Björn
Does Your Mother Know?
- Член од
- 14 август 2006
- Мислења
- 44.962
- Поени од реакции
- 83.283
Ми се свиѓаш.Што си ти толку заинтересиран за мене...
Ми се свиѓаш.Што си ти толку заинтересиран за мене...
Вистински патриот прво ќе се праша зашто на просечна плата од 200 евра и висок степен на сиромаштија синовите на Мијалков студираат у Монако. Села е небитен кога ќе си го поставиш тоа прашање. Секој што крена рака на Села беше за да биде виден од Мијалков и Грујо за евентуален личен бенефит. Слика со нив и слично.Секој вистински патриот во таква прилика би го тепал села.
Јас сум го поставил ова прашање на ред вмровци, најчестиот одговор е: Крадат, ама бар ги чуваат националните/државните интереси. (не дека јас сум патриот, ме интересирало што глупост им е всадена во главата...)Вистински патриот прво ќе се праша зашто на просечна плата од 200 евра и висок степен на сиромаштија синовите на Мијалков студираат у Монако. Села е небитен кога ќе си го поставиш тоа прашање. Секој што крена рака на Села беше за да биде виден од Мијалков и Грујо за евентуален личен бенефит. Слика со нив и слично.
Гарант највечи фраер ќе биде со таа слика на телефон, у тие шабански места кај што искачаат и слушаат музика СпанџБоб што ја слуша.Секој што крена рака на Села беше за да биде виден од Мијалков и Грујо за евентуален личен бенефит. Слика со нив и слично.
Верглач, кур ме боли за востанието. Не туку верглај на празно.Де бе изјасни се, остај ти халуцинации и приказни за мали деца. Не збораме за некаде пичке си материне па ајде не може да се провери информацијата. Ако сметаш дека лажам бујрум демантирај ме.
И што сите како попарени бегате од одговорот како посрани. И Ти и мафо се понашате како рандом бугар на форумот кога ќе ги прашаш што бил Гоце Делечев. Ај Мафо можи и не е од Прилеп ама ти сигурно знаеш од прва рака, така да не се мангупи за џабе , напиши јасно и недвосмислено кога го кренавте востанието.
Само синовите на Мијалков студираат во странство? Ај веќе кога имаш информации дај кажи , направи една листа чии синови и ќерки каде студирале или работат и од едните и од другите , секако со нагласок на малата плата и сиромаштија.Вистински патриот прво ќе се праша зашто на просечна плата од 200 евра и висок степен на сиромаштија синовите на Мијалков студираат у Монако. Села е небитен кога ќе си го поставиш тоа прашање. Секој што крена рака на Села беше за да биде виден од Мијалков и Грујо за евентуален личен бенефит. Слика со нив и слично.
Дaли бил глуп или пaметен,дaли бил свесен или несвесен,дaли Грујo гo пoслушaл или нa свoјa рукa oтишoл кoј му се сити декa ке гo ебaт зaштo гo тепaл Селa пoкoленијa дa му стрaдaaт.Никaд рaдoст у куќa дa немaaт.Лично мојата фамилија не го гласа од 2012.[DOUBLEPOST=1508323155][/DOUBLEPOST]
Секој вистински патриот во таква прилика би го тепал села.
Може стварно не им е најглуп на форумов. (таа титула е стварно тешко да се држи у тоа друштво)Верглач, кур ме боли за востанието. Не туку верглај на празно.
Така е во право си.Партиските ботови не можат да го разберат.Вистински патриот прво ќе се праша зашто на просечна плата од 200 евра и висок степен на сиромаштија синовите на Мијалков студираат у Монако. Села е небитен кога ќе си го поставиш тоа прашање. Секој што крена рака на Села беше за да биде виден од Мијалков и Грујо за евентуален личен бенефит. Слика со нив и слично.
катастрофалната политика на ВМРО во последни 10 години не само што ја остави Македонија презадолжена, со 200.000 вработени во администрација, со просечна плата од 11.000 денари кај 50% вработени и просек од 300,000 денари кај 1% вработени, со недостиг на струја, со најзагадени градови во светот, со милион иселени Македонци, претежно високо стручен кадар и недостаток на лекари, медицински сестри..... како и огромни дупки во здравство и пензискоTie стотици милиони евра луксузни лимузини зајко ќе ги продаде и ќе купи 400 возила Итна Помош, а бидејќи нема толку доктори ќе увеѕеме доктори од Албанија ( како гинекологот во Шутка цити), а ако нема толку ни во Албанија има Мигранти доктори, стручни се за пресадување глава ( за сечење)
Груевски нема никогаш радост во куќа да има.Се ќе му се врати.Не само што украде тука и жигоса многумина млади животи.Дaли бил глуп или пaметен,дaли бил свесен или несвесен,дaли Грујo гo пoслушaл или нa свoјa рукa oтишoл кoј му се сити декa ке гo ебaт зaштo гo тепaл Селa пoкoленијa дa му стрaдaaт.Никaд рaдoст у куќa дa немaaт.
значи мерцедесот на грујо е еднаков на 20.000 месечни социјални помоши за семејстваНе кога ќе процени, туку кога Зајко ќе престане да ги слуша, а ДУИ мислам дека можат да ја пуштат во историјата секој момент, ќе видеме како ќе биде 2 круг дали ќе ги обединат сите гласови против или ќе ги растурат таквите групирања.
+ бонус
[DOUBLEPOST=1508314168][/DOUBLEPOST]
Ќе ги сонуваш тие 50е, нешто над 3000 е за повеќечлено семејство и тоа само првата година (ако не менувале нешто), за 1 член е околу 1к, за 2 над 1,5к, за 3 2к и нешто итн.
Незнам за нив можда на каса кога купуваат пелени за децата им викаат на касиерките “Цела да е” и со тоа е платено се. Ја за жал морам од банкомат да вадам кеш на кој не пишува ни патриотизам ни партија ни ништо.Јас сум го поставил ова прашање на ред вмровци, најчестиот одговор е: Крадат, ама бар ги чуваат националните/државните интереси. (не дека јас сум патриот, ме интересирало што глупост им е всадена во главата...)
Кој се сити на тепачот најлошо да му било.Дaли бил глуп или пaметен,дaли бил свесен или несвесен,дaли Грујo гo пoслушaл или нa свoјa рукa oтишoл кoј му се сити декa ке гo ебaт зaштo гo тепaл Селa пoкoленијa дa му стрaдaaт.Никaд рaдoст у куќa дa немaaт.
Абе ко ке се најдиш во небрано се нешто курот те боли ама тоа е како да речам информација од општа култура. Ете некни неработен ден а незнаеш за што. Сигурно не си до толку затуцан?Верглач, кур ме боли за востанието. Не туку верглај на празно.
Знам јас колку се платите и во Гентерм и во Кромберг и во останатите "инвестиции" од грујо. Знам и кој работи во нив и кој шефува со испосраната книшка од дпмне.
Туку шо е работава шо се бараат толку работници дури од други градови да не си запознат? Или нема во Битола невработени па сеа од Прилеп се бараат и обратно? Исто и во Кавадарци гледам, и таму изгледа сите се вработија па од Прилеп бараат гледам.