Ептен вријам. Чадам буквално.
А и немаш забележано дека ова почна ептен стандард да се користи, демек ти се смејат другите. Кој сте бе вие другите? Оние издигнатите, просветлените или по народот вака попознати како шарените куртончиња кои испаднавте најголеми тркала. На нив мислиш ми се смејат. Слободно нека се смејат. Тебе ко не ти беше битно дали ти се смееја кога ни објаснуваше за естетски причини поради кои нејќиш двојазичност на форумот а тастатурата си ја искрши од објаснување како тоа било полезно и потребно и дека радо ја користиш во секојдневието, мене искрено око не ми трепнува. Па кога ќе се сетам како стручно ни ја објасни поврзаноста на цената на дизелот со регулаторна и акцизата незнаев дали да те жалам или да ти се смејам. Ама битно другите ми се смееле
![Facepalm :facepalm: :facepalm:](http://forum.kajgana.com/styles/default/xenforo/emot/facepalm.gif)
.
Ај нека ти биди, тапшајте се по рамо колку сте паметни. Уште тоа изгледа ви остана во арсеналот пошто за се друго шо го дрвевте тука како ве измочаја, триста матни не ве перат
![Тажен :( :(](/styles/default/xenforo/smilies/frown.png)
.
П. С околу кладењето прво не е забрането на форумот, а како друго за разлика од вас рајските птици немам право на бан така да и немам некој избор на дејствија кога некој класичен гомнојадец сака да се продаде како локум.