невкусно и непотребно. Иам и ја другар шо коа ќе ми каже педер или faggot не се лутам туку и ја праам заебанција у тој стил ама не е исто тој да ми каже нешто и да вметне педер и ти да ми кажеш педер, пошо него го знам доволно добро за да ја знам конотацијата у која ми го кажува а тебе не.

Член од
23 ноември 2011
Мислења
14.322
Поени од реакции
32.864
Малце офтопик од вашата дискусија, ама какви лудаци биле извршители на налогот за новомакедонци и новоисторијата, деновиве гостуваа по некои емисии, оној уметникот или што и да е Камиловски и оној вампирот архитект Божиновски, тоа е страшно нешто на какви ликови им се давале проекти што ќе останат со генерации

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom