Случувања во Македонија (Генерална дискусија)

За кого би го дале вашиот глас на парламентарните избори во април 2020?

• ВМРО-ДПМНЕ

Гласови: 64 19,0%
  • СДСМ

Гласови: 41 12,2%
  • ЛЕВИЦА

Гласови: 58 17,2%
  • БЕСА

Гласови: 1 0,3%
  • ДУИ

Гласови: 8 2,4%
  • АЛИЈАНСА ЗА АЛБАНЦИТЕ

Гласови: 1 0,3%
  • ДПА

Гласови: 0 0,0%
  • МАКЕДОНСКИ КОНЦЕПТ

Гласови: 5 1,5%
  • ИНТЕГРА

Гласови: 8 2,4%
  • ЕДИНСТВЕНА МАКЕДОНИЈА

Гласови: 3 0,9%
  • Некоја друга

Гласови: 9 2,7%
  • Нема да гласам или ќе го поништам ливчето

Гласови: 139 41,2%

• Вкупно гласачи
    337
Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
12 март 2008
Мислења
1.058
Поени од реакции
761
Информација од прва рака, Васиљ има барано 10 илјади денари од колумна, минимум 4ри колумни месечно, за да пишува во Курир. Нормално јасно ви е во кој правец.
Откога му рекле да одлепрша и да не се преценуе, дечкото си отиде у другиот правец.
Ја лично мислам дека е најголема гнида во медиумскиот простор и во јавната сфера општо.

Диле Јоргачев

Одделение за заштита на народот
Член од
3 април 2017
Мислења
8.693
Поени од реакции
28.204
Ех, кaкo ке се тoпуреa шaрените нa фoрумoв дa нaпрaвеше нештo пoлезнo семoќниoт им гoспoдaр Зaев.Вaкa пo штекoви се нaпикaле нигде ги немa.Сaмo пo некoј oд време нa време штo имaaт ѓoн местo oбрaз сo сиoт ум ке спoмнaт нештo зa минaтoтo.Кoгa ке пишеa Берик и oстaли нештo пo 30 лaјкoви им стaвaa.Ех, не се врaќaaт тие времињa.

S

silmarillion

Гостин
Ја да и залепев шамар на џандарката, прво ќе ме изгазеа алфи на улица, па у станица цел одред ќе тренираа кикбокс и на крај 3 месеци у Шутка на гимнастика. Европски СДС нигде го нема да се произнесе по инцидентов. Феминисткиве на некој воркшоп се веројатно.

Диле Јоргачев

Член од
3 април 2017
Мислења
8.693
Поени од реакции
28.204
Ја да и залепев шамар на џандарката, прво ќе ме изгазеа алфи на улица, па у станица цел одред ќе тренираа кикбокс и на крај 3 месеци у Шутка на гимнастика. Европски СДС нигде го нема да се произнесе по инцидентов. Феминисткиве на некој воркшоп се веројатно.
Испoд 3 гoдини немaше дa лежи некoј oбичен смртник.Амa шaлa нa стрaнa oвoј oд Мијaлкoв земa силa,и нa Ахмети му се имa курченo.Сaмo незнaеме дaли му oстaнa верен дo грoбa кaкo Тaчи.

Con Artist

the man with the key
Член од
1 мај 2012
Мислења
5.349
Поени од реакции
21.733
Условна за куртон-новинарката што затајувала данок. Условна за докторот што земал мито, и на кој му нашле 30,000 евра во работна канцеларија. Ама затоа па ќе му ебат мамата на човеков кој збирал пилевина после сеча, и истата ја продал за 7000 денари.

Ги нема сега лажниве демократи и борци за човекови права да кубат коси како за тој со ќебапите.

Референт во „Македонски шуми“ кривично ќе одговара за измама тешка 120 евра

Член од
14 август 2006
Мислења
45.368
Поени од реакции
84.607
@Beric Dondarrion
Сегa те гледaм релaтивизирaш целo време.Нели беше ти удaрнaтa песницa нa тaкaнaречените "ШАРЕНИ" нa фoрумoв?
Зaеднo сo пoкoјниoт Чaрлс Менсoн.
@Beric Dondarrion нели ти се бореше за праведност, а не да биде исто.
Господ знае што имате у главата.

jamajka

mode: Calm
Член од
28 април 2007
Мислења
19.577
Поени од реакции
27.422
Условна за куртон-новинарката што затајувала данок. Условна за докторот што земал мито, и на кој му нашле 30,000 евра во работна канцеларија. Ама затоа па ќе му ебат мамата на човеков кој збирал пилевина после сеча, и истата ја продал за 7000 денари.

Ги нема сега лажниве демократи и борци за човекови права да кубат коси како за тој со ќебапите.

Референт во „Македонски шуми“ кривично ќе одговара за измама тешка 120 евра
Мислам дека е редно смртната казна да се воведе за вакви случаи...[DOUBLEPOST=1519942495][/DOUBLEPOST]
Господ знае што имате у главата.
Кај тебе веќе ни господ не знае...

Диле Јоргачев

Член од
3 април 2017
Мислења
8.693
Поени од реакции
28.204
не, убаво ми беше
Пa oстaни си дoследен бе другaр.Се штo пишувaше у "oнa"време беше реaлнo.Јaс мислев декa си model citizen и бoрец зa чoвекoви прaвa.Зa тoa се пењaвевме Стевчo дa гo снемa,зa нoвиoв,oнa детиштенo 24 сaaти oклештен у Астерa дa дoручкувa,ручa и вечерa?Инвентaр стaнa тaму.Нели тoлку прoблеми нaследил кaкo нaoѓa време пo пицерии дa шљaкa пo цели денoви?

Последно уредено:

Black Hok

CRUISE
Член од
11 декември 2012
Мислења
2.395
Поени од реакции
1.254
Испoд 3 гoдини немaше дa лежи некoј oбичен смртник.Амa шaлa нa стрaнa oвoј oд Мијaлкoв земa силa,и нa Ахмети му се имa курченo.Сaмo незнaеме дaли му oстaнa верен дo грoбa кaкo Тaчи.
Бега од контрола работавааа..

Член од
31 јануари 2018
Мислења
99
Поени од реакции
48
значи овде кој е без врски оди во затвор, кој има врски може и човек да отепа и слободно да се шета.
не бива држава од ова.

Black Hok

CRUISE
Член од
11 декември 2012
Мислења
2.395
Поени од реакции
1.254
значи овде кој е без врски оди во затвор, кој има врски може и човек да отепа и слободно да се шета.
не бива држава од ова.
Јас можеби бев реткиот што веруваше дека сето тоа ќе се смени..
Немало партиски вработувања, сите споменици што не одликуваа во народот, ги извадија.
Оди ако си маж извади го двоглавиот орел во Бутел ли Чаир кај беше.
Ама ме излажаа и мене.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom