А тебе ти смета? Сакаш ли да дојде крај на ваквите глупоштини?Ништо ново. Имаш вакви примери милион и еден у изминативе десет+ години. Веројатно навикнат си и не ти смета.
А тебе ти смета? Сакаш ли да дојде крај на ваквите глупоштини?Ништо ново. Имаш вакви примери милион и еден у изминативе десет+ години. Веројатно навикнат си и не ти смета.
Веќе се кординирани што да кажат, така било во времето на ВМРО така е и сега,Чекај прво да се координираат па ќе дојдат да вршат пацификација.
Дa ти кaжaм oвa ме збуни.Тoј инaку сo Мијaлкoв рaбoтеше, сo брaшнo и бели пецивa aмa тaјнo.Сегa јaвнo пoчнa дa тепa пoлицaјци,реaлнo е зaчудувaчки.Сaмo ми изoстaнувaaт шaрените сo лaвинa oд реaкции и кoментaриНишто ново. Имаш вакви примери милион и еден у изминативе десет+ години. Веројатно навикнат си и не ти смета.
Не му смета, ако преживеал 10 години ќе преживее уште 10 без проблем,А тебе ти смета? Сакаш ли да дојде крај на ваквите глупоштини?
Каде ли се во овие моменти сите оние граџански феминистки од револуцијата што лажеа дека некој во животот сакал да ги ебе и измислуваа дека ги напастувале манијаци да земат да дигнат една хистерија, па некое протестче, па герила акција, па малце #сегакажувам, па ова па она..Кур, штурци, никој нигде.
Добра вест денес е што Таљат ја закажал седницата за законот за јазици на 6ти март, па откако ќе помине законот, конечно ќе можеме да се разбереме и нема веќе да има провокации како оваа на полицајкава денес што претерала. После тој светол ден нема веќе да има вакви испади и конечно коалиционите партнери на Заев ќе ја заиграат најавуваната пипиревка пред неговиот премиерски авторитет.
Во право си, веќе почнаа...Веќе се кординирани што да кажат, така било во времето на ВМРО така е и сега,
@Beric Dondarrion нели ти се бореше за праведност, а не да биде исто.
„Бранко е крив„dpmne gi razgali premnogu albancite, sega nema sila sto ke gi sopre
Кажи.кое е решението?вмро?сдсм?војна?избори?федерација?...Јас не знам зошто прозивате некој да каже нешто за ова кога тие истите земаат пари за тоа што го зборат за лажниот соживот.Мене ме нервира обичниот народ кои сеуште е заспан и не гледадека е дојден ножот до коска.
Има и суви синко.[DOUBLEPOST=1519932789][/DOUBLEPOST]Затоа Грујо бараше 63 пратеници ама ете имало идиоти гласачи инаку да имаше над 63 пратеници ќе беше друго
Sent from my iPad using Tapatalk
Некој „пуч“ заговараше, го уценуваше премиерот со прислушувани материјали од странски извори... па специјалната се откажа од гонење...Сегa некa гo кaжaт примерoт шaрените зa кебaпите и теглaтa aјвaр.Некa кaжaт кaкo некoи лежеле зa кебaпи штo укрaле,други зa теглa aјвaр штo укрaле a некoј тепaл пoлицaец a не лежел.
Копнеам по времињата кога Љуми Бекири се бореше за подобар живот за сите насда земат да дигнат една хистерија,
Грујо е егеец.Ако си ме читал ќе знаеш дека зборувам и негативно за Власите кој работат против интересите на Македонија.А не знам што лошо си видел од Егејците?