Klin
Колце
- Член од
- 6 јануари 2014
- Мислења
- 4.409
- Поени од реакции
- 7.865
Сиктер беОди чешлај му го на Апасиев искубениот, ви еем тоа комунисите по Грегоријански календар.
Сиктер беОди чешлај му го на Апасиев искубениот, ви еем тоа комунисите по Грегоријански календар.
Плуќата не се чисти за една година ако си пушач 11 години.Не ставаме на кантар, не амнестирам никој (за разлика од некои), ама не им де сјајни почетоциве...
Алооо Митре јас се радувам Грујо шо го избришаа.Ама ова дали некој би го средил?Некогаш и некој морат...или ќе тераме по старо.не е тоа од сега ставено. и за време на минатите тоа стоело на ѕидот само изгледа тогаш не ви пречеше.
Абе цепај дрва, ви еем тоа комунистите шупливи.Сиктер бе
Антифриз растворен или пак на уфо си м, секта?Абе цепај дрва, ви еем тоа комунистите шупливи.
Не се уште прекинати цигаритр, па да зборуваме за чистење.По би рекол дека Вест плаво и Вест црвено трујат на периоди.Катрани....Плуќата не се чисти за една година ако си пушач 11 години.
Ами или запад или исток. Таму е иднинатаНе можиме ред да фатиме, тоа е генетски, чорбаџии со турците, срби, бугари, заколнати комунисти па капиталисти, ете сеа следно не знам шо...неам ген таков.
Чекај сеа ВМРО е проблем, не ДПМНЕ, ова историското. ОВК и експозитурата АНА се востаници...еј која мизерија сме.Алооо Митре јас се радувам Грујо шо го избришаа.Ама ова дали некој би го средил?Некогаш и некој морат...или ќе тераме по старо.
Како така ги притвориле тепачите на СељаК,а тој не е чепнат џа говор на омраза еее....шупак цивилизације сме.
до сега се дадени околу 300 милиони евра за странски инвестиции, со договори кои важат следни 10 години а кој ова влада мора да ги испочитува, на разни начини (директни пари, обука ослободување од давачки царини и даноци...) ќе се одлеат уште најмалце 100 милиони евра.Што си се фатил за тое 40 000 евра. Дај потпора за таа констатација.
Па ако си пушел 50-60 години , до смрт нема да се исчистиш.Плуќата не се чисти за една година ако си пушач 11 години.
Абе оди пуштај чешмите по дворовите на комшиите, ви еем тоа комунистите со вишок прсти на рацете.Антифриз растворен или пак на уфо си м, секта?
Не е уште комплет договорено, така ми изгледа, ама сега веќе сигурно е едно од тие две.Ами или запад или исток. Таму е иднината
Според мене свесно го пуштија Поповски низ вода,со тоа што го ставија на парламентарните во прва изборна со пораз да не помислува на тоа.Пандов вчера рекол дека големи се шансите Никола Поповски да застане на чело на партијата.
Абе оди пак кози тепајте ви ееем тоа удбашите.Абе оди пуштај чешмите по дворовите на комшиите, ви еем тоа комунистите со вишок прсти на рацете.
Чекај сега ќе прам пауза пошто сакам да ги читам на Лет економските анализи. Доста е со политика, решено е то веќе. Да свртиме малце на економија.Не е уште комплет договорено, така ми изгледа, ама сега веќе сигурно е едно од тие две.
Абе оди окупирај некој факултет и моли се за млечен намаз, ви ееем то Љуми Бекири комунистите.Абе оди пак кози тепајте ви ееем тоа удбашите.