Случувања во Македонија (Генерална дискусија)

За кого би го дале вашиот глас на парламентарните избори во април 2020?

• ВМРО-ДПМНЕ

Гласови: 64 19,0%
  • СДСМ

Гласови: 41 12,2%
  • ЛЕВИЦА

Гласови: 58 17,2%
  • БЕСА

Гласови: 1 0,3%
  • ДУИ

Гласови: 8 2,4%
  • АЛИЈАНСА ЗА АЛБАНЦИТЕ

Гласови: 1 0,3%
  • ДПА

Гласови: 0 0,0%
  • МАКЕДОНСКИ КОНЦЕПТ

Гласови: 5 1,5%
  • ИНТЕГРА

Гласови: 8 2,4%
  • ЕДИНСТВЕНА МАКЕДОНИЈА

Гласови: 3 0,9%
  • Некоја друга

Гласови: 9 2,7%
  • Нема да гласам или ќе го поништам ливчето

Гласови: 139 41,2%

• Вкупно гласачи
    337
Статус
Затворена за нови мислења.

jamajka

mode: Calm
Член од
28 април 2007
Мислења
19.577
Поени од реакции
27.422
Јамајко, вреѓаш а после се правиш на Тошо, се ебавам еден саат со тебе веќе.
Пу пу скраја да е.....не шири дезинформации, некој друг е тоа, не сум јас

BTW Одговарам на навредите со иста мера.... има разлика..[DOUBLEPOST=1517787463][/DOUBLEPOST]
И еве, пост погоре напишав да нема веќе рандом твит статуси на темава а он ко за инает постира.
Тричковски е јавна личност, подржувач и борец на новиот режим. Не е рандом статус.

Последно уредено:

VOLK2234

еврофоб и хомоскептик
Член од
16 септември 2008
Мислења
5.517
Поени од реакции
4.387
Пу пу скраја да е.....не шири дезинформации, некој друг е тоа, не сум јас

BTW Одговарам на навредите со иста мера.... има разлика..[DOUBLEPOST=1517787463][/DOUBLEPOST]
Тричковски е јавна личност, подржувач и борец на новиот режим. Не е рандом статус.
И не е твит, туку fb статус. :rolleyes:

LordDragonII

Dr.Strangelove
Член од
15 август 2008
Мислења
10.995
Поени од реакции
5.726
Го нема тој статус, го избришал излгеда мада се гледа дека е идиот.
Статусите на социјалните мрежи ако беа Случувања во Македонија кај ќе ни беше крајот.

jamajka

Член од
28 април 2007
Мислења
19.577
Поени од реакции
27.422
Статусите на социјалните мрежи ако беа Случувања во Македонија кај ќе ни беше крајот.
Па за жал се, доказ за тоа е режимот се замени со идиотизам.

мкд владе

arch-enemy
Член од
21 ноември 2009
Мислења
19.474
Поени од реакции
24.213
А што е причината патриотиве да се палат на огромната бројка демонстранти во Грција?
Дека небањати затоа. Туку ти не се радуваш на големата излезеност па макар и на небањати. Не беше едно време за улична демократија или ти помина?[DOUBLEPOST=1517788657][/DOUBLEPOST]
Никој не дава објаснување, ни за едното ни за другото, ко нас да ни мења нешто колку луѓе имало на собирот...
Ни менва ни менва, и тоа како ни менва.

Член од
22 јули 2010
Мислења
32.528
Поени од реакции
81.967
Дека небањати затоа. Туку ти не се радуваш на големата излезеност па макар и на небањати. Не беше едно време за улична демократија или ти помина?
Како да ти објаснам, нацртам или доловам дека ме боли цеф за демонстрации кои што не ме засегаат? :)

VOLK2234

еврофоб и хомоскептик
Член од
16 септември 2008
Мислења
5.517
Поени од реакции
4.387
Еве го

Член од
22 јули 2010
Мислења
32.528
Поени од реакции
81.967
Пробај. Ете почни од тоа во која смисла не те засегаат.
Која е потребата да ти објаснувам дека не ме интересираат протести кои не се случуваат во Македонија и не ме засегаат на „овој или оној“ начин?

мкд владе

arch-enemy
Член од
21 ноември 2009
Мислења
19.474
Поени од реакции
24.213
Е што ни менва ?!? Ќе одбереме име по наш терк ако има некоја точна бројка ?
Не баш точна бројка ама менува дали се 50 души како кај нас или колку рече официјално полицијата нивна 140000. Генерално колку повеќе ( до одредена граница )кај нив толку позаебано за нас. Затоа едните си наддаваа , другите секој 10ти го броеја ;).

VOLK2234

еврофоб и хомоскептик
Член од
16 септември 2008
Мислења
5.517
Поени од реакции
4.387
Добро, не ме/не интересираат глупи твитерџии или било какви идиоти по социјалните мрежи.
Така се развива дискусија, мислења, за/против, ако требаше да те читаме тебе, ваоо, берик и алмеида, кај ќе ни беше крајот.

LordDragonII

Dr.Strangelove
Член од
15 август 2008
Мислења
10.995
Поени од реакции
5.726
Така се развива дискусија, мислења, за/против, ако требаше да те читаме тебе, ваоо, берик и алмеида, кај ќе ни беше крајот.
Ако сакаш таква дискусија оди пиши му на фејсбук или на твитер.

jamajka

Член од
28 април 2007
Мислења
19.577
Поени од реакции
27.422
Не баш точна бројка ама менува дали се 50 души како кај нас или колку рече официјално полицијата нивна 140000. Генерално колку повеќе ( до одредена граница )кај нив толку позаебано за нас. Затоа едните си наддаваа , другите секој 10ти го броеја ;).
Абе јас не сум најумен, и можеби грешам, ама крајниот резултат не верувам дека ќе биде зависен од овие 2 протести... Ако беше така во 1991 во Солун имаше 1М на сличен ваков протест... Ако гледаш од таа дистанца, они се бајаги ослабени во ставовите... башка имаше и контра протест како таков...

Ама без разлика на све, не верувам дека ќе ни смени нешто све ова. Заев кажа на нивната телевизија, немаме црвени линии....

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom