Ostaj go nego, sigurno nemoze da odi vo "оустрејлија или САД" zasto uste ceka brojce za Bugarski pasos, ili vekje go imaat odbieno Bugarite, zatoa izgleda frustraciite gi leci na forumov. Dostoinstvoto ne moze da se isturi so inka preku uvoto. Nekoi lugje se rodeni so "odredeni karakteristiki" (ili so deficit na istite) .Shto, sega treba tvoeto ceneto mislenje da go zemam predvid i da komentiram za MK ili da ne komentiram. A ti tolku vidovit pa znaesh dali mene isto mi se fakja kako ke trgnat rabotite vo MK. Ti chinam raspolagash so nekoja statistika koja kazhuva deka onie shto se iseluvaat vo оустрејлија или САД stanuvaat ekstra glupavi? A pak vie shto ste vo MK epten umni ostanavte.
A kakov air ima drzhavata od takvi kako tebe shto ja narekuvaat vukojebina, pokazhete barem malku respekt kon drzhavata, i koj faktor si ti da mudruvash koj ima pravo a koj nema da diskutira za MK. A ti si siguren deka toj shto plakja danok vo MK doprinesuva poveke od nekoj shto shto od stranstvo finansiski izdurzhuva familija? So deneshnava info tehnologia sekoj mazhe da ja znae situacijata vo MK kade i da zhivee.
На која дијаспора мислиш на албанската или грчката?Има муабети дека овие од дијаспората кога доаѓале овде, биле изненадени што во куќите сме имале чешми за вода (ваљда очекувале пумпи и бунари негде у бавча). Богами од таа перспектива, во 1994 и 1995 имавме екстра развиена економија.
Многу си смешен, еј. Забораи само да кажеш дали има вистинска љубов и искрено пријателство...На која дијаспора мислиш на албанската или грчката?
Никаде не можам да најдам импресум или уредник, автори и сл. на сајтов, лудо ме интересира кој ги пишува и кој ги уредува содржинитеСорос го Впрегна Слугата Заев во Својата Криминална Мрежа за Рушење на Трамп и Поставување на Хилари!
http://kolozeg.info/2018/01/28/сорос-го-впрегна-слугата-заев-во-своја/
Ако се прашувате која воопшто би можело да биде темата на разговор, еве да ви помогнеме. Единствена заедничка тема на разговорот на продажниот квислинг Заев со неговиот господар, Сорос во Давос, Швајцарија, би можела да биде како Македонскиот платеник и предавник најкорисно да се вклучи во глобалната криминална мрежа на Сорос за уривање на легитимно избран претседател на САД и поставување на поразената Хилари Клинтон на негово место!
Фамилијата е најјако...да тетовираш директор на државна агенција на газот, интелект на ниво на некој бабун што скока по гранки.Замисли да имаше анархистички дух во дел од населениево кај нас. Али шо зборам и ја друга свест е тоа. Ние сакаме некој да раководи со нас, да му слугуваме а он да не штити. НАТО Русија ју нејм ит.
ПффФамилијата е најјако...да тетовираш директор на државна агенција на газот, интелект на ниво на некој бабун што скока по гранки.
Кога ќе се впрегне муртинскиот сега, трамп нека му ја мисли...Никаде не можам да најдам импресум или уредник, автори и сл. на сајтов, лудо ме интересира кој ги пишува и кој ги уредува содржините
Некој од форумов, 100посто.Никаде не можам да најдам импресум или уредник, автори и сл. на сајтов, лудо ме интересира кој ги пишува и кој ги уредува содржините
Некој понебитен со помалце моќ и влијание најди да ни каже нешто . Пошто како што памтам, Сириза на Ципрас се изнедри од вакво некое дувло на небањати хипици, па и он у неколку други реченеци преку министерот за надворешни стварно нешто ни кажа пред некој ден.чка ви материна заведена...све ви кажаа анархистиве у една реченица.
"In Greece-Macedonia-Albania
The enemy is in banks and ministries"
Graffiti in #Athens, #Greece
Прегледај го приврзокот 184984
Љубов меѓу кого?Меѓу дијаспориве на нашиве ни пријателски земји?Многу си смешен, еј. Забораи само да кажеш дали има вистинска љубов и искрено пријателство...
Милион пати подобар одколку да си 30+ и да си про - монархија, тоа е веке серизона болест а од филм ќе излезеш кад тад.Супер за возење е тој анархистички филм додека не напуни човек 18 години.
горе-доле, ист свет на фантазии еМилион пати подобар одколку да си 30+ и да си про - монархија, тоа е веке серизона болест а од филм ќе излезеш кад тад.