S
staycalm
Гостин
За вакви ствари ваљда неxD
Се заебаваш ти некад бе у живот?[DOUBLEPOST=1520036999][/DOUBLEPOST]
Знам бе.![]()
![Насмевка :) :)](/styles/default/xenforo/smilies/smile.png)
За вакви ствари ваљда неxD
Се заебаваш ти некад бе у живот?[DOUBLEPOST=1520036999][/DOUBLEPOST]
Знам бе.![]()
Дур не ти каже некој дека си „шкрет“, се трпи!Опишува збир карактерни особини и менталитет, нешто слично кога на некој скржав ќе му кажеш ебате Влавот, Евреј, Егеец итн. само малце е по така, метафизик.
Парадокс у движење си.
Зошто парадок море.... Шопите се сметаат за племе, исто како Струмјаните Дарданците и сл. Имаат некакво чувство на припадност...Опишува збир карактерни особини и менталитет, нешто слично кога на некој скржав ќе му кажеш ебате Влавот, Евреј, Егеец итн. само малце е по така, метафизик.
Парадокс у движење си.
Кои се тие Струмјани и Дарданци бре шта причаш ?Зошто парадок море.... Шопите се сметаат за племе, исто како Струмјаните Дарданците и сл. Имаат некакво чувство на припадност...
Ќе му пренесам да се чуваБог да се чува од некои членови.
Повеќе се навредуваат од зборот шипо него самите они.Мал милион ги има шо се у некој бизнис или дружат некао со Македонци и коа ќе им кажеш "абе ш.иптар" ни малку не се лутат.
У кој универзум живеете.
Аааа значи треба да си близок, исто како што не секој белец му вика на црнец нига или педер, глуп шоп, брат итн. на некој рандом лик.Бог да се чува од некои членови.
Повеќе се навредуваат од зборот шипо него самите они.Мал милион ги има шо се у некој бизнис или дружат некао со Македонци и коа ќе им кажеш "абе ш.иптар" ни малку не се лутат.
У кој универзум живеете.
Ваљда митолошки суштества....според тебе, ама според некои чувтство на некаква припадност...Кои се тие Струмјани и Дарданци бре шта причаш ?
Каде живеат тие Струмјани ?Ваљда митолошки суштества....според тебе, ама според некои чувтство на некаква припадност...
Ваљда по течението на Струма и Струмица,така учевме у школо... Или викаш изумреле до сеа и дошле ѓупци на нивно место...Каде живеат тие Струмјани ?
Ја иам другар еден геј и нонстоп му викам „буљаш еден“ и не ми се лути!Аааа значи треба да си близок, исто како што не секој белец му вика на црнец нига или педер, глуп шоп, брат итн. на некој рандом лик.
Абе нема везе, политички некоректни заебанции се најбоље. Има разлика меѓу говор на омраза и заебанција, се гледа според намерата на тој што ја кажуе. Ја сум егеец и нонстоп се заебавам за егејци на пример.За вакви ствари ваљда не)
А како тогаш не им е навредливо,значи ако имаш некој бизнис и има корист не му е гајле као го викаш.Аааа значи треба да си близок, исто како што не секој белец му вика на црнец нига или педер, глуп шоп, брат итн. на некој рандом лик.
Меѓу пријатели такви заебанции се дозволени, ама кон комплетен странец е сосема невкусно и непотребно. Иам и ја другар шо коа ќе ми каже педер или faggot не се лутам туку и ја праам заебанција у тој стил ама не е исто тој да ми каже нешто и да вметне педер и ти да ми кажеш педер, пошо него го знам доволно добро за да ја знам конотацијата у која ми го кажува а тебе не.Ја иам другар еден геј и нонстоп му викам „буљаш еден“ и не ми се лути!
Еднаш сум го носел у геј клуб, да му местам дечко. Има ли бољи мулти култи од мене?
Абе нема везе, политички некоректни заебанции се најбоље. Има разлика меѓу говор на омраза и заебанција, се гледа според намерата на тој што ја кажуе. Ја сум егеец и нонстоп се заебавам за егејци на пример.![]()