Случувања во Македонија (Генерална дискусија)

За кого би го дале вашиот глас на парламентарните избори во април 2020?

• ВМРО-ДПМНЕ

Гласови: 64 19,0%
  • СДСМ

Гласови: 41 12,2%
  • ЛЕВИЦА

Гласови: 58 17,2%
  • БЕСА

Гласови: 1 0,3%
  • ДУИ

Гласови: 8 2,4%
  • АЛИЈАНСА ЗА АЛБАНЦИТЕ

Гласови: 1 0,3%
  • ДПА

Гласови: 0 0,0%
  • МАКЕДОНСКИ КОНЦЕПТ

Гласови: 5 1,5%
  • ИНТЕГРА

Гласови: 8 2,4%
  • ЕДИНСТВЕНА МАКЕДОНИЈА

Гласови: 3 0,9%
  • Некоја друга

Гласови: 9 2,7%
  • Нема да гласам или ќе го поништам ливчето

Гласови: 139 41,2%

• Вкупно гласачи
    337
Статус
Затворена за нови мислења.

мкд владе

arch-enemy
Член од
21 ноември 2009
Мислења
19.489
Поени од реакции
24.250
Дај молимте извади мој пост и закопај ме!
Ти биди прв!
Лесно ќе ти биде, пошто имам такви постови во изобилство.(y)

Ќе станеш познат и сите други куртони ќе се осоколат и они ќе почнат и лом ќе ме напраите. Ајде! Ја имате мојата подршка.
Смотан, не морам ни пост да ти барам. Цела тема имаш отворено каде се глупираш за сите пари. Ти текнува на старецот кој го отепаја ради Катица. Колку гомна имаш само таму за јадење како за почеток, но колку за поента мислам дека е сосем доволно.

kano

Farang
Член од
27 ноември 2014
Мислења
13.811
Поени од реакции
25.272
Не е точно.
Не одлежа ни ден, а беше осуден на шест месеци, што само по себе е смешно скоро колку и твоето битисување на форумов.
tocno e.

da ne bese do sega ke huntava ke go zatvorese.

toa sto ne se pisuvalo po vesnici pa ti nemas poima si e tvoj problem. dzabe zivees u MKD, cel zivot slepec si bil i ostanal.

aj sega pak kazi ni za smilkovsko i kako nema sipt@rska platforma kurtone

Член од
14 август 2006
Мислења
45.454
Поени од реакции
84.866
Смотан, не морам ни пост да ти барам. Цела тема имаш отворено каде се глупираш за сите пари. Ти текнува на старецот кој го отепаја ради Катица. Колку гомна имаш само таму за јадење како за почеток, но колку за поента мислам дека е сосем доволно.
Абе и јас можам да кажам дека си паметен и умен, ама никој нема да ми поверува на збор ако немам пост или некое твое дело, изјава... да приложам.
Па така и ти. Викни ги другарчињата и извадете ми мој пост со кој ќе ме закопате. Можете вие. Ги има тие постови толку многу.

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
tocno e.

toa sto ne se pisuvalo po vesnici pa ti nemas poima si e tvoj problem. dzabe zivees u MKD, cel zivot slepec si bil i ostanal.

Жими таквото одлежал Зекиров :) ја платија фамилијата на старецот за да не се бунат и се се заташка.

мкд владе

arch-enemy
Член од
21 ноември 2009
Мислења
19.489
Поени од реакции
24.250
Абе и јас можам да кажам дека си паметен и умен, ама никој нема да ми поверува на збор ако немам пост или некое твое дело, изјава... да приложам.
Па така и ти. Викни ги другарчињата и извадете ми мој пост со кој ќе ме закопате. Можете вие. Ги има тие постови толку многу.
Ti mu ja posocuvas cela tema koja sam ja otvori, se izglupira i izede gomna za site pari, toj post bara:facepalm:.
Dobro de odberi si od tamu po svoj izbor.
Sakas link ili sam ke se snajdis.

Член од
14 август 2006
Мислења
45.454
Поени од реакции
84.866
tocno e.

И да си у право (а не си), најбоље е дека го браниш со тоа - си одлежил бе човекот. Што се буниме ние уопште, коа ете го осудиле и си одлежил. само да се наоѓало замерки.

(6 месеци за згазен човек на пешачки, со мотор 200 на саат, колку и да си пушел у задгранични комитети нема шанси за такво дело кај Грујо, ни ти, толку да добиеш)[DOUBLEPOST=1517076262][/DOUBLEPOST]
Ti mu ja posocuvas cela tema koja sam ja otvori, se izglupira i izede gomna za site pari, toj post bara:facepalm:.
Dobro de odberi si od tamu po svoj izbor.
Sakas link ili sam ke se snajdis.
Знам дека со благо ретрдирани е неблагодарна дискусија, али еве задњи пут:
Цитирај ми пост, од моите многу такви постови. Пиши го проблемот во постот, објасни што е толку неморално или неетички, или неконзистентно или која и да ти е замерката. Пиши друг пост кој се коси со тоа или како сакаш образложи.
Кажи зашто е така и закопај ме, да не смеам да писнам више.

Последно уредено:

мкд владе

arch-enemy
Член од
21 ноември 2009
Мислења
19.489
Поени од реакции
24.250
И да си у право (а не си), најбоље е дека го браниш со тоа - си одлежил бе човекот. Што се буниме ние уопште, коа ете го осудиле и си одлежил. само да се наоѓало замерки.

(6 месеци за згазен човек на пешачки, со мотор 200 на саат, колку и да си пушел у задгранични комитети нема шанси за такво дело кај Грујо, ни ти, толку да добиеш)[DOUBLEPOST=1517076262][/DOUBLEPOST]
Цитирај ми пост, од моите многу такви постови. Пиши го проблемот во постот, објасни што е толку неморално или неетички, или неконзистентно или која и да ти е замерката. Пиши друг пост кој се коси со тоа или како сакаш образложи.
Cisto se somnevam, obraz gjon imas. Ali veke ako insistiras(namesto da si pokutis) ke ti udovolam malce pokasno. Moze?

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
uste ve lazat komunjarite be....
Знаеш чив другар е, имаш гледано слики верувам и ќе скопчаш од каде знам, така да никој ништо не ме лаже :) со фората дека некој одлежал Х месеца во затвор, само ќе те запознаам со тарифата за лежење кај нас. Плаќаш некаде од 20,000 евра па нагоре и некој влага во затвор наместо тебе, секако цената варира со времетраењето на казната. Само што тука само ја исплатија фамилијата да не дрдори и се' се заборави.

Член од
14 август 2006
Мислења
45.454
Поени од реакции
84.866
Cisto se somnevam, obraz gjon imas. Ali veke ako insistiras(namesto da si pokutis) ke ti udovolam malce pokasno. Moze?
Сега откога видов дека си сериозен, малку ме подисплаши, да ти кажам право. Боље да си ќутам, а?

kano

Farang
Член од
27 ноември 2014
Мислења
13.811
Поени од реакции
25.272

abe kurtonu aj zemi zamaraj za sustinski raboti ko ljockarskata platforma, novite zadolzuvanja i red drugi raboti. mi zboris za covek sto si odlezal za delo a nekako slabo da prokomentirase za 650te pomiluvanja i faktot deka pola albanska mafija ja oslobodi tvojot svetec. Ne dosagaj dzabe

Член од
20 јули 2014
Мислења
3.381
Поени од реакции
8.990
Не одлежал ден тој, бе. Или, еве, ако ги одлежал тие шест месеци, нека пише кој било од овде во конкретно кој период ја отслужил казната, одма ќе провериме по Фејсбук и Инстаграм дали лежел во затвор или на некоја плажа...

kano

Farang
Член од
27 ноември 2014
Мислења
13.811
Поени од реакции
25.272
Знаеш чив другар е, имаш гледано слики верувам и ќе скопчаш од каде знам, така да никој ништо не ме лаже :) со фората дека некој одлежал Х месеца во затвор, само ќе те запознаам со тарифата за лежење кај нас. Плаќаш некаде од 20,000 евра па нагоре и некој влага во затвор наместо тебе, секако цената варира со времетраењето на казната. Само што тука само ја исплатија фамилијата да не дрдори и се' се заборави.

znam i znam deka odleza, znaci ne zboram na pamet slobodno prasaj go drugar mu ke ti kaze cel kup interesni slucki... semki mu nosea u kelija ;)

Член од
12 март 2009
Мислења
20.772
Поени од реакции
17.000
Половина од овдешниве се со бугарски пасош.
тоа не е проблем, па и многу блгарски државјани од Блгарија се чувствуват македонци ( шопите)..
туку шу праиме сега, (н)и змија (н)и магаре..

Мицотакис не му даде поддршка на Ципрас за името: Направи отстапки без конкретни и неповратни добивки

Всушност не е голем проблем што зајко кокорајко вети промена на имињата на автопатот и аеродромот, ако не биде ништо од преговорите што е проблем да ги преименуваме во
Suleiman the Magnificent
набргу ќе дојде ферман од грчиштата вратете ги имињаата како што си беа :icon_mrgr:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom