Случувања во Македонија (Генерална дискусија)

За кого би го дале вашиот глас на парламентарните избори во април 2020?

• ВМРО-ДПМНЕ

Гласови: 64 19,0%
  • СДСМ

Гласови: 41 12,2%
  • ЛЕВИЦА

Гласови: 58 17,2%
  • БЕСА

Гласови: 1 0,3%
  • ДУИ

Гласови: 8 2,4%
  • АЛИЈАНСА ЗА АЛБАНЦИТЕ

Гласови: 1 0,3%
  • ДПА

Гласови: 0 0,0%
  • МАКЕДОНСКИ КОНЦЕПТ

Гласови: 5 1,5%
  • ИНТЕГРА

Гласови: 8 2,4%
  • ЕДИНСТВЕНА МАКЕДОНИЈА

Гласови: 3 0,9%
  • Некоја друга

Гласови: 9 2,7%
  • Нема да гласам или ќе го поништам ливчето

Гласови: 139 41,2%

• Вкупно гласачи
    337
Статус
Затворена за нови мислења.

k3b

Член од
17 декември 2010
Мислења
2.811
Поени од реакции
4.287
Само кажи зошто сдс носи закон кој веќе дпмне го донел.
?
Нивна работа бе човек, не сум патриот и не ме интересира ти пишав сто пати погоре. Што не се соберите ГДОМ, тврдокорни, гладни. јадени, да протестирате против ова што Заев и го прави на Македонија? Еве на форумов ве има барем неколку војводи. Организирајте нешто

Член од
16 јануари 2014
Мислења
2.342
Поени од реакции
1.619
?
Епа, како можи сдсм да изгласува исти закон кој веќе постои? Јас тоа те прашувам.
Значи грујо изгласи двојазичност зад грбот на граѓаните во 2008 , дури и во највисокиот орган на Републиката почна да се употребува албанскиот благодарение на тој закон, а тебе ти е крива СДСМ за тоа?
Друг ја исплеска работава за тоа што се зборува албански во институциите, тогаш не беше ни планирано дека СДСМ ќе дојде на власт.
Додуша сеуште нема изгласано ништо и пак се зборува албанскиот, и пак ти е крива СДСМ , чудна работа.

V

viktora

Гостин
Кур ме боли зошто гласаат како што гледаш. Само ти еве како голем патриот пак да те прашам зошто немаш еден пост против гомната што ги направи дпмне овие 11 години?

Ме остави без зборови, стварно немам што да кажам после ова. Ме уби!! Ти фали само оваа прекрасна мисла да ја збогатиш со некој твит или некоја слика како на пример со ќерка му на Заев.
Како тоа курот те боли кој што изгласал а од друга страна се испостра за законот од 2008?
Иначе за твоја информација курот ме заболе за Грујо и компанија за разлика од тебе кој добива такихардија со само спомнување на СДС.[DOUBLEPOST=1513987087][/DOUBLEPOST]
?
Штабот е затворен.Одговор утре после 8 часот кога ќе го отворат.

VOLK2234

еврофоб и хомоскептик
Член од
16 септември 2008
Мислења
5.517
Поени од реакции
4.387
Нивна работа бе човек, не сум патриот и не ме интересира ти пишав сто пати погоре.
Како тоа не ве интересира кога сте сигурни дека Грујо го донел уште во 2008?

k3b

Член од
17 декември 2010
Мислења
2.811
Поени од реакции
4.287
Како тоа курот те боли кој што изгласал а од друга страна се испостра за законот од 2008?
Иначе за твоја информација курот ме заболе за Грујо и компанија за разлика од тебе кој добива такихардија со само спомнување на СДС.
Мене ми е гајле и за тој во 2008ма. Исто и за сдс и за дпмне. Битно е дпмне да заврши кај што му е местото. Само ти и уште некој од војводите овде по цел ден те едно исто го верглате. Па еве да те прашам пошто толку си загрижен за Македонија зошто ти смета ова сега а тоа во 2008ма и останатите гомнарии од дпмне не ти сметаат?

V

viktora

Гостин
Мене ми е гајле и за тој во 2008ма. Исто и за сдс и за дпмне. Битно е дпмне да заврши кај што му е местото. Само ти и уште некој од војводите овде по цел ден те едно исто го верглате. Па еве да те прашам пошто толку си загрижен за Македонија зошто ти смета ова сега а тоа во 2008ма и останатите гомнарии од дпмне не ти сметаат?
Зошто не се исти закони.Да беа исти само ќе го спроведеа законот од 2008 а не нов да носат.За Грујо ти пишав.
Сега свиркај си и мисли си дека си ме заебал.

k3b

Член од
17 декември 2010
Мислења
2.811
Поени од реакции
4.287
Зошто не се исти закони.Да беа исти само ќе го спроведеа законот од 2008 а не нов да носат.За Грујо ти пишав.
Сега свиркај си и мисли си дека си ме заебал.
Греота е со тебе да се заебава човек. Туку види организирајте нешто протести или што и да е, онака како вистински војводи.

P

psychostasia

Гостин
Греота е со тебе да се заебава човек. Туку види организирајте нешто протести или што и да е, онака како вистински војводи.
На Грујо пунтото му се расипало, инаку досега ќе ги водеше на протести војводите.

S

silmarillion

Гостин
Се надевам ВМРО ДПМНЕ прекинува да постои како партија заедно со сите попратни елементи. Уште истово на СДС да и се деси и да кажеме дека сме мрднале метро напред. Во спротива...

Член од
12 март 2009
Мислења
20.155
Поени од реакции
16.293

имаше и на времето вработени во државна служба да мора да земат плата преку некоја Државна Банка, ама никогаш немале присила да мора да земат платежни картички ... како и да е СРАМОТА...

Член од
20 јули 2016
Мислења
7.783
Поени од реакции
5.056
Епа, како можи сдсм да изгласува исти закон кој веќе постои? Јас тоа те прашувам.
Значи грујо изгласи двојазичност зад грбот на граѓаните во 2008 , дури и во највисокиот орган на Републиката почна да се употребува албанскиот благодарение на тој закон, а тебе ти е крива СДСМ за тоа?
Друг ја исплеска работава за тоа што се зборува албански во институциите, тогаш не беше ни планирано дека СДСМ ќе дојде на власт.
Додуша сеуште нема изгласано ништо и пак се зборува албанскиот, и пак ти е крива СДСМ , чудна работа.
Во 2008 Сдсм не се бунеше за законот. Во 2017 та вмро излезе на улица дури и влезе во собрание...две различни планети се сдсм и вмро кога станува збора за националните интереси. Вмро е едно 10 пати по патриотска од сдсм.

Член од
16 јануари 2014
Мислења
2.342
Поени од реакции
1.619
Во 2008 Сдсм не се бунеше за законот. Во 2017 та вмро излезе на улица дури и влезе во собрание...две различни планети се сдсм и вмро кога станува збора за националните интереси. Вмро е едно 10 пати по патриотска од сдсм.
HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA

k3b

Член од
17 декември 2010
Мислења
2.811
Поени од реакции
4.287
Тоа е тој докторат! Тоа е тој 149 IQ

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom