LordDragonII
Dr.Strangelove
- Член од
- 15 август 2008
- Мислења
- 10.995
- Поени од реакции
- 5.726
Педер и педер - се работи за семантична промена.Немој да ме јебеш бре. Ова као има педер и педер. Убичу се
Педер и педер - се работи за семантична промена.Немој да ме јебеш бре. Ова као има педер и педер. Убичу се
Шкиптар е поимот кој го користат они за да се идентификуваат себеси на својот јазик и тоа го поистоветуваат со Албанец....„Ш*птари“ е совршен термин за некои Албанци. Тоа нема врска со националната припадност „Албанец“.
Ја го гледам како големо кретениште Албанец. Како што гледам на пример Македонец кретен. Ова шо го кажуваш ти можда е по твоја логика, ама не и по нивна и за тоа сум сигурен.Не. „ш иптар“, некои го користат како дисфемизам за сите „Албанци“. Али не сите го користат така терминот.
На пример, Албанец е секој што има албанско потекло, се декларира како „Албанец“ и тоа нема врска со неговиот карактер, верувања, религија и слично. Али, има група Албанци што се ретардирани националисти, се понашаат ко животињи, мрзат каури и тепаат каури, па каурите мора да се правдаат дека ги шибнал пајак. Тоа се ш*иптари. Глеј го ко состојба на умот тоа.![]()
Ок тоа, ја кажуем као ја го користам кога ги делам. И други некои што ги знам како го користат...Ја го гледам како големо кретениште Албанец. Како што гледам на пример Македонец кретен. Ова шо го кажуваш ти можда е по твоја логика, ама не и по нивна и за тоа сум сигурен.
= Шоп.Македонец кретен.
Суси еднаш му кажа на Ендру дека има шопска фаца, на една собиранка. Кој удар директно у срце беше тоа за Ендру... После ми плачеше додека се доначукуевме со трилитарка негде на некоја клупа! <3= Шоп.
Шоп е племе, тие луѓе живеат во Македонија, Бугарија и Србија..И шовинистички е тој збор да го користиш како синоним во негативна конотација...= Шоп.
who the fuck even uses that?= Шоп.
доста бе па ти. На, учи таму!who the fuck even uses that?ја не го знам уопште у таа конотација
still not the same but okayдоста бе па ти. На, учи таму!![]()
Навремето се користел како некој вид на дисфемизам, ама така по меко во средини каде што некои несреќници имале допир, искуство со овие митолошки суштества.Суси еднаш му кажа на Ендру дека има шопска фаца, на една собиранка. Кој удар директно у срце беше тоа за Ендру... После ми плачеше додека се доначукуевме со трилитарка негде на некоја клупа! <3
xDstill not the same but okay![]()
Знам бе.Навремето се користел како некој вид на дисфемизам, ама така по меко во средини каде што некои несреќници имале допир, искуство со овие митолошки суштества.
Глеј сега кој говор на омраза.... Па луѓе што се деклрарираат шопи има повеќе него што се декларираа македонци ...Навремето се користел како некој вид на дисфемизам, ама така по меко во средини каде што некои несреќници имале допир, искуство со овие митолошки суштества.
Опишува збир карактерни особини/менталитет, нешто слично кога на некој скржав ќе му кажеш ебате Влавот, Евреј, Егеец итн. само малце е по така, метафизик.Глеј сега кој говор на омраза.... Па луѓе што се деклрарираат шопи има повеќе него што се декларираа македонци ...
Парадокс у движење си.Шоп е племе, тие луѓе живеат во Македонија, Бугарија и Србија..И шовинистички е тој збор да го користиш како синоним во негативна конотација...